Beekman Watersport

Een halve eeuw gepassioneerde expertise in gemotoriseerde watersport bij Beekman Watersport

Gemotoriseerde watersport is ons levenswerk bij Beekman Watersport. Onze passie, die begon in de jaren '60, heeft ons als een van de vooraanstaande bedrijven in botenbouw, advies en verkoop gepositioneerd. De oprichter, Beekman Senior, ontsluierde zijn droom in een bescheiden loods in Goes, waar hij begon met het autodidactisch bouwen van boten. Door te leren door te doen vergaarde hij een grote kennis, waardoor hij met trots vele vaartuigen kon voltooien.

Zijn expertise was zo groot dat men hem om advies vroeg bij de aankoop van een nieuwe boot, wat hem inspireerde om niet alleen te bouwen maar ook te adviseren en verkopen. Hij wist immers alles over zijn boten, kennis die hij doorgaf aan de volgende generatie.

Van ambachtelijke bouw naar toonaangevend leverancier: Het erfgoed van Beekman Watersport

Zijn zoon, Jack Beekman, nam deze passie en kennis over. Hij zag jarenlang zijn vader hard werken voor het familiebedrijf, totdat hij klaar was om de leiding over te nemen. Gewapend met de ervaring van zijn vader en zijn eigen doorzettingsvermogen en ambities, heeft hij Beekman Watersport naar nieuwe hoogten gestuwd. Nu leidt hij, zestig jaar later, het bedrijf met dezelfde toewijding en enthousiasme, met als missie om zijn liefde voor watersport over te dragen aan zijn klanten.

Onze wortels liggen in de botenbouw. Dit is waar we onze diepgaande kennis en ervaring hebben verworven om onze klanten van het beste advies te kunnen voorzien. Deze kennis, gecombineerd met onze liefde voor de watersport, weerkaatst in alle aspecten van ons bedrijf.

Lees meer

Gespecialiseerd in

Verkoop

Filters sluiten
Prijs
Bouwjaar
Lengte (cm)
Vermogen (pk)

Uitgebreide zoekfilters

reset
Filteren
0 resultaten
0 resultaten