Prins Tenders & Sloepen

Prins sloep of tender kopen?

De Prins console boten staan voor veelzijdige boten waarbij sportief varen geen enkel probleem is. De Prins console boten worden aangedreven door een buitenboordmotor, zijn te vervoeren met een trailer en beschikbaar in verschillende lengtes van 4 tot circa 7 meter. De Prins console boten worden veelal gebruikt voor fijne dagtochten maar ook voor de watersport om achter te wakeboarden of waterskiën. In de open versie is de console centraal in de kuip geplaatst met aan beide zijden een doorgang naar het voordek. In het voordek bevinden zich veelal nog zitplaatsen. Ook zijn er modellen waarbij het voordek is om te bouwen tot zonnedek of zelfs cabine geplaatst is waarin geslapen kan worden. Prins voert de volgende modellen: Prins 475, Prins 480, Prins 500, Prins 555, Prins 570, Prins 580 Cabin, Prins 580 Sundeck, Prins 625 Sundeck.

Prins 475 OpenDe Prins 475 Open is de kleinste boot uit de serie Prins boten. Met zijn 4,75 meter lengte en 2,05 meter breedte is deze boot zeer comfortabel te noemen. Op de ruime achterbank kun je met 2 personen uitgebreid zitten. Voorin de boot bevindt zich een ruime rondzit voor 3 personen en ook de bestuurder heeft een royale bestuurdersbank met draaibare rugleuning. Het is niet alleen royaal zitten in deze 475 ook de opbergruimtes zijn royaal. Relaxen doe je op het zonnedek voor in de boot. Tevens is er de mogelijkheid een tafel te plaatsen. Het maximale motorvermogen van de Prins 475 is 90PK, de doorvaarhoogte is 1,50 meter en de diepgang is 0,40 meter. De boot weegt slechts 425 kilo en kan per trailer vervoerd worden.

Prins 480De Prins 480 is een van de bestsellers onder de Prins boten. De 480 is met verschillende motortypes uitvoerbaar met een maximaal vermogen tot 90PK. De Prins 480 staat bekent om zijn goede vaareigenschappen zowel als toervaar boot als voor het snellere werk. Waterskiën, wakeboarden of gewoon even gasgeven het kan allemaal met de Prins 480 en dat vergoot het plezier van deze boot. Mocht u een keer in een heel andere gebied willen varen dan uw vertrouwde haven? De boot is trailerbaar. Verder kent de Prins 480 veel opbergruimte, biedt hij plaats aan 5 personen en is er de mogelijkheid om een chemisch toilet te plaatsen welke via een afsluitbaar klapdeurtje te bereiken is. De boot is 4,75 meter lang en 2,05 meter breed en heeft een diepgang van 1,25 meter. Het lediggewicht van de boot is 425 kilo.

Prins 500De Prins 500 is een open console boot met een zeer ruime indeling en biedt plaats aan 5 personen. Voor in de boot bevindt zich een ruime rondzit welke om te bouwen is tot zonnedek. Achterin heeft de Prins 500 een brede achterbank voor de bestuurder. De boot kent vele opbergruimtes en heeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een chemisch toilet. Voor hoeveel PK gaat u? De boot is maximaal uitvoerbaar tot 90PK maar ook met minder PK is dit een hele fijne tour- en watersportboot. De Prins 500 heeft een lengte van 5 meter en een breedte van 2,15 meter is trailerbaar dus ook over de weg goed te vervoeren. Via het achterdek kunt u makkelijk te water. De standaard uitrusting is luxe met de Diamante kussens in de kuip en op het zonnedek, het RVS stuurwiel, kikkers, railing en zwemtrap maken de boot compleet.

Prins 555De Prins 555 console boot ademt ruimte, sportiviteit en luxe. De Prins 555 is maximaal uitvoerbaar met 140PK motor. De ruime rondzit voorin de boot bouwt u in een handomdraai om tot royaal zonnedek. Achter de stuurkolom bevindt zich een afsluitbare ruimte waar een toilet geplaatst kan worden. 7 royale zitplaatsen, liters opbergruimte en een achterdek voorzien van zwemtrap maken de Prins 555 wel heel compleet. Loungen, toeren of watersporten de 555 biedt alles. Met zijn 5,55 meter lengte en 2,30 meter breedte blijft het ledig gewicht nog netjes op 600 kilo. De kuip en de verschillende liggende delen zijn tegen meerprijs uit te voeren in teaklook. Ook kunt u kiezen voor de extra luxe uitgevoerde sport bestuurdersstoel voorzien van Prins logo.

Prins 570De Prins 570 boot is 5,55 meter lang, 2,30 meter breed en biedt plaats aan 7 personen. De maximale motorcapaciteit is 140PK. Houd u van ruimte deze is volop aanwezig. Een ruime rondzit voorin de boot voorzien van tafel of om te bouwen tot zonnendek, een royale bestuurdersbank en dan nog een loungebank achter in de boot. Daarnaast is er veel opbergruimte, mogelijkheid tot het plaatsen van een toilet en een vaste brandstof tank. Ook de vaareigenschappen van de Prins 570 zijn subliem. Houd u van snel? De Prins 570 kan snel en wel zo’n 70 km per uur afhankelijk van het type motor wat u kiest. Ook voor de 570 geldt dat hij standaard al luxe is uitgevoerd. Wilt u net iets meer kies dan voor de teaklook vloer en de luxe uitgevoerde bestuurdersstoel.

Prins 580 CabinDe Prins 580 Cabin is uitgerust met een ruime cabine voorin de boot met mogelijkheid voor 2 vaste slaapplaatsen. Het dakraam en de lichtbanen geven het ruimtelijke gevoel in de cabine. De grote kuip heeft een L bank en ook zijn er vele opbergruimtes. De bank is tevens om te bouwen tot groot zonnedek. De boot is 5,80 meter lang, 2,50 meter breed en heeft een diepgang van 0,40 meter. De Prins 580 cabin kan uitgevoerd worden met een maximale motorcapaciteit van 175 PK waarmee een snelheid van circa 70KM per uur behaald kan worden. De 580 cabin biedt plaats aan 7 personen is standaard luxe uitgevoerd met Diamante kussenset, RVS stuurwiel en zwemtrap. Ook kan er tegen meerprijs gekozen worden voor een teaklookvloer in de kuip en op verschillende dekdelen.

Prins 580 SundeckDe Prins 580 Sundeck is een zeer royale console boot met groot zonnedek voorin goed voor 3 personen. Onder het zonnedek bevind zich een ruime afsluitbare ruimte goed voor 2 slaapplaatsen en bereikbaar via een schuifdeur naast het console. De achterbank en de bestuurders stoel bieden plaats aan 5 personen. Als extra mogelijkheid kunt u een extra stoel en tafel plaatsen. De vaareigenschappen zijn zeer goed te noemen. De Prins 580 Sundeck ligt heel stabiel en snijdt bij een hogere snelheid makkelijk door de golven. De 580 sundeck is standaard uitgerust met RVS stuurwiel, zwemtrap en Diamante kussenset. De boot heeft een lengte van 5,80 meter, een breedte van 2,45 meter en een doorvaarhoogte van 1,60 meter. De boot kan met verschillende buitenboordmotoren worden uitgevoerd. Het maximaal motorvermogen van de Prins 580 Sundeck is 150pk goed voor een snelheid van circa 70 km per uur.

Prins 625 SundeckDe Prins 625 Sundeck is de grootste en meest luxe boot van het merk Prins. Met een breedte van 2,45 meter ligt hij heel stabiel in het water. Ook zorgt de 2,45 meter ervoor dat aan beide zijdes van de console naar voren gelopen kan worden naar het royale zonnedek. De lengte van 6,12 meter geeft enorm veel extra ruimte. Zo vind u achter in de boot 2 royale banken en een multifunctionele bestuurdersstoel met flip-up zitting die zowel zittend als in staande positie ondersteuning geeft. Nodig royaal u vrienden uit want deze Sundeck 625 biedt plaats aan 7 personen. Dan komen we bij de motor mogelijkheden. Wel 200PK kunt u achter de Prins 625 Sundeck hangen maar met een 140 PK buitenboordmotor haalt u ook al een snelheid van 75 km per uur. Toeren, watersporten het is allemaal mogelijk. Standaard is de Prins 625 royaal uitgerust met zonnebed inclusief kussens, veel RVS afwerking en vaste tank. Uiteraard kunt u de boot ook zelf samenstellen. Kies een gewenste kleur voor romp en dek kleed de boot af met teak alles is mogelijk.

Bekijk al het aanbod