Temming Watersport

Temming Watersport sloep kopen?

Temming Watersport is een jong familiebedrijf. Het enthousiaste team levert advies en maatwerk. U kunt er ook terecht voor reparaties, onderhoud en stalling. Temming Watersport is tevens Honda-dealer. Hét adres voor sloepen tot 7 meter. Neem vooral contact op voor persoonlijk advies. Naast buitenboordmotoren en rubberboten kunt u bij Temming Watersport terecht voor sloepen van de series Sunrise, Gentle en Liberty.

Sunrise, Gentle of Liberty sloep kopen?

De Sunrise serie omvat de modellen Sunrise 250, Sunrise 380, Sunrise 430 Classic, Sunrise 430 Black Edition, Sunrise 500 Classic, Sunrise 500 Black Edition en de Sunrise 650 Tender. De Gentle serie omvat de modellen Gentle 360 LX, Gentle 390 LX, Gentle 430, Gentle 430 LX, Gentle 440 LX, Gentle 480 LX, Gentle 490 LX, Gentle 500 LX, Gentle 530 LX, Gentle 540 LX, Gentle 555 (R) Tender, Gentle 575 LX en de Tender 590 LX.
De Liberty serie omvat de modellen Liberty 19 T (R) en Liberty 20 T (R).

Sunrise 250De Sunrise sloepen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. Ze zijn comfortabel, sportief en onderhoudsarm. De sloepen zijn te voorzien van diverse accessoires waaronder een kabelaring of een luxe kussenset. De Sunrise 250 is een klassieke bijboot of roeiboot. De kabelaring van Nederlands fabricaat is standaard. Roeiriemen, een afdekzeil en hijsogen zijn als optie leverbaar. Deze boot is 2,5 meter lang, 1,25 meter breed en 60 kg zwaar. Er is plek voor 3 personen. De maximale motorisering bedraagt 6 PK

Sunrise 380De Sunrise 380 heeft als een van de weinige boten van dit formaat - 3,8 meter lang en 1,5 meter breed – een rondzit met veel beenruimte. Door de rompvorm en optimale lengte is hij ook prima elektrisch te varen. Er kan een outboard motor aangehangen worden van tot aan 10 PK. Deze boot sloep weegt 125 kilo en is geschikt voor 5 personen. Standaard is deze Sunrise 380 uitgevoerd met een kabelaring, 4 opbergvakken, de kussenset Curacao en een zonnedek. De kleur van de kuip en romp zijn naar keuze. Sunrise boten zijn onderhoudsarm. Of zoals de fabrikant het zegt: ”wel de lusten, niet de kwasten”.

Sunrise 430 ClassicDe Sunrise 430 Classic heeft een strakke rompvorm. Hij is uitgerust met een stuurkolom en een hoge rugsteun. Hij is daarbij uit te rusten met diverse extra’s. Deze sloep combineert comfort en stabiliteit met een scherpe prijs. Dat laatste is mogelijk doordat de buiskap, kabelaring en kussenset al in de fabriek worden gemonteerd. Optioneel bij de Black Edition uitvoering is de flexiteakvloer. Deze boot is 4,3 meter lang en 1,75 meter breed. Hij weegt 325 kg en de maximale motorisering bedraagt 50 PK. Er is plek voor 7 tot 9 personen (respectievelijk CE-categorie C en D).

Sunrise 430 Black EditionDe speciale Sunrise 430 Black Edition is naast heel goed ook nog eens heel mooi. De boot is ruim, comfortabel en sportief. De rondzit biedt plaats aan tot 9 personen (CE-categorie D). Deze sloep van polyester komt standaard met buiskap, kabelaring, kussens en zonnedek van Nederlands fabricaat. De flexiteak vloer oogt als hout, maar dan zonder het gebruikelijke onderhoud. Standaard zijn ondermeer een cabriokap met aangeritst kuipzeil, 4 bakkisten en een ankerluik. Deze boot is 4,3 meter lang en 1,75 meter breed.

Sunrise 500 ClassicVeel vaarcomfort levert de Sunrise 500 Classic. De afwerking is van een hoge kwaliteit. Het is een stabiele boot met een hoge rugsteun. Ook lange mensen vinden prima een plek in deze ruime sloep. De boot – met een gewicht van 425 kg – is 5 meter lang en 1,95 meter breed. Er kan een buitenboordmotor aan van maximaal 60 PK. Er is plek voor 9 tot 11 personen. Er is geen meerprijs voor een andere kleur van de romp of het dek. Bij deze uitvoering is de flexiteakvloer optioneel.

Sunrise 500 Black EditionPolyester sloep kopen? Met de Sunrise 500 Black Edition heb je iets bijzonders. De bouwer doet geen enkele concessie aan de afwerking van deze mooie boot. Het is een plezierboot met een hoog vaarcomfort. Hij komt standaard met buiskap, kabelaring, zonnedek en kussens van Nederlandse makelij. Bij deze boot zijn verder diverse accessoires leverbaar. Er is aan boord plaats voor 9 tot 11 personen. De boot weegt 425 kg. Hij is 5 meter lang en 1,95 meter breed. De maximale motorisering bedraagt 60 PK.

Sunrise 650 TenderDe Sunrise 650 Tender is de nieuwste boot in de Sunrise lijn. Deze polyester Tender is geschikt voor een zwaardere motorisering. Dit komt door het strakke onderwaterschip. U levert daarbij niet in op de goede vaareigenschappen. Deze 6,5 meter lange en 2,45 meter brede Tender weegt 700 kg. Hij is geschikt voor tot aan 8 personen en een motor van maximaal 60 PK. Naast de standaarduitrusting omvat de optielijst o.a. een toiletvoorziening, 3-delige sportkap, waterlijnstickers en een HPL-teakvloer.

Gentle 360 LXDe Gentle sloepen bieden echt Nederlands vaarplezier tegen een scherp tarief. Het zijn afgemonteerde en complete familieboten die naar wens zijn samen te stellen. De Gentle sloepen hebben een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. De Gentle 360 LX kunt u als motorboot of als roeiboot gebruiken. Deze boot is 3,6 meter lang, 1,3 meter breed en heeft plek voor 3 personen. De maximale motorisering is 5 PK. Optioneel ondermeer uit te rusten met een zwarte kussenset in skai of stof.

Gentle 390 LXDeze prachtige motorboot heeft een diepe kuip. De Gentle 390 LX is standaard uitgerust met roeidoolhouders en RVS-klikkers. Onder andere roeiriemen en een afdekzeil behoren tot de opties. De boot heeft dankzij zijn Italiaans design een mooie uitstraling. Hij is compact en voorzien van alle gemakken. Deze sloep is 3,9 meter lang.

Gentle 430De Gentle 430 biedt dankzij een hoge rugsteun veel vaarcomfort. Hij heeft een klassieke romp en een rondzit. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere twee bakkisten. Ook deze Gentle sloep is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse Wateren.

Gentle 430 LXEen mooi dubbelwandig sloepje. Dat is deze Gentle 430 LX. Dit instapmodel heeft een console met stuur. Door de praktische indeling is deze sloep aangenaam ruim. De sloep is compleet afgemonteerd met Ultraflex stuur en schakelsysteem.

Gentle 440 LXDe Gentle 440 LX is compleet met stuur. U kunt volop genieten en tot rust komen met deze sloep. Optioneel is deze 4,4 meter lange Gentle sloep te voorzien van onder andere een toiletvoorziening. Ook een cabriokap met aangeritst kuipzeil en RVS-frame inclusief montage behoren tot de mogelijkheden. De kleur van de boot is voor een kleine meerprijs naar keuze.

Gentle 480 LXDe Gentle 480 LX is de grotere broer van de 440. Hij heeft net even iets meer ruimte te bieden. Deze sloep is standaard uitgerust met kabelaring, een grijze kussenset en een stuurconsole. Optioneel verkrijgbaar zijn o.a. diverse kussensets, een Teakline HPL vloer en twee verschillende cabriokappen.

Gentle 490 LXHet meest verkochte model uit de Gentle serie is de Gentle 490 LX. Dat is niet voor niets. Want deze boot heeft een ruime rondzit en is voorzien van vele extra’s. De polyester sloep is sierlijk van vorm, ligt stabiel in het water en is luxe afgewerkt. De optielijst omvat o.a. een inbouwkast en een cabriokap.

Gentle 500 LXDe vorig jaar meest verkochte boot uit de Gentle serie was de Gentle 500 LX. Deze boot heeft alle ruimte en luxe die u zich kunt wensen. Een inbouwkast behoort tot de standaarduitrusting van deze kanjer. Ook deze familieboot is speels en eigentijds en heeft een verrassend gunstige prijs. In combinatie met een Honda buitenboordmotor is deze Gentle boot een genot om mee te varen.

Gentle 530 LXDe Gentle 530 LX is een klassiek ogende sloep. De motor is bij deze 530 weggewerkt in de bun. Dat zorgt voor een fraaie achterkant. Ook bij dit model krijgt u bij aankoop persoonlijk advies. Zo krijgt u altijd precies de boot die bij uw wensen past. En bij de Gentle serie is dat vooral ook Italiaans design. Deze 530 is 5,5 meter lang en 2 meter breed.

Gentle 540 LXComfortabel, dankzij de hoge rugsteun. Met lekker veel ruimte en ook nog eens stabiel in het water. Dit zorgt voor goede vaareigenschappen. Dat is de Gentle 540 LX. Deze polyester sloep is daarbij ook nog eens betaalbaar. Dat maakt deze luxe sloep erg populair. De boot is 5,35 meter lang en 2,1 meter breed. Hij is geschikt voor tot aan 6 personen. De maximale motorisering bedraagt 50 PK. De lengte van deze sloep bedraagt 5,4 meter.

Gentle 555 (R) TenderDe Gentle 555 (R) Tender heeft ook een in de bun weggewerkte motor. De achterkant van deze Tender is fraai vormgegeven en mag gezien worden. De boot is ruim, comfortabel en stabiel in het water. Optioneel verkrijgbaar is onder andere de inbouwkast met een rondzit.

Gentle 575 LXDe Gentle 575 LX is een echte klassieker en het zogenaamde spitsgatmodel van de Gentle serie. Optioneel te voorzien van onder andere een extra zonnedek op de bun. Ook kussensets in diverse kleuren zijn optioneel verkrijgbaar. De lengte van deze boot bedraagt 5,75 meter.

Gentle 590 LX TenderDe Gentle 590 LX Tender staat voor stabiliteit en ruimte. De motor is weggewerkt in de bun. Met deze polyester Tender kun je prima varen op de Nederlandse rivieren, grachten en kanalen. Deze plezierboot staat daarnaast ook nog eens garant voor bijzonder weinig onderhoudskosten. Inbegrepen bij de prijs zijn o.a. een kabelaring en een stuurconsole. De kleur van deze luxe Tender is naar eigen keuze.

Liberty 19 T (R)De polyester sloepen van Liberty zijn naast scherp geprijsd ook zeer comfortabel. Het oog wil ook wat en daarvoor zorgt het Italiaanse design. De Liberty 19 T (R) is een prachtig vormgegeven kwaliteitssloep. Comfort is bij deze sloep met een hoofdletter geschreven. De kabelaring en stuurconsole zijn standaard. De optielijst omvat onder andere een toiletvoorziening, een rondzit en een cabriokap.

Liberty 20 T (R)De Liberty 20 T (R) ofwel de 590 Tender biedt veel comfort en stijl. Optioneel onder andere uit te rusten met een Nederlands maatwerk buiskap met RVS-frame inclusief montage. Deze boot kunt u ook vaak kopen voor een vast maandbedrag. Lekker varen over de Nederlandse wateren zonder uw spaargeld aan te spreken.

Bekijk al het aanbod