VanVossen Tenders

VanVossen Tender kopen?

VanVossen Tenders uit Steenwijk is een toonaangevende bouwer van aluminium boten in Europa. Het is een echte specialist. Boten van aluminium zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze roesten niet en hoeven daarom niet uit het water gehaald te worden. Ook hoeft u ze nooit te verven. De boten hebben een zelflozende kuip. Kenmerkend voor de aluminium boten van VanVossen is verder het kwalitatief hoogstaande design in combinatie met een schappelijke prijs. Aanvullende wensen? Ook het compleet op maat maken van een motorboot behoort tot de mogelijkheden. De eigentijdse boten van Michiel van Vossen zijn er in veel soorten en maten. VanVossen Tenders voert de volgende modellen: Tender 595, Tender 600, Tender 650, Tender 700, Tender 777, Tender 888 en de Tender 888 CT. De sloep 550, sloep 550 Sport, sloep 600, sloep 650, sloep 700. De Tender 600 Sport, Tender 650 Sport, Tender 700 Sport, Tender 777 Sport, Tender 888 Sport, de Tender 1050 Sport en de Tender SportR 600. De Plugin-E-Tender 595, Plugin-E-Sloep 550, 600 en 650.

Sloep 550De VanVossen sloep 550 heeft ruimte voor tot aan 8 personen. De lengte is 5,5 meter en de breedte bedraagt 1,98 meter. Met een VanVossen aluminium sloep koop je de perfecte mix van comfort, snelheid en stijl. De lage aanschafprijs in combinatie met een laag brandstofgebruik zijn sterke punten van deze klassiek gelijnde sloep. Hij is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam en waardevast. Een slimme koop. De sloep is zelflozend, dubbelwandig en zeer stabiel. Hij is geschikt voor een outboardmotor van 8 tot 15 PK. Met die laatste haalt hij ongeveer 15 km/u. U heeft daarvoor geen vaarbewijs nodig. Er zijn bij deze sloep diverse opties verkrijgbaar.

Sloep 550 SportDe aluminium reddingssloep 550 Sport is, de naam zegt het al, indien nodig lekker snel. Deze onverwoestbare aluminium sloep heeft een romp met V-vorm met sprayrail. Hij is geschikt voor een 8 tot 60 PK geïntegreerde outboard. Met 60 PK haalt deze VanVossen sloep, die dubbelwandig is, een topsnelheid van 49 km/u. De stevenkiel van het onderwaterschip zorgt voor extra koersstabiliteit. De boot is verkrijgbaar met diverse opties

Plugin-E-Sloep 550Banken rondom met zitplaats voor 8 personen en een lengte van exact 5,5 meter. Door haar breedte op de waterlijn en uitgekiende onderwaterschip is deze VanVossen Plugin-E-Sloep 550 behoorlijk koersstabiel. U kunt er heerlijk mee toervaren door de vele grachten, kanalen en meren. Elektrisch varen is ook prima geschikt in natuurgebieden. U vaart 11 km/u met een motor van 6 kw. Stap in de toekomst met deze elektrische sloep.

Tender 550De VanVossen Tender 595 is 5,95 meter lang, 2,5 meter breed en biedt zitplaats aan tot 8 personen. Deze Tender is gemaakt van oersterk lichtgewicht aluminium. Met zijn 30 PK sterke buitenboordmotor haalt hij 25 km/u. Ook elektrische aandrijving is mogelijk (zie e-Tenders). De moderne open Tender 595 is nagenoeg onderhoudsvrij en zeer waardevast. Een prima grachtenboot, je mag ermee gezien worden, met een zelflozende kuipvloer en banken rondom. Ook prima geschikt als visboot voor de hengelsportliefhebber. Deze boot is bovengemiddeld koersstabiel en door haar breedte is ook de aanvangsstabiliteit groot.

Plugin-E-Tender 595Een elektrische boot kopen is minder belastend voor het milieu. De elektrische motor is ook nog eens betrouwbaarder dan een reguliere. Doordat er minder bewegende delen zijn heeft hij bovendien een langere levensduur. De VanVossen Plugin-E-Tender 595 heeft een lengte van 5,95 meter en is 2,15 meter breed. Hij biedt plaats aan tot 8 personen. Het is de perfecte grachtboot en een uitstekende visboot. Door de verplaatsbare rugleuning kunt u een groot zonnedek creëren. Daarbij is deze elektrische Tender bovengemiddeld koersstabiel. Met slechts 6 kw haalt deze boot een snelheid van 12 km/u.

Sloep 600De sloepen van VanVossen zijn luxe afgewerkt en voorzien van extra bergruimte. Zo ook de sloep 600, een klassiek gelijnde sloep. De riante rondzit beidt ruimte voor tot aan 8 personen. In het vooronder is ruimte voor de kussenset of een koelkast. Deze duurzame aluminium sloep is 6 meter lang en 2,18 meter breed. De romp heeft een planerend onderwaterschip met sprayrail. De sloep heeft een doorlopende stevenkiel. Hij is geschikt voor een geïntegreerde outboard van 10 tot 60 PK. Met 20 PK vaart u ongeveer 20 km/u en is er geen vaarbewijs nodig. Met 40 PK vaart u ongeveer 30 km/u maximaal.

Plugin-E-Sloep 600De VanVossen Plugin-E-Sloep 600 is een fijne grachtenboot van 6 meter lang en 2,18 meter breed. Er is plek voor tot aan 8 personen. Deze open aluminium boot is duurzaam waardevast en nagenoeg onderhoudsvrij. Dat laatste dankzij de combinatie van het sterke en lichtgewicht aluminium en de zelflozende vloer. Met 6 kw haalt u een snelheid van 12 km/u. Het is de perfecte boot voor elke hengelsportliefhebber. Deze sloep is desgewenst ook met een outboard verkrijgbaar.

Tender 600De compacte Tender 600 tendersloep staat voor een hoog vaarcomfort en een zeer laag brandstofverbruik. De topsnelheid ligt met een 60 PK outboardmotor rond de 60 km/u. Deze boot is 6 meter lang en 2,18 meter breed. Er is plaats voor tot aan 8 personen. Deze duurzame en waardevaste boot heeft een zeer lange levensduur en kan aan het eind daarvan bijna volledig worden gerecycled. In het vooronder biedt deze moderne open VanVossen tendersloep ruim voldoende opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld de kussenset.

Tender 600 SportRNieuw is de Tender 600 SportR, gebouwd voor grotere en zwaardere motoren. Daar was regelmatig vraag naar. Grotere afstanden zijn zo geen probleem. Varen op ruim water zoals het IJsselmeer en natuurlijk op zee. Snelheden tot aan 70 km/u zijn mogelijk. De Tender 600 SportR is de eerste van deze serie (de SportR 650, 700, 777 enzovoort volgen). Deze hele snelle open boot is 6,05 meter lang en 2,18 meter breed. Een trendy aluminium boot met comfort en klasse. Hij heeft standaard o.a. de VanVossen Eva Foam vloeren en dekken en het VanVossen schakelpaneel.

Sloep 650Een riante rondzit met ruimte voor minstens 10 personen. Een achterdek en langsbanken met ruimte voor de montage van een koellade. En een vooronder met ruimte voor de kussenset of een koelbox. Dat is de VanVossen 650 aluminium sloep. Alles kan met deze sloep. Lekker een stukje varen, wakeboarden, waterskiën of vissen. Ook deze sloep is nagenoeg onverwoestbaar en zeer licht. Hij is 6,5 meter lang en 2,3 meter breed. De sloep is geschikt voor een geïntegreerde outboard van 15 tot 100 PK. Hij is ook leverbaar met een 6 kw poddrive.

Tender 650De VanVossen Tender 650 heeft een doordacht design en is een trendy en tijdloze Tender. Deze consoleboot heeft flink wat power. Met een 60 PK sterke buitenboordmotor haalt hij ongeveer 40 km/u. Er is plek voor 8 personen op deze 6,5 meter lange en 2,3 meter brede snelle open boot. De duurzame en betaalbare Tender 650 is standaard uitgerust met o.a. een kuipvloer en zwemplateau in traanplaat. Een RVS zwemtrap onder het zwemplateau. Een console met monokabel besturing en een stuurwiel (50 cm). Er zijn daarnaast vele extra opties leverbaar zoals een boegschroef, kuipverlichting, hy draulische besturing, koellade, toilet, softtop met uitritsbare voorramen en docking light. Deze aluminium lichtgewicht boot heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Plugin-E-Sloep 650Een elektrische sloep kopen? Dat is een slimme keus. Tanken aan het stopcontact is aanzienlijk goedkoper. Daarbij is elektrisch varen ook nog eens heel erg stil. De elektrische motor heeft minder onderhoud nodig dan een reguliere en is zeer betrouwbaar. En er is geen belasting voor het milieu. De Plugin-E-Sloep 650 van VanVossen heeft plek voor tot aan 10 personen. Hij is 7 meter lang en 2,45 meter breed. Hij is uit te rusten met 2 tot 4 accu’s. Laden duurt met de ingebouwde acculader 3,5 uur bij twee accu’s. De vaartijden variëren van circa 5 tot 10 uur.

Sloep 700De VanVossen sloep 700 is 7 meter lang en 2,45 meter breed. Hij biedt ruimte aan tot 12 personen. Deze aluminium sloep heeft een doorlopende loefbijter. Het maximale vermogen bedraagt 150 PK. Met een vermogen van 60 PK ligt de topsnelheid rond de 25 km/u. Ook deze sloep is leverbaar met een 6 kw poddrive en diverse opties. Vraag hiervoor naar de optielijst.

Tender 700Ook de Tender 700 biedt de voordelen van alle tendersloepen van aluminium van VanVossen. Hij is namelijk snel, wendbaar en onderhoudsarm. De lage soortgelijke massa van duurzaam aluminium maakt hoge topsnelheden mogelijk. Bij deze Tender 700 is dat met een 70 PK outboardmotor een topsnelheid van wel 48 km/u. Dit schip met klasse is 7 meter lang, 2,45 meter breed en er is aan boord plek voor 10 personen. De standaarduitrusting van deze waardevaste tendersloep is royaal te noemen met o.a. luiken voorzien van rubber afdichtingen en Perko sloten, een design vlaggenmast met vlag en een anode. Ook zijn er diverse opties leverbaar zoals een softtop met tussenschot. Deze biedt slaapruimte aan 2 personen. Ook een inboard tank, navigatieverlichting en een radio met versterker behoren tot de mogelijkheden.

Sloep 777Een comfortabele en snelle reddingssloep met zitplaatsen voor 10 personen. De topsnelheid van deze klassieker ligt met 50 PK motorvermogen rond de 34 km/u. De sloep 777 combineert eigentijdse lijnen en de modernste materialen met een traditionele look. De doorlopende loefbijter van deze aluminium VanVossen reddingssloep gaat afdrijven bij zijwind tegen. Het gebruik van de ruimte is zeer efficiënt. Onder het wegneembare zonnedek aam de voorkant gaat een rondzit schuil. En onder de rondzit achter vind u verrassend veel bergruimte.

Tender 777De Tender 777 is 7,77 meter lang, 2,55 meter breed en er is r uim plek aan boord. De royale banken rondom bieden plaats aan 9 tot 10 personen. Alle vrienden of de hele familie kan mee. Heerlijk varen met zijn tweetjes kan natuurlijk ook. Het gestroomlijnde onderwaterschip maakt dat ook deze aluminium tender sneller door het water klieft. De looks van een klassieke open sloep maar wel met verrassende prestaties. U wilt graag beschut en droog zitten? Deze VanVossen Tender 777 is optioneel uit te rusten met een fraai vormgegeven softtop. Met een 150 PK buitenboordmotor haalt deze open boot een snelheid van 55 km/u. Andere opties voor deze zuinige lichtgewicht tender met zijn weldoordacht boatdesign zijn o.a. een teaklook vloer en dekken, toplicht, een bimini en een toilet

Tender 888Een onderhoudsarme aluminium tendersloep kopen? Dan bent u bij de aluminium botenbouwer VanVossen uit Steenwijk aan het juiste adres. Duurzaam en onderhoudsarm. Snel en wendbaar. Dat gaat ook op voor de Tender 888. Deze zeer ruime tendersloep is uitgerust met twee leefgedeelten. Aan de voorkant een slaapcabine in de vorm van een softtop. In deze ruimte twee langsbanken en een onderwater wc. Achter een ruime rondzit met stuurconsole. Je kunt gemakkelijk met 10 tot 12 personen zitten. Met een 100 PK buitenboordmotor ligt de topsnelheid van deze tender sloep op zo’n 40 km/u. Hij is te gebruiken als recreatieboot, grachtenboot of visboot. De Tender 888 is 8,88 meter lang en 2,55 meter breed

Tender 888 CTDe Tender 888 CT is met zijn 8,88 meter lengte en 2,55 meter breedte precies even groot als de Tender 888. Deze Classic Tender heeft een ruime keus aan motoren. Zo kunt u kiezen voor een hidden outboard voortstuwing. Ook is hij leverbaar met een twin 6 kw poddrive. De boot is zeer zuinig en heeft daardoor een grote actieradius. De Tender 888 CT heeft een klassieke uitstraling dankzij de dichte achterkant en sloepsteven. Hij is desondanks voorzien van moderne techniek. Tien tot twaalf personen hebben royaal de ruimte in de twee leefgedeelten voor- en achterin.

Tender 888 SportEen nieuw ontwerp met een duidelijke knipoog naar de klassiekers van weleer. De perfecte combinatie van ruimte en sublieme vaareigenschappen. De motoren tot 250 PK zorgen voor een topsnelheid tot aan 65 km/u. De Tender 888 Sport is 8,88 meter lang en 2,75 meter breed. Net als alle aluminium boten van VanVossen is ook deze reddingssloep onderhoudsarm. De standaard toch al rijke uitrusting is aan te vullen met diverse opties. De fabrikant staat daarnaast open voor eventuele extra wensen.

Tender 1050 SportHet IJsselmeer of de Waddenzee op? Met ruimte voor maar liefst 16 personen is de Tender 1050 Sport een maatje meer. Hij is 10,5 meter lang en 3,1 meter breed. Een heerlijke open water tender, zowel op binnenwateren als kustwateren. Heel veel ruimte met twee en optioneel zelfs vier vaste slaapplaatsen. Een compacte keuken en een toilet maken ook meerdaagse trips mogelijk. De beschikbare motoren lopen uiteen van 100 tot 2 x 150 PK. Met 150 PK ligt de topsnelheid rond de 40 km/u. Toch is ook deze Tender erg zuinig met de brandstof. Op zoek naar een ruime en luxe Tender? Dan deze VanVossen zeker bekijken.

Bekijk al het aanbod