Nuva Yachts

Nuva Yachts boot kopen?

Nuva Yachts laat trots weten dat ze hun powerboten voor de volle 100% zowel ontwerpen als bouwen in Barcelona. Luxe en comfort zijn de belangrijke kenmerken van dit merk. Daar komen hoge prestaties als derde belangrijke aspect bij. De boten van Nuva Yachts zijn modern van vormgeving en echte eye-catchers. Momenteel is er keus uit vijf verschillende modellen. Dat zijn de Nuva M6 Open en M6 Cabin, de M9 Open en M9 Cabin en de M11.

Nuva M6 OpenDe Nuva M6 Open heeft een luxe uitstraling en prima vaareigenschappen. Hij is 6,6 meter lang en 2,49 meter breed. Aan boord is plek voor tot aan 8 personen. De maximale motorisering is 175 pk. De grote rondzit achterin is gemakkelijk om te toveren tot een luxe zonnedek. De standaarduitrusting is zeer compleet te noemen. Deze omvat onder andere een zwemplateau, navigatie- en toplicht, een kompas en een ingebouwde watertank. De diepgang van Nuva M6 Open is 0,32 meter bij een gewicht van 1300 kilo.

Nuva M6 CabinDoor zijn compacte lengte prima te traileren, de Nuva M6 Cabin. Een powerboot met moderne lijnen en gemakkelijk te bedienen. De aanwezige slaapcabine maakt er de ideale boot van voor een meerdaagse vaartocht. Tafel bij de rondzit verwijderen en het zonnedek is al bijna klaar. Handig is de verstelbare rugleuning van de bank. DeM6 Cabin is 6,6 meter lang en 2,49 meer breed. Hij weegt 1300 kilo en kan een motorisering aan van tot 175 pk.

Nuva M9 OpenDe Nuva M9 Open combineert lekker veel ruimte met een aantrekkelijk uiterlijk. In de slaapcabine – voorzien van ledverlichting - aan de voorkant is ruim plek voor twee personen. In totaal zijn er vier slaapplaatsen mogelijk. Je hebt daarbij de beschikking over een toiletruimte met douche en wastafel. Voorop een ruime rondzit. Achterop nog een ruime rondzit, waarbij een buitenkeuken niet ontbreekt. Van elke rondzit maak je naar wens een heerlijk zonnedek. Standaard zijn ondermeer een audiosysteem met 6 speakers en twee 100aH accu’s. Deze M9 is 9,2 meter lang en 2,99 meter breed. Het gewicht is 2300 kilo en de diepgang 0,6 meter.

Nuva M9 CabinOp het dek is er ruimte te over om te zonnen of lekker te zitten. Onder het dek is er naar wens een woonkamer, slaapkamer met vier slaapplaatsen, badkamer met douche en een toiletruimte. Er kan optioneel zowel binnen als buiten gekookt worden. Nog nooit zag je zoveel ruimte op zo weinig meter schip. Zo is bijvoorbeeld de stahoogte een indrukwekkende 1,90 meter. Daarbij is de Nuva M9 Cabin ook nog eens een hele snelle boot. Je kunt er namelijk twee keer 200 pk achterhangen. Daarmee haalt hij een topsnelheid van zo’n 70 kilometer per uur. Deze powerboot is 9,2 meter lang en 2,99 meter breed. Hij weegt 2300 kilo.

Nuva M11 OpenAlsof je thuis bent. Een keuken met oven en inductiekookplaat. Een ruime badkamer. Slaapplek voor vier. Buiten of binnen koken. Plaats om te zitten of te liggen bij de vleet. Kortom, comfortabel, praktisch en luxe. De nieuwe Nuva M11 Open heeft zijdelen die openklappen als je het dek wilt vergroten. De boot is 11,2 meter lang en 2,99 meter breed. Hij weegt 4950 kilo bij een diepgang van 0,6 meter. De maximale motorisering is 600 pk. De lijst van de standaarduitrusting is ellenlang.

Bekijk al het aanbod