Filters sluiten Bekijk het complete Nederlandse botenaanbod
Zoek boten, zeilboten, kleine boten, motoren en trailers
Prijs
Bouwjaar
Lengte (cm)
Vermogen (pk)

Uitgebreide zoekfilters

reset

Boot kopen

Boot123.nl staat bekend als het leidende platform voor het kopen en verkopen van boten in ons land. Het is het "ga naar" platform voor iedereen die van plan is een boot te kopen. Om het je gemakkelijk te maken, biedt Boot123.nl een breed scala aan nieuwe en tweedehands boten te koop. Deze boten worden aangeboden door Nederlandse watersportbedrijven.

Filteren
0 resultaten
0 resultaten

Waar op te letten als je een boot koopt

Het is belangrijk om te vermelden dat dit platform je de vrijheid biedt om een boot te kiezen op basis van specifieke kenmerken die je prefereert. Deze mogelijkheid wordt mogelijk gemaakt door het filter mechanisme van de site. Je kunt de boten filteren op merk, soort boot (bijvoorbeeld een motorboot, zeilboot, sloep of sportboot), bootmotoren, prijs en locatie.

Sloepen

Om te beginnen zijn er sloepen, deze boten worden vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden. Je kunt een sloep zowel nieuw als tweedehands kopen en ze zijn er in verschillende vormen en maten. De eenvoudige uitvoeringen zijn ideaal voor een ontspannen dagje uit op een meer of een rivier. Anderzijds, als je iets meer comfort en luxe zoekt, kun je kiezen voor een sloep die is uitgerust met een complete keuken, een toilet en zelfs een slaapkamer. Deze soort boot is dan ook perfect voor langere boottochten of weekendjes weg.

Tender

Een ander type boot om te kopen is de tender. Tenders zijn vaak wat sportiever en sneller dan de traditionele sloepen. Ze zijn voornamelijk bedoeld om snel grote afstanden op het water te kunnen overbruggen. Er bestaan vele verschillende soorten tenders, variërend van eenvoudige tot zeer luxe uitvoeringen.

Visboten

Voor vissers zijn er speciale visboten te koop. Dit soort boten zijn uitgerust met speciale voorzieningen voor het vissen. Zoals hengelhouders en soms een klein verblijf om in te ontspannen. Visboten zijn meestal kleiner dan andere boten en daardoor relatief gemakkelijk te vervoeren en te beheren.

Zeilboten

Zeilboten zijn ook te koop, vooral voor degenen die van een actievere vorm van bootrecreatie houden. Deze boten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Van kleine eenpersoons bootjes tot grote jachten voor langere zeereizen.

Kajuitboten

Voor mensen die graag meerdere dagen op het water willen verblijven, zijn kajuitboten een goede optie om te kopen. Deze boten hebben een afgedekte ruimte waarin je kunt slapen, een keuken en soms zelfs een badkamer. Ze zijn perfect voor langere reizen en gezellige weekends op het water.

Console boten

Consoleboten zijn boten met middenconsoles, zeer geschikt voor sportvissers. De console zorgt voor een comfortabele besturing, terwijl de open indeling voldoende ruimte biedt voor hengels en visaccessoires.

Speedboten

Vervolgens hebben we speedboten die, zoals de naam al doet vermoeden, gebouwd zijn voor snelheid. Deze boten zijn perfect voor adrenalinejunkies die graag het water op gaan voor een snelle rit.

Ribs

Tot slot zijn er ribs, ofwel rigid inflatable boats. Deze boten hebben een stijve romp en opblaasbare zijkanten, wat ze zeer stabiel maar ook lichtgewicht maakt. Ribs zijn zeer veelzijdig en komen in alle soorten en maten. Kortom, er is een breed scala aan boten te koop op boot123.nl, wat betekent dat er voor iedere smaak en behoefte wel iets wordt aangeboden. Of je nu rustig wilt varen, wil vissen, wil zeilen of op zoek bent naar snelheid, er zijn talloze opties beschikbaar voor je om te kopen.