Oud Huijzer Tenders & Sloepen

Oud Huijzer kopen?

Oud Huijzer sloep kopen? De Oud Huijzer sloep wordt met de hand gemaakt en vervaardigd uit de beste grondstoffen die op dit moment beschikbaar zijn. De Oud Huijzer sloep is een product van Boat Import Holland. Oud Huijzer maakt zowel sloepen als tenders. Ook zijn er een aantal Oud Huijzer modellen die over een cabine beschikken. De modellen van Oud Huijzer zijn als volgt: Oud Huijzer 471 Tender, Oud Huijzer 505, Oud Huijzer 578 Tender, Oud Huijzer 580 Tender, Oud Huijzer 575 Luxury, Oud Huijzer 616 Tender, Oud Huijzer 630 Cabine, Oud Huijzer 700 Tender, Oud Huijzer 700 Cabine, Oud Huijzer 620 Tender diesel, Oud Huijzer 720 Diesel, Oud Huijzer 600 Tender.

Oud Huijzer 471 TenderDe Oud Huijzer 471 Tender is een compacte, snel varende sloep welke door zijn hoge zijkanten zeer comfortabel in het water ligt. De uitrusting van de 471 tender is compleet te noemen met de Sunbrella zit- en rugkussens, afsluitbare opbergvakken, RVS kikkers, kabelaring en een modern stuurwiel. Wat betreft de motor kan gekozen worden voor een zuinige elektrisch gestarte 4-takt buitenboordmotor maar mocht u sneller willen varen dan kan deze zelfs uitgevoerd met een motor tot maximaal 30PK. De boot heeft een lengte van 4,70 meter, een breedte van 1,90 meter en biedt plaats voor 5 personen. De doorvaarhoogte is 0,95 meter en de vaardiepte is 0,35 meter. De tender sloep weegt 380 kilo.

Oud Huijzer 505De Oud Huijzer 505 wordt sinds 2020 te koop aangeboden en is een nieuw model van Boat Import Holland. Het is een snel varende boot met hele fijne vaareigenschappen. Er is bij de Oud Huijzer 505 gekozen voor een brede opbouw van 2,30 meter en heeft een lengte van 5,05 meter. Deze breedte is vrij uniek voor zijn lengte wat ten goede komt aan de vaareigenschappen. Optioneel is de Oud Huijzer 505 uit te voeren met een cabrioletkap en zonnedek. Het motorvermogen wat deze 505 aan kan is maximaal 60 PK. Uiteraard kun je ook voor minder pk’s kiezen en voldoet een 15 pk buitenboordmotor ook al. De sloep biedt plaatst voor 5 personen.

Oud Huijzer 578 Tender sloepOud Huijzer 578 Tender sloep kopen? Je hebt direct een hoop bekijks op het water. Door zijn geïntegreerde trap naar het achterdek is dit wel een hele mooie tender sloep met een luxe en snelle uitstraling. Mooi bedacht van Oud Huijzer. De 578 heeft net een wat kleinere bun dan zijn zusje de Oud Huijzer 580 waardoor er meer zitruimte in de boot ontstaat. De sloep biedt plaats aan 5 personen, heeft een vaardiepte van 0,40 meter en een lengte van 5,70 meter. De boot is uit te voeren met maximaal 30 pk. Vaar je liever de boot zonder vaarbewijs dan adviseren we te kiezen voor een 15 of 20 pk motor. De standaard uitrusting is uitgebreid te noemen van deze 578 met zijn sunbrella plus zit en rugkussens, kabelaring, rvs raillingen, teak op het zwemplateau en nog veel meer.

Oud Huijzer 580 Tender sloepDe Oud Huijzer 580 Tender sloep is een boot die alles kan. Kiezen is niet meer nodig! Met deze 580 toert u heerlijk rond met vrienden en familie maar ook waterskiën achter de Oud Huijzer 580 behoort tot de mogelijkheden. De 580 is een snel varende Tender sloep welke uitgerust kan worden met een 70pk motor. De motor wordt in de bun geplaatst zodat deze niet zichtbaar is en het geluid van de motor wordt gereduceerd. De sloep biedt plaats aan 5 personen, heeft een lengte van 5,70 meter en weegt 600 kg. De doorvaarhoogte is 1,25 meter en de vaardiepte 0,40 meter. De Oud Huijzer 580 Tender sloep kent een rijke standaard uitrusting zoals Sunbrella plus zit- en rugkussens, RVS railingen, afsluitbare opbergvakken en een complete heavy duty monokabelbesturing.

Oud Huijzer 575 LuxuryDe Oud Huijzer 575 Luxury is een boot die heel compleet geleverd wordt met Sunbrella zit- en rugkussens, kabelaring, ankerluik, led navigatieverlichting, droogtoilet en luxe stuurwiel. De motor wordt geplaatst in de bun waardoor het motorgeluid sterk gereduceerd wordt. Er zijn meerdere motortypes toepasbaar op deze 575 luxury met een maximum tot 20 pk. De sloep biedt plaats aan 5 personen en heeft zowel een achterbank als een ruime rondzit voor in de boot. De Oud Huijzer 575 Luxury is 5,75 meter lang, 2,10 meter breed en heeft een doorvaarhoogte van 1 meter. Hiermee kom je nagenoeg onder alle bruggetjes door. De boot weegt leeg 560 kilo en heeft een interessante aanschafprijs voor wat je allemaal krijgt.

Oud Huijzer 616 TenderDe Oud Huijzer 616 Tender is het nieuwste model van Oud Huijzer. De boot heeft een zeer sportieve uitstraling gekregen. Aan beide kanten bevindt zich een trap naar het achterdek. De boot kent fantastische vaareigenschappen dit komt mede door het ontwerp van het onderwaterschip. De boot heeft een ruime kuip en biedt plaats aan 7 personen. De Oud Huijzer 616 Tender is uitvoerbaar met een maximaal vermogen van 70pk. De 616 is 2,34 meter breed en heeft een doorvaarhoogte van 1,20 meter. Standaard is de 616 goed uitgerust met de Sunbrella plus zit- en rugkussens, rvs kikkers, afsluitbare opbergvakken en het moderne stuurwiel. Zoek je een sportieve snelvarende Tender sloep dan is de Oud Huijzer 616 Tender zeker het bezichtigen waard.

Oud Huijzer 630 CabineDe Oud Huijzer 630 Cabine is met zijn 6.30 meter compacte maar zeer comfortabel. Zo is de cabine 2 meter lang en biedt dit de mogelijkheid om met 2 personen op de boot te slapen. Ook de kuip blijft zeer riant en biedt plaats aan 7 personen. Wil je snel varen dan kan dit ook prima met de Oud Huijzer 630 Cabine. De sloep is uitvoerbaar met een capaciteit tot maar liefst 150 pk. Door de diepe V vorm blijft de boot ook bij hoge snelheid comfortabel sturen. De Oud Huijzer 630 Cabine kent een royale standaard uitrusting zoals de Silvertex zit- en rugkussens, Led-navigatieverlichting en modern stuurwiel. De sloep is 2,30 meter breed en heeft een doorvaarhoogte van 1,48 meter. Het gewicht van de boot is 900 kilo.

Oud Huijzer 700 TenderDe Oud Huijzer 700 Tender is een Tender met zeer veel binnenruimte. De hoge gangboorden en de ruime kuip maken de Oud Huijzer 700 Tender wel heel aantrekkelijk. De 700 is uit te voeren met een 150 pk motor. Door het lage gewicht en de vele PK die deze Tender kan hebben is hij goed inzetbaar voor de watersport. De Motor wordt geplaatst in de bun waardoor deze netjes is weggewerkt en je deze bijna niet hoort. De Oud Huijzer 700 Tender biedt plaats aan 8 personen en is 2,55 meter breed. De doorvaarhoogte is 1,40 meter en vaardiepte 0,40 meter. De Oud Huijzer 700 Tender wordt standaard uitgerust met Silvertex zit- en rugkussens, Ledverlichting, RVS kikkers en afsluitbare opbergvakken. Verder is de boot zelflozend en heeft het een ankerluik.

Oud Huijzer 700 CabineDe Oud Huijzer 700 Cabine is een prachtige verschijning. Met zijn patrijspoorten en zijn hoge boog brengt hij de klassieke deksalonkruiser weer tot leven. Het onderwaterschip is zo ingericht dat de 700 Cabine zowel snelvarend als bij lage snelheid zeer stabiel in het water ligt. De boot kan uitgevoerd worden met een maximum vermogen van 200PK. De Oud Huijzer 700 Cabine heeft een lengte van 7 meter en biedt plaats aan 8 personen. De breedte is 2,50 meter, doorvaarhoogte 1,60 meter en de vaardiepte 0,40 meter. De boot heeft een gewicht van 1200 kg. Optioneel op de Oud Huijzer 700 Cabine zijn de Koelkast, teakvloer en zonnedek. Verder is de boot voorzien van Silvertex zit- en rugkussens, led- en navigatieverlichting, RVS kikkers en afsluitbare opbergvakken.

Oud Huijzer 620 TenderDe Oud Huijzer 620 Tender diesel is een boot waarin de klassieke overnaads romp gecombineerd wordt met een modern dek en een in teak uitgevoerd zwemplateau. Het achterdek is makkelijk bereikbaar door de geïntegreerde traptrede. De inboard diesel motor zorgt voor dat heerlijke pruttelgeluidje en ideale vaareigenschappen. Voorin de boot bevindt zich een gezellige rondzit welke plaats biedt aan 4 personen op het achterdek bevinden zich nog 2 zitplaatsen. De boot is 2,45 meter breed heeft een doorvaarhoogte van 1,30 meter en een vaardiepte van 0,80 meter. De Oud Huijzer 620 Tender diesel is standaard uitgevoerd met Sunbrella plus zit- en rugkussens, rvs railing, hydraulische besturing en een 16 pk 2 cilinder diesel motor. Verder zijn ook het ankerluik, de RVS kikkers en de afsluitbare opbergvakken standaard op deze boot. Wilt u nog meer luxe aan boord bestel dan ook het zonnedek en laat de vloer, het dek, de motorkist en opbergvakken in teak uitvoeren.

Oud Huijzer 720 DieselDeze Oud Huijzer 720 Diesel is een ruime overnaads gelijnde sloep waar je met zeker 8 personen royaal op kunt vertoeven. De boot wordt standaard uitgerust met een 27 pk inboard Vetus diesel motor. Dit is weer zo’n Oud Huijzer waarin je veel bekijks zult hebben. Het royale in teak uitgevoerde zwemplateau welke via een traptrede vanuit de kuip makkelijk te bereiken is geeft de boot een moderne uitstraling. De Oud Huijzer 720 Diesel is 2,50 meter breed heeft een doorvaarhoogte van 1,40 meter en een vaardiepte van 0,85 meter. Standaard wordt deze boot uitgerust met Sunbrella zit- en rugkussens, hydraulische besturing, afsluitbare opbergvakken en RVS kikkers. De Oud Huijzer 720 Diesel is verder te verfraaien met teak op vloer, dek, motorkist en opbergvakken. Ook kunt u kiezen om de rondzit om te vormen tot een heerlijk zonnedek.

Oud Huijzer 600 TenderDe Oud Huijzer 600 Tender is weer zo’n Oud Huijzer die van alle markten thuis is. Afhankelijk van de motor keuze is de 600 tender ook prima inzetbaar voor de watersport. In deze tendersloep wordt de motor geplaatst in de bun zodat deze uit het zicht is en het geluid gereduceerd wordt. De Oud Huijzer 600 Tender kan een motorvermogen aan van slechts 70PK. De boot is 2,28 meter breed en biedt plaats aan 5 personen. De doorvaarhoogte is 1,25 meter en de vaardiepte 0,40 meter. De boot weegt slecht 600 kg. Ook deze Oud Huijzer is standaard zeer royaal uitgerust met Sunbrella kussens, heavy duty monokabelbesturing, veel teak en RVS railing. Wilt u nog meer luxe bestel dan ook het zonnedek erbij.

Bekijk al het aanbod