Topcraft tenders & consoleboten

Topcraft tender of consoleboot kopen?

Het merk Topcraft bestaat sinds 1996 en heeft als kenmerkende eigenschappen een hoogwaardige afwerking, ruime en innovatieve indelingen en dat tegen een aantrekkelijk prijskaartje. De consoleboten en tenders van dit merk staan garant voor vele tientallen jaren probleemloos varen. De modellen van Topcraft zijn de Topcraft 484 Grande Limited, Topcraft 485 Open, Topcraft 565 Tender, Topcraft 605 Tender en de Topcraft 627 Tender.

Topcraft 484 Grande LimitedDe vijfpersoons Topcraft 484 Grande Limited is 4,84 meter lang bij een breedte van 1,95 meter. Hij weegt 380 kilo en heeft een diepgang van 0,45 meter. De maximale motorisering bedraagt 30 pk. Console, kabelaring en zit- en rugkussens uitgevoerd in skai leder zijn standaard. Een Cabriodek en Zonnedek zijn optioneel verkrijgbaar. Ook kan er bij deze Grande Limited gekozen worden voor een donkerdere dekkleur.

Topcraft 485 OpenDe Topcraft 485 Open heeft een afsluitbare cabine met daarin ruimte voor een toilet. Zowel de railing als de klikkers en de zwemtrap zijn gemaakt van RVS. De boot is standaard uitgerust met complete navigatieverlichting, een rondzit en monokabelbesturing. Een zonnedek is optioneel. De 485 Open is 4,85 meter lang en 2,05 meter breed. De 480 kilo wegende boot heeft plek voor tot aan 5 opvarenden. Hij heeft een motorvermogen tot maximaal 70 pk en zijn diepgang bedraagt 0,5 meter.

Topcraft 565 TenderPlek voor tot aan zes personen en een motorvermogen van maximaal 60 pk. Het opbergen van de meegenomen bagage is eenvoudig dankzij de grote en afsluitbare opbergvakken onder de banken. Deze sloep is wendbaar en stabiel door het ontwerp van de romp Optioneel zijn een zwemplateau en vloer van HPL. Evenals een zonnedek en een cabriokap. Deze Topcraft 565 Tender is 5,65 meter lang en 2,65 meter breed. De diepgang is 0,4 meter en het gewicht 600 kilo. Ook dit stijlvolle model van Topcraft blinkt uit door duurzaamheid en een lange levensduur.

Topcraft 605 TenderDe Topcraft 605 Tender is 6,05 meter lang en 2, 45 meter breed. Deze compacte en krachtige sloep is de ruimste in zijn klasse. Er is aan boord plek voor tot aan zeven vrienden of familieleden. De diepgang bedraagt 0,45 meter en het gewicht is 680 kilo. De maximale motorisering is 60 pk. Optioneel verkrijgbaar is onder andere een teakline zwemplateau annex-trede en dito vloer. Ondergebracht in de bun een zuinige 4-takt buitenboordmotor. Uitstekende vaareigenschappen gecombineerd met een tijdloos design. Hij is daarbij ook nog beschikbaar met een elektronische aandrijving.

Topcraft 627 TenderHet nieuwste model van Topcraft en daarmee helemaal van deze tijd is de Topcraft 627 Tender. Met een lengte van 6,27 meter en een breedte van 2,45 meter een prettig ruime sloep. Een rijke standaarduitrusting met onder andere een luxe kussenset met hoge rugleuning. Ook is er ruimte voor een zonnedek achterop. De optionele cabriokap kan worden voorzien van een uitritsbare voorkant. De diepgang bedraagt 0,40 meter en de maximale motorisering is 115 pk. De boot weegt 800 kilo.

Bekijk al het aanbod