Tendr Tenders & Sloepen

Tendr sloep of tender kopen?

Tendr is producent van luxe Tender sloepen waar strakke lijnen en een stoer uiterlijk symbool staat voor dit merk. Zo verwerkt TendR al het fijne van sloepvaren in een snelvarende boot. In alle tender sloepen van TendR is de ruimte van punt tot motorbun optimaal benut. Er is bij de ontwikkeling van de modellen goed gekeken naar de vraag uit de markt. TendR wordt verkocht door heel Nederland bij 17 verschillende watersportbedrijven. TendR voert de volgende modellen: TendR20 Outboard, TendR23 Outboard, TendR 23 Inboard, TendR 27 Inboard, TendR600 Outboard, TendR27 Outboard en de TendR-X 34 Lobster.

TendR 20 OutboardDe TendR 20 Outboard is een strak gelijnde tender sloep met luxe uitstraling en een innovatieve indeling. De 6,35 meter lengte en 2,35 breedte is optimaal benut voor ontspanning, beweging en opbergenruimtes. De TendR 20 heeft voorin de boot een ruime rondzit welke in een handomdraai omgebouwd kan worden tot een royaal zonnedek. Ook achter op de boot is het bij mooi weer heerlijk vertoeven op het grote kussen wat op de bun geplaatst is. De TendR20 kan uitgevoerd worden met een motor van maximaal 60PK. Dit maakt de boot zowel geschikt voor heerlijke dagtochten maar ook voor hogere snelheden op ruimwater. Vaart u liever elektrisch? Geen probleem de TendR kan ook met een elektrische motor worden uitgevoerd. Samengevat een heerlijke Tender sloep geschikt voor 6 personen. Met zijn doorvaarhoogte van 1,20 meter en diepgang van 0,40 meter staat geen brug deze boot in de weg.

TendR23 OutboardDe TendR23 Outboard staat bekend om zijn fijne indeling en vele opbergruimtes. Het stoere, robuuste uiterlijk maakt deze TendR 23 ook nog eens een lust voor het oog. Gezellig voor de kapitein is de achterbank bij de stuurkolom. Voorin de boot bevindt zich een ruime rondzit welke omgebouwd kan worden tot zonnedek. De outboard motor wordt geplaatst in de bun. Hierdoor is de motor uit het zicht en werkt de bun ook nog eens geluidsisolerend. De TendR kan worden voortgestuwd met een maximaal motorvermogen van 100PK. Dit maakt de boot uitermate geschikt om op alle Nederlandse wateren zowel te cruise als snel te varen. Standaard is de TendR23 al zeer compleet maar wilt u meer luxe dan is er heel veel mogelijk. De tender sloep heeft een lengte van 7 meter en is 2,55 meter breed. De doorvaarhoogte is 1,25 meter en diepgang 0,60 meter. De boot weegt 1200 kg en biedt plaats aan 7 personen.

TendR 23 InboardDe TendR 23 Inboard is zeer comfortabel en koersvast op het water dit heeft hij te danken aan zijn uitgebalanceerde romp welke het super doet of je nu snel of langzaam vaart. Het zwemplateau achter op de boot zorgt voor een makkelijke in en uitstap. Op de bun kan een groot kussen geplaatst worden wat zorgt voor een extra plek om te ontspannen. Voor in de boot bevind zich een ruime rondzit welke kan worden omgebouwd tot zonnedek. De TendR23 is 7 meter lang en 2,55 breed en biedt plaats aan 7 personen. Het maximale motorvermogen toepasbaar op de TendR23 is een 110PK inboard motor. De TendR23 kan op vele onderdelen naar persoonlijke wensen worden aangepast. Zo kan de romp in elk gewenste RAL-kleur geleverd worden en ook de Silvertex kussens zijn in verschillende stoffen leverbaar. Verder is de TendR zeer royaal uitgerust met standaard elektrische bilgepomp, RVS kikkers en bekerhouders en dashboard in kleur van het kussenset.

TendR 27 cabinDe TendR 27 cabin met inboard motor is weer zo’n boot van TendR waar je veel bekijks mee zult hebben. Met zijn 8,35 meter lengte en 2,55 meter breedte, ingebouwde slaapcabine is dit een ideale boot voor zowel dagtochten als meerdaagse tochten. De TendR 27 kan uitgerust worden met een motor tot maximaal 110pk. De standaard 40pk Yanmar dieselmotor is mooi weggewerkt in de ruime geïsoleerde motorkist. Er zijn veel zit- en ligplaatsen aan boord van deze TendR27. Voor in de boot is een grote rondzit welke omgebouwd kan worden tot zonnedek. Achter in de boot rondom de stuurkolom is het ook ruim zitten voor meerdere personen. Op het achterdek kan een groot kussen geplaatst worden als extra plek op te luieren. In het midden van de boot kan een functionele keuken met wasbak en koelkast geplaatst worden zodat u van alle gemakken bent voorzien. Tevens is er de mogelijkheid om een chemisch of pomp toilet te plaatsen in de cabine. De TendR27 weegt 1500 kg heeft een diepgang van 0,60 meter en biedt plaats aan 8 personen. De standaard uitrusting is royaal te noemen zoals het geïntegreerde zwemplateau, de hydraulische besturing, dahboard in kleur van kussenset, RVS kikkers en bekerhouders en de grote afsluitbare opbergruimtes.

TendR600 OutboardDe TendR600 Outboard is geschikt om zowel snel als langzaam mee te varen. De sloep kent een maximaal motorvermogen van 60PK. Voor zwemmers is het zwemplateau en de in de romp geïntegreerde trapjes ernaar toe ideaal. Ook deze TendR 600 heeft een goed uitgebalanceerde romp wat ervoor zorgt dat hij over het water glijdt. De motor wordt weggewerkt in de bun en is hiermee uit het zicht. Op het bunkussen is het heerlijk luieren op zonnige dagen. Ook voor in de boot is de rondzit om te bouwen tot zonnedek. De TendR600 Outboard is 5,95 meter lang, 2,25 meter breed en heeft een diepgang van 0,50 meter. De sloep is ruim genoeg voor 6 volwassenen. Verder kent deze tender sloep vele opbergmogelijkheden waarvan er ook meerdere afsluitbaar zijn. De TendR600 Outboard is standaard voorzien van RVS kikkers, Silvertex kussenset en rubberen stootrand.

TendR27 OutboardDe TendR27 Outboard is de nieuwste uitvoering van TendR. Zo was er al een TendR27 inboard en nu dus ook te leveren met buitenboord motor. De indeling is echt voortreffelijk met veel zitruimte, slaapcabine voor 2 personen en 2 zonnedekken is dit een tender sloep om meerdere dagen op het water te vertoeven. In het midden kan een functionele keuken met wasbak en koelkast geplaatst worden. In de cabine is er ruimte voor een toilet. De boot straalt een en al luxe uit met zijn geïntegreerde zwemplateau, dahboard in kleur van kussenset en RVS kikkers en bekerhouders. De TendR27 is 8,35 meter lang, 2,55 meter breed en heeft een diepgang van 0,60 meter. De boot is royaal genoeg voor 8 personen.

Bekijk al het aanbod