TSV Watersport

Specialist in Noorse Sloepen - TSV Watersport

Welkom bij TSV Watersport, een ambitieus watersportbedrijf dat zich focust op de kwaliteit van Noorse sloepen, ook bekend als Spitsgatters! Wij zetten ons enthousiast en toegewijd in om u de beste en mooiste Spitsgatters te tonen!

Geschiedenis van Ons Bedrijf
TSV Watersport is geïnitieerd in 2020 door Ivo Jaski, genoemd naar zijn zonen Thomas Silvan en Valerio. Sebastiaan, zijn jongste zoon, was op dat moment nog niet geboren.

Kenmerken van Spitsgatter
Noorse Spitsgatters hebben een scherpe voor- en achtersteven, waardoor ze goed varen en mooie rondingen hebben. Deze semi-overnaadse sloepen hebben al ruim 400 jaar een sterke reputatie. Ze worden gemaakt met Scandinavische kwaliteit, stevig gebouwd en streng onderworpen aan kwaliteitseisen.

 

Aanbieden van Kwalitatieve Spitsgatters & Onderhoudsdiensten

Diensten en Onderhoud
Bij TSV Watersport garanderen we dat al onze boten grondig worden geïnspecteerd, onderhouden en uitgerust met nieuwe voorzieningen zoals een antifouling, toilet, fenders, landvasten en een volle tank. We kunnen ook aanpassingen maken zoals een boegschroef, nieuwe bootkap, stoffering, HPL vloer en vernieuwde houtwerken.

Bezoek en Maatwerk
Neem contact met ons op voor een bezichtiging. Wanneer u specifieke behoeften heeft voor een bepaalde boot of inrichting, kunt u deze met ons bespreken. We zullen u graag helpen om de ideale boot te vinden!

Gespecialiseerd in

Verkoop

Contact

TSV Watersport

Leechiân 4

9001 ZH, Grou