Pega trailers

Pega trailers kopen?

Het door vier broers opgerichte Pega trailers begon in Rotterdam en bestaat sinds 1955. Inmiddels zetelt het bedrijf in Barendrecht. Het levert wereldwijd boottrailers tot aan een lengte van 12,5 meter met een maximaal laadvermogen van 3500 kilo. Het familiebedrijf Pega gaat er prat op voor elke boot een trailer te hebben. De wens van de klant, een persoonlijke aanpak, maatwerk en een constante innovatie van de producten staan daarbij centraal.

De Pega SH-Liner

De Pega SH-LinerVoorzien van handige functies, met een laadvermogen van 450 tot 1500 kilo. Hij is er in verschillende lengtes van 4 tot 6 meter. Geschikt voor lichtere boten en ongeremd. Meest populair is de Pega SH 750/500. Deze trailer is kantelbaar, voorzien van kim- en kielrollen en een handlier. Hij is onder andere geschikt voor zowel inboard als outboard visboten, sportboten en kajuitboten. Ook voor sloepen met een motor in een bun een prima kantelbare boottrailer.

De Pega L-Liner

De Pega L-Liner heeft een laadvermogen van 450 tot 650 kilo. Lengtes van 3,70 tot 4,70 meter. Hij is standaard voorzien van een centreersysteem. De boot staat daarmee altijd stabiel en veilig op de trailer. Ook zijn er op deze boottrailer opdraaibare draagkussens gemonteerd. Ook deze Pega trailer is uitstekend beschermd tegen roest door het thermisch verzinken ervan.

De Pega H-Liner

Een laadvermogen van 450 tot 750 kilo bij een lengte van 3,75 tot 5,25 meter. Deze H-Liner trailer heeft een versterkt chassis en is kantelbaar. Vier lengtebalken zorgen voor extra stevigheid. Het gebruikte Pega frame is robuust en duurzaam. De verlichting is in dit frame geïntegreerd. Dat voorkomt onnodige bekabeling die dus ook niet stuk getrokken kan worden.

De Pega Z-Liner

De Pega Z-LinerDe Z-Liner van Pega is 6 tot 8,50 meter lang met een laadvermogen van 1150 tot maximaal 2700 kilo. Hij is sterk en duurzaam. Het is niet voor niets een graag geziene boottrailer bij de hulpdiensten. Het is de perfecte trailer om veilig en stabiel boten te vervoeren. Het centreersysteem is zelf instelbaar. Het frame is gelast en daardoor stijf. Dat zorgt voor een lange levensduur. Ook prima geschikt voor een sportcruiser of een open console boot.

De Pega V-Liner

De Pega V-Liner is 6 tot 8,50 meter lang en heeft tot aan 3500 kilo laadvermogen. Het rijcomfort is prima en hij is uit te rusten met vele fijne opties. De gemonteerde boeggeleider voorkomt dat de boot schade oploopt bij het traileren. Ook de lancering zal veilig en gemakkelijk verlopen.

De Pega VB-Liner

De Pega VB-LinerBij de VB-Liner staat de B voor bun. Daar is dus rekening mee gehouden bij deze versie. De boegsteun en kimrollen zijn verhoogd. Het frame heeft aan de achterkant een V-frame. Elke belading en lossing gaan comfortabel en soepel met deze stevige boottrailer. Je hoeft je geen zorgen te maken voor schade aan de motor bij deze speciale VB-Liner

De Pega M-Liner

Een maximale ondersteuning van je boot door de gemonteerde multi-rollen. Deze passen zich moeiteloos aan de vorm van jouw boot aan. Een handig looprooster is bij dit model standaard. Gemakkelijk en veilig bij deze boottrailer is ook het wegklapbare neuswiel. Net als op alle geremde boottrailers van Pega is ook op deze M-Liner het Al-Ko spoelsysteem standaard. Hierdoor gaan je remmen langer mee en plakken ze niet meer vast.

De Pega R-Liner

De Pega R-LinerEen nieuw model speciaal voor intensief gebruik. De R-Liner is voorzien van handige wegklapbare ledverlichting. Door een rollenbaan van luchtwielen genaamd Pega Airoflex gaat de boot uiterst soepel het water in. Deze boottrailer is uitstekend toegerust voor het afleggen van lange afstanden.

De Pega K-Liner

Op de Pega K-Liner is uitgerust met dubbele draagkussens. Die zorgen ervoor dat een zeilboot met hulp van een kraan gemakkelijk op deze boottrailer is te plaatsen. Je krijgt dan een gefixeerde kiel en een ondersteunde romp. Daarbij is het zwaartepunt van de trailer zo laag mogelijk gehouden. Optioneel kun je ook kiezen voor draagmallen.

De Pega C-Liner

Bij de C-Liner staat de C voor catamaran. Hij is dan ook speciaal gebouwd om deze te transporteren. Er zijn drie modellen beschikbaar, want er is ook een CK-Liner en een CKC-Liner. Bij de CK-Liner is de sailbox standaard inbegrepen. Hierin kun je je accessoires en verdere uitrusting veilig opbergen. De C-Liner kenmerkt zich door de speciale breedtesteunen. De CKC-Liner heeft een kantelmechanisme dat het vervoeren van brede catamarans mogelijk maakt. Ook heeft hij een voor- en achtermaststeun.

De Pega RH-Liner

Speciaal gemaakt voor het vervoeren van rubberboten met een zachte bodem. De rollenbaan van de RH-Liner is hiervoor aangepast. Optioneel ook te voorzien van een rollenbaan met extra veel rollen. Deze versie heeft een laadvermogen tot aan 750 kilo.

De Pega J-Liner

De Pega J-LinerHeb je een waterscooter of een Jetski te vervoeren? Dan moet je de J-Liner van Pega hebben. Compleet met handler en boegsteun. Er is ook een JD-Liner voorzien van wegklapbare en waterdichte ledverlichting. De J-Liner blinkt uit door zijn gebruiksvriendelijkheid. Binnen een paar minuten vaar je op het water. Optioneel kan ook deze boottrailer voorzien worden van een laag poedercoating. Een elektronisch proces dat de trailer niet alleen mooier maakt maar ook beter beschermd.

De Pega X-Liner

Je legt er je bootje op en loopt naar de rivier of het strand. De X-Liner is een handzame trailer voor iedereen.

De Pega ST-V-Liner

De Pega ST-V-LinerDit is een stallingstrailer voor zowel zeilboten als motorboten. Maar je kunt hem ook voorzien van spatborden en verlichting om je boot ermee te vervoeren. Kiel en kim worden bij de ST-V-Liner ondersteund door draagkussens. Pega kan het frame ook helemaal afstemmen op jouw boot. Custom made bouwen is een kwestie van een uitvoering kiezen en daar een frame op laten zetten waarop jouw boot perfect past

De Pega SB-Liner

Pega bokken voor in de stalling zijn er in alle vormen en maten. Ze zorgen ervoor dat je boot gemakkelijk is te verplaatsen en dat je je ruimte optimaal kunt gebruiken. Pega heeft showroombokken in staal en aluminium met verschillende draagvermogens. De stapelbokken hebben een belastbaarheid tot 4500 kilo. Ze zijn gemakkelijk en traploos te verstellen. Het stapelen is relatief eenvoudig door het gebruik van pods.

Bekijk al het aanbod