Primeur Tenders & Sloepen

Primeur sloep of tender kopen?

Primeur Tender sloep kopen? De Primeur Tenders en sloepen staan bekend om hun stoere en luxe uitstraling waarin comfort en materiaalgebruik van hoog niveau maar toch betaalbaar is. Primeur Tenders zijn koersvast dankzij de relatief brede romp en V-bodem. De meeste Primeurs zijn geschikt om snel te varen en zijn inzetbaar voor sportiviteit op het water zoals waterskiën en wakeboarden. Er kan gekozen worden voor een buitenboordmotor welke geplaatst wordt in de bun of een diesel inboard motor. Altijd al je eigen Tender sloep willen configureren? Dat kan goed bij Primeur. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden betreft kleurstelling en motorisering. Ook de optielijst van de Primeur is uitgebreid te noemen. Primeur kent de volgende modellen: Primeur 570 Bun, Primeur 600 Tender, Primeur 570 Tender, Primeur 610 Tender, Primeur 615 Tender, Primeur 620 Tender, Primeur 700 sloep, Primeur 700 Tender, Primeur 710 Tender en Primeur 715 Tender.

Primeur 570 BunDe Primeur 570 Bun is dan wel de kleinste variant binnen Primeurlijn maar met grootse eigenschappen. Het is echt een familie sloep om heerlijk een dag op het water mee te vertoeven. De Primeur 570 Bun biedt eigenlijk alles wat je op het water nodig hebt. Zo is er een zwemplateau voor de zwemmers, een zonnedek voor de zonaanbidders en een hoge rugleuning voor een heerlijke zit om lekker om je heen te kunnen kijken. De motor wordt geplaatst in de bun waardoor deze uit het zicht is en het motorgeluid dempt. De boot is 5,70 meter lang, 2,10 meter breed en heeft een diepgang van 0,40 meter. Het maximaal motorvermogen van de Primeur 570 Bun is 20PK. Wilt u nog meer luxe aan boord? Er is een uitgebreide optielijst waaruit gekozen kan worden zoals een boegschroef, teakline vloer en luxere gewatteerde kussen set.

Primeur 600 TenderDe Primeur 600 Tender wordt standaard uitgerust met een 28PK 3-cilinder diesel motor wat de boot krachtig en stil maakt. Wil je meer power dan kun je kiezen voor 42 PK. Het fijne van deze primeur is de bestuurderstoel die uitschuifbaar en draaibaar is en dus aan te passen naar ieder gewenste zitpositie. Ook het onderwaterschip van de 600 levert een stabiele en comfortabele ligging op het water. De luxe Diamante kussens zijn niet alleen van luxe ademende stof gemaakt maar zijn ook nog eens goed schoon te houden. De kussens zijn in verschillende kleuren leverbaar. Voorin de boot bevindt zich een rondzit welke gemakkelijk om te bouwen is tot zonnedek. Het achterdek is bereikbaar via de geïntegreerde trap. De boot biedt plaats aan 7 personen, heeft een diepgang van 0,45 meter en is 2,4 meter breed. De doorvaarhoogte ligt op 1,1 meter en het gewicht is 1150 kilo. De standaarduitrusting van de Primeur 600 Tender is uitgebreid met het geïntegreerde HPL teakline zwemplateau, groot stuurwiel, RVS kikkers en handgrepen.

Primeur 570 TenderDe Primeur 570 Tender is een sloep met een fijne indeling met veel zit ruimte. De boot wordt standaard uitgevoerd met een 16 PK inboard diesel motor. Liever iets meer PK? Geen probleem dan kies je voor de 27PK. Het achterdek is makkelijk bereikbaar door de geïntegreerde traptrede. De Primeur 570 Tender heeft plaatst voor 6 personen is 2,10 breed en heeft een doorvaarhoogte van 0,80 meter. Met zijn 950 kilo en fijne onderwaterschip glijdt de boot soepel door het water. Ook de standaarduitrusting is royaal te noemen met HPL teakline vloer en zwemplateau, RVS kikkers, groot stuurwiel en elektrische bilgepomp. De grote opbergruimtes zijn afsluitbaar en de hoge rugleuningen met Diamante kussenset zorgen voor een goede zit.

Primeur 610 TenderDe Primeur 610 Tender sloep is het meest verkochte model van Primeur. De 610 is ook wel heel doordacht ingericht met zijn diepe zittingen en hoge rugleuningen, de vele opbergvakken en het ligkussen op de bun. Ook de vaareigenschappen zijn fantastisch. De tender sloep is uit te rusten met een buitenboordmotor tot maximaal 60PK. Het grote zwemplateau op het achterdek is ideaal voor het in- en uitstappen. De grote rondzit voorin is met een handomdraai een zonnedek en de HPL-teakline draagt bij aan de luxe uitstraling. De boot is 6,10 meter lang, 2,27 meter breed en heeft een diepgang van 0,50 meter. Verder biedt de Primeur 610 Tender voldoende ruimte voor 7 personen. Wilt u naast de standaarduitrusting zoals het grote stuurwiel, HPL-teakline op dek en vloer en Diamante kussens nog meer luxe aan boord dan is dat zeker mogelijk. Bijvoorbeeld een boegschroef, koelbox, armsteunen met rvs-bekerhouders en zelfs de romp kan in iedere gewenste kleur geleverd worden.

Primeur 615 TenderDe Primeur 615 Tender straalt een en al luxe uit. Het fraaie design, de vaareigenschappen en de hoge kwaliteit afwerking maakt de 615 Tender wel echt een parade plaatje. Wat echt heel fijn is aan deze boot is de uitzonderlijk hoge rugleuning voorin. Dit geeft niet alleen een hele fijne zit maar zorgt er ook voor dat bij gebruik van het zonnedek je lekker uit de wind ligt. De Primeur 615 Tender is met een fijne 60PK motor ook geschikt om achter te waterskiën of wakeboarden. De kuip, traptreden en het dek zijn voorzien van het onderhoudsvrije HPL teak. Het grote stuurwiel, de Diamante kussens en het geïntegreerde zwemplateau maken de Primeur 615 Tender compleet. Met zijn 6,15 meter lengte en 2,37 meter breedte is er voldoende ruimte voor 8 personen. Het maximale motorvermogen is 60PK. De doorvaarhoogte ligt op 1,10 meter en de diepgang is 0,50 meter.

Primeur 620 TenderDe Primeur 620 Tender heeft dé bekende fijne vaareigenschappen die u van Primeur gewend bent. Bij zowel lage als hoge snelheden blijft de 620 koersvast. Betreft de motor kan er gekozen worden voor een 20PK buitenboord motor wat heerlijk toert maar wil je meer dan kun je kiezen voor een zwaardere motor met een maximum tot 60PK. Kiest u voor 60PK dan is de tender sloep zelfs geschikt om achter te waterskiën. Met zijn 6,20 meter lengte en 2,27 meter breedte biedt deze Primeur 620 Tender ruimte voor 7 personen. De hoge rugleuning en de luxe bekleding zorgt voor optimaal zitcomfort. U en uw gasten zullen genieten van alle luxe aan boord zoals het zonnedek, het met HPL teakline beklede zwemplateau, het grote ergonomische stuurwiel met motorbediening en de gezellige rondzit voorin de boot. De Primeur 620 Tender is in vele kleuren leverbaar en ook voor de kussens zijn uit verschillende stoffen te kiezen. De vele opbergvakken zorgen voor een opgeruimde boot.

Primeur 700 sloepDe Primeur 700 sloep is een mooi gelijnde sloep met een zeer complete standaarduitrusting en een fijne inboard diesel motor. De verschuifbare bestuurdersstoel is uniek en zorgt voor een optimale zithouding. Het zwemplateau op het achterdek is makkelijk bereikbaar met de in de romp verwerkte traptreden. Voorin de boot bevindt zich een ruime rondzit goed voor 7 personen en ook achterin kun je ruim met 3 personen zitten. Het verschil tussen de Primeur 700 sloep en Tender is de achterkant. De achterkant van de sloep heeft een klassieke ronde afwerking en die van de Tender is meer recht wat de boot een sportieve uitstraling geeft. De vaareigenschappen zijn nagenoeg gelijk en beide snelvarend. Het maximale motorvermogen is 65PK, de boot is 6,95 meter lang en 2,55 meter breed. De diepgang is 0,55 meter en de doorvaarhoogte 1,10 meter. Wat Primeur ook interessant maakt is dat de romp in elke gewenste RAL kleur geleverd kan worden. Ook op dit model vindt u veel teakline afwerking, rvs-kikkers, groot stuurwiel en een elektrische bilgepomp.

Primeur 700 TenderDe Primeur 700 Tender is vergelijkbaar met de Primeur 700 sloep waarin de Tender een rechtere achterkant heeft. Ook de 700 Tender is voorzien van een inboard diesel motor. Het unieke van deze boot is dat de bestuurdersstoel verstelbaar is en dus voor iedere kapitein de ideale zitpositie te creëren is. Het zwemplateau op de Primeur 700 Tender is zeer royaal en makkelijk bereikbaar zowel vanuit de boot als vanuit het water. Naast alle luxe is dit ook een boot die dankzij het goed doordachte onderwaterschip geschikt is om snel mee te varen. De rondzit voorin is makkelijk om te bouwen tot royaal zonnedek. De kabelering, groot stuurwiel en de teakline vloer geven de Primeur 700 Tender een mooie uitstraling. De boot is in alle RAL kleuren leverbaar hierdoor kun je een geheel eigen unieke boot creëren. Het maximale motorvermogen is 65PK, de boot is 6,95 meter lang en 2,55 meter breed. De diepgang is 0,55 meter en de doorvaarhoogte 1,10 meter. De boot biedt plaats aan zeker 10 personen.

Primeur 710 TenderDe Primeur 710 Tender is een snelvarende boot welke uitgerust kan worden tot maximaal 100 PK. Dit maakt deze Tender tot een echte alleskunner. Wat deze Primeur 710 nog meer zo aantrekkelijk maakt zijn de hoge rugkussens, het geïntegreerde zwemplateau en de veel zit- en ligplekken die deze Tender te bieden heeft. Voorin bevindt zich een royale rondzit om te bouwen tot zonnedek. Achterin rondom het stuurconsole is het ook ruim zitten en het kussen op de bun geeft nog een extra lounge plek. De buitenboard motor wordt geplaatst in een geluidsisolerende bun. De lengte van deze boot is 7,10 meter, breedte 2,50 meter en de diepgang 0,50 meter. Standaard is de Primeur 710 Tender royaal uitgerust met de HPL teakline op dek en vloer, Diamante kussenset, groot stuurwiel en RVS kikkers. De Primeur 710 Tender biedt plaats aan 8 personen en weegt 1200 kg.

Primeur 715 TenderDe Primeur 715 Tender is met zijn 7,10 lengte en 2,5 meter breedte een royale sloep om met ruim 8 personen op te genieten. Snel varen kan de 715 tender ook met een maximaal vermogen van 100PK. De motor is uit het zicht geplaatst in een bun. De sloep kent vele opbergvakken welke ook te gebruiken zijn als koelkast en prullenbak. Het zwemplateau achter op de boot en de kuipvloer zijn voorzien van HPL teak. De Primeur 715 Tender vaart zowel snel als langzaam heel stabiel door zijn slim ontworpen onderwaterschip. Ook voor deze Primeur geldt dat hij in alle RAL kleuren te bestellen is. Veel luxe is standaard op deze tender sloep maar mocht u meer willen de optielijst is zeer uitgebreid.

Bekijk al het aanbod