Tiger Marine Center

Tiger Marine Center in Rotterdam is de Specialist in Watersport 

Ondergedompeld in het bruisende, toegankelijke Rotterdam aan de Delftweg 129, vindt u Tiger Marine Center - uw ultieme hub voor alles wat met watersport te maken heeft. We zijn zowel met de auto als over water gemakkelijk bereikbaar.

We zijn niet zomaar een team van bootspecialisten. Onze passie drijft ons werk en onze toewijding aan u, de klant. We zijn er om u te voorzien van een onverdeelde aandacht en service die u verdient. Daarnaast houden we de vinger aan de pols van de nieuwste trends in watersport, zodat we u het nieuwste en beste kunnen bieden. Dus, als u op zoek bent naar een passend en eerlijk advies - Tiger Marine Center in Rotterdam is uw bestemming.

Ervaar Superieure Kwaliteit Boten van Tiger Marine Producent

Bij ons staat de fabrikant Tiger Marine, een bouwer van luxe RIB-boten, in de schijnwerpers. Hun boten domineren de markt al sinds 1996, wat getuigt van hun ruime 26 jaar ervaring in de productietechnieken voor opblaasbare boten. Deze ervaring is terug te zien in hun boten - elk exemplaar belichaamt superieure prestaties en kwaliteit. Tiger Marine boten maken gebruik van de meest kwalitatieve materialen zoals VALMEX (op PVC gebaseerde stoffen van Low en Bonar), ORCA (CSM of Hypalon stoffen van Pennel en Flippo), en SPRADLING (nieuwe luxe lederen stoffen voor de bekleding van de boten).

Gespecialiseerd in

Verkoop

Contact

Tiger Marine Center

Delftweg 129

3043NH, Rotterdam