Bekijk al het aanbod

VanVossen Tenders

VanVossen Tender kopen?

Plugin-E-Sloep 550Banken rondom met zitplaats voor 8 personen en een lengte van exact 5,5 meter. Door haar breedte op de waterlijn en uitgekiende onderwaterschip is deze VanVossen Plugin-E-Sloep 550 behoorlijk koersstabiel. U kunt er heerlijk mee toervaren door de vele grachten, kanalen en meren. Elektrisch varen is ook prima geschikt in natuurgebieden. U vaart 11 km/u met een motor van 6 kw. Stap in de toekomst met deze elektrische sloep.

Plugin-E-Tender 595Een elektrische boot kopen is minder belastend voor het milieu. De elektrische motor is ook nog eens betrouwbaarder dan een reguliere. Doordat er minder bewegende delen zijn heeft hij bovendien een langere levensduur. De VanVossen Plugin-E-Tender 595 heeft een lengte van 5,95 meter en is 2,15 meter breed. Hij biedt plaats aan tot 8 personen. Het is de perfecte grachtboot en een uitstekende visboot. Door de verplaatsbare rugleuning kunt u een groot zonnedek creëren. Daarbij is deze elektrische Tender bovengemiddeld koersstabiel. Met slechts 6 kw haalt deze boot een snelheid van 12 km/u.

Plugin-E-Sloep 600De VanVossen Plugin-E-Sloep 600 is een fijne grachtenboot van 6 meter lang en 2,18 meter breed. Er is plek voor tot aan 8 personen. Deze open aluminium boot is duurzaam waardevast en nagenoeg onderhoudsvrij. Dat laatste dankzij de combinatie van het sterke en lichtgewicht aluminium en de zelflozende vloer. Met 6 kw haalt u een snelheid van 12 km/u. Het is de perfecte boot voor elke hengelsportliefhebber. Deze sloep is desgewenst ook met een outboard verkrijgbaar.

Tender 600Nieuw is de Tender SportR, gebouwd voor grotere en zwaardere motoren. Daar was regelmatig vraag naar. Grotere afstanden zijn zo geen probleem. Varen op ruim water zoals het IJsselmeer en natuurlijk op zee. Snelheden tot aan 70 km/u zijn mogelijk. De Tender 600 SportR is de eerste van deze serie (de SportR 650, 700, 777 enzovoort volgen). Deze hele snelle open boot is 6,05 meter lang en 2,18 meter breed. Een trendy aluminium boot met comfort en klasse. Hij heeft standaard o.a. de VanVossen Eva Foam vloeren en dekken en het VanVossen schakelpaneel.

Plugin-E-Sloep 650Een elektrische sloep kopen? Dat is een slimme keus. Tanken aan het stopcontact is aanzienlijk goedkoper. Daarbij is elektrisch varen ook nog eens heel erg stil. De elektrische motor heeft minder onderhoud nodig dan een reguliere en is zeer betrouwbaar. En er is geen belasting voor het milieu. De Plugin-E-Sloep 650 van VanVossen heeft plek voor tot aan 10 personen. Hij is 7 meter lang en 2,45 meter breed. Hij is uit te rusten met 2 tot 4 accu’s. Laden duurt met de ingebouwde acculader 3,5 uur bij twee accu’s. De vaartijden variëren van circa 5 tot 10 uur.

Tender 888 SportEen nieuw ontwerp met een duidelijke knipoog naar de klassiekers van weleer. De perfecte combinatie van ruimte en sublieme vaareigenschappen. De motoren tot 250 PK zorgen voor een topsnelheid tot aan 65 km/u. De Tender 888 Sport is 8,88 meter lang en 2,75 meter breed. Net als alle aluminium boten van VanVossen is ook deze reddingssloep onderhoudsarm. De standaard toch al rijke uitrusting is aan te vullen met diverse opties. De fabrikant staat daarnaast open voor eventuele extra wensen.

Tender 1050 SportHet IJsselmeer of de Waddenzee op? Met ruimte voor maar liefst 16 personen is de Tender 1050 Sport een maatje meer. Hij is 10,5 meter lang en 3,1 meter breed. Een heerlijke open water tender, zowel op binnenwateren als kustwateren. Heel veel ruimte met twee en optioneel zelfs vier vaste slaapplaatsen. Een compacte keuken en een toilet maken ook meerdaagse trips mogelijk. De beschikbare motoren lopen uiteen van 100 tot 2 x 150 PK. Met 150 PK ligt de topsnelheid rond de 40 km/u. Toch is ook deze Tender erg zuinig met de brandstof. Op zoek naar een ruime en luxe Tender? Dan deze VanVossen zeker bekijken.

Bekijk al het aanbod