Meersloep Tenders

Meersloep tender kopen?

De tenders van Meersloep combineren uitstekende vaareigenschappen met oog voor detail. En een modern uiterlijk met een klassieke uitstraling. Zowel de Meersloep 600 tender als de Meersloep 720 tender zijn voorzien van een zogenaamd snelvarend onderwaterschip. Ze hebben beiden plek voor tot aan 8 personen.

Meersloep 600 tenderDe snelvarende Meersloep 600 tender (ideaal voor een groot vaargebied en/of het snel afstanden afleggen) is compleet vernieuwd. Hij is prettig stil doordat de buitenboordmotor in een bun is ondergebracht. Deze 8 persoons tender is verkrijgbaar met een Hondamotor met een vermogen vanaf 10 tot aan maximaal 50 pk. Er is keus uit een moderne stootrand of een klassieke kabelaring. Het zwemplateau biedt bescherming tegen de schroef van de motor en maakt tevens een frisse duik mogelijk. De Meersloep 600 is standaard o.a. voorzien van een toiletvoorziening en een console met opberg- en koelvak. Optioneel te voorzien van een luxe cabriokap, Biminitop, RVS zwemtrap, boegschroef en meer. Deze tender is 5,85 meter lang en 2,15 meter breed. De diepgang bedraagt 0,40 m.

Meersloep 720 tenderDe Meersloep 720 tender heeft de uitstraling van een tendersloep. De 720 is stabiel, koersvast en je hebt rondom een goed zicht. Deze ruime tender is 7,20 meter lang en 2,30 meter breed. Hij is geschikt voor tot aan 8 personen. Voor de kleur kan er gekozen worden uit alle RAL-kleuren. Ook de Meersloep 720 is stil met een geluidsreducerende bun voor de buitenboordmotor. De gemonteerde Honda buitenboordmotor heeft naar keuze een vermogen van 20 tot maximaal 100 pk. De ruime standaarduitrusting is aan te vullen met heel wat opties, onder meer hydraulische besturing, een audio bluetooth systeem of een 50 liter Waeco koelkast. De Meersloep 720 tender weegt 600 kilo. Deze polyester tender heeft een diepgang van 0,60 m.

Bekijk al het aanbod