Nautica Bolsward

Een sloep kopen in Friesland ?
Bent u opzoekt naar een sloep of rubberboot in Friesland? Daarvoor bent u bij Nautica Bolsward aan hét juiste adres!
Nautica Bolsward biedt u een divers aanbod in sloepen, rubberboten, aluminiumboten en buitenboordmotoren in verschillende prijsklassen. 

Een dagje weg met familie of vrienden op de Friese wateren of elders in het land, Nautica Bolsward kan dit voor u mogelijk maken. Een boot geeft veel vrijheid en maakt ultiem genieten mogelijk, tijdens de warme zomerse dagen en avonden of zelf tijdens uw vakantie. Ziet u zichzelf al lekker zitten, dobberend met een koud drankje in uw hand? Wij wel!

Heeft u de voorkeur toch om de boot op een trailer te willen hebben omdat mobiliteit een pré is? Dit kan! Nautica Bolsward is dealer van Thomas trailers en biedt verschillende passende trailers aan.


Wat doet Nautica Bolsward nog meer?

Ook kunt u niet alleen terecht bij Nautica Bolsward voor boten, buitenboordmotoren of  sloepen verkoop, maar ook voor onderhoud van uw boot of motor in Bolsward Friesland.
Wij houden de klant altijd op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces. Tijdens de bouw tot het opleveren van de boot maar ook tijdens reparaties of het uitvoeren van onderhoud aan uw boot of motor heeft Nautica Bolsward nauw contact met de klant. Nautica Bolsward denkt altijd met de klant mee waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.   

Bij Nautica Bolsward bent u verzekerd van:

Persoonlijke aandacht
Service
Kwaliteit

Gespecialiseerd in

Verkoop

Contact

Nautica Bolsward

Industriepark 5 A

8701 PN, Bolsward