Maxima Tenders & Sloepen

Maxima kopen?

Maxima boats kent verschillende modellen allen zoals de naam al doet vermoeden met maximale vaarprestaties, maximaal comfort en de beste prijs/ kwaliteitsverhouding. Maxima sloepen worden in heel Europa verkocht waarvan de meeste verkooppunten in Nederland zijn. De ontwikkelaars van de Maxima boten en tenders hebben met hun 50 jaar ervaring en door goed te luisteren naar hun klanten een aantal voordelen welke niet altijd terug te zien zijn bij vergelijkbare boten. Een mooi voorbeeld is de royale energie zuinige koelunit waar veel meer in kan dan de gemiddelde koelkasten aan boord of de opbergmogelijkheden van het zonnebed wat u gewoon kwijt kan onder de banken. Voor het chemisch toilet is ook een royale ruimte beschikbaar gesteld. Maxima sloepen en tenders hebben slechts 19 verschillende modellen bestaande uit: Maxima 485, Maxima 490, Maxima 550, Maxima 600, Maxima 600I, Maxima 620 Retro, Maxima 620 Retro MC, Maxima 630I, Maxima 650 Flying Lounge, Maxima 650 Lounge, Maxima 720 Retro, Maxima 730, Maxima 730I, Maxima 740, Maxima 750 Flying Lounge, Maxima 750 Lounge en Maxima 840.

Maxima 485De Maxima 485 is het kleinste model uit de Maxima serie maar zeker niet de minste. Met zijn robuuste uitstraling, overnaads romp en rechte steven is de sloep geschikt om snel mee te varen. De Maxima 485 kan uitgerust worden met een motorcapaciteit tot 40PK. Standaard kan er gekozen worden uit 5 rompkleuren namelijk: zwart, donkergrijs, lichtgrijs, wit of donkerblauw kiest u liever een eigen Rall kleur dan is dit tegen meerprijs af te nemen. Maxima heeft aandacht besteed aan het zitcomfort zo biedt de 485 plaats aan 5 tot 6 personen. De uitrusting is standaard al best royaal te noemen met kabelaring, RVS kikkers, luxe zit en rugkussens en RVS stuurwiel. Wilt u meer? Zoals een zwemtrap, tafeltje, biminitop of navigatieverlichting de lijst van extra opties is lang en leuk op doorheen te struinen. De Maxima 485 heeft een lengte van 4,85 meter en is 1,90 meter breed. De diepgang is 0,30 meter en de doorvaarhoogte ligt op 1,02 meter. De Maxima 485 weegt 375kg en dient voorzien te worden van een langstraat buitenboordmotor.

Maxima 490De gladde, strakke romp in deep v-vorm zorgt er niet alleen voor dat de boot uitermate geschikt is om snel mee te varen maar geeft ook nog eens een moderne uitstraling. Met een maximale motorcapaciteit van 40pk is de 490 snel genoeg om achter te waterskien en wakeboarden. Liever een dagje cruisen? Nodig je vrienden maar uit want de Maxima 490 biedt plaatst voor 6 personen. De sloep is 4,90 meter lang en 1,90 meter breed. Het heeft een doorvaarthoogte van 1,02 meter en weegt 375 kilo. Standaard is de tendersloep royaal uitgerust maar wilt u meer dan kunt u met de uitgebreide optielijst de boot naar eigen behoefte verder aankleden.

Maxima 55050pk motorcapaciteit kan de Maxima 550 hebben. De strakke romp en special ontwikkelde achtersteven maakt deze sloep uniek en snelvarend. Het zitcomfort is overweldigend en biedt plaatst aan 7 personen. De rondzit voorin is om te bouwen tot fijn zonnedek en ook is bij de indeling rekening gehouden voor het plaatsen van een chemisch toilet. Een mooie optie in de Maxima 550 is de koelunit welke voor het console geplaatst kan worden. De Maxima 550 is 5,30 meter lang, 2,15 meter breed en heeft een doorvaarthoogte van 0,93 meter. De 550 weegt 490 kilo.

Maxima 600De Maxima 600 tender sloep heeft zowel de moderne als nostalgische uitstraling. Het geïntegreerde zwemplateau is niet alleen heel fijn voor als je een duik wilt nemen vanaf de boot maar het beschermt ook de propeller. De buitenboordmotor is geplaatst in de geluid gereduceerde bun zodat het stil genieten is in deze fijne tendersloep. De Maxima 600 is geschikt tot 50PK en maakt de boot hiermee ook snel varend. Standaard is de 600 in verschillende kleuren leverbaar maar wil je echt iets unieks bestel de tendersloep dan in een zelf gekozen ral-kleur. Kabelring, luxe Diamand kussenset, RVS stuurwiel, ankerkluis en nog veel meer staan op de standaard uitrustingslijst. U kunt royaal uitnodigen want de Maxima 600 heeft plaats voor 8 personen. Met 5,80 meter lengte en 2,25 meter breedte mag je spreken over een royale tendersloep. De doorvaarthoogte is 1,02 meter en de diepgang 0,40 meter. De boot weegt 680 kilo.

Maxima 600IDe Maxima 600I is dezelfde tendersloep als de Maxima 600 alleen dan uitgevoerd met een inboard dieselmotor. De motorruimte is goed geïsoleerd, de vetus dieselmotor is stil en zorgt voor hele fijne vaareigenschappen. De Maxima 600I is stabiel, koersvast en geeft goed zicht wat uitermate comfortabel voelt tijdens het varen. Het geïntegreerde zwemplateau zorgt ervoor dat je makkelijk in- en uit het water kan en met de geïntegreerde trap naar de kuip zit je zo weer in de boot. De Maxima 600L is 5,80 meter lang en 2,25 meter breed. De doorvaarhoogte is 1,02 meter en diepgang ligt op 0,40 meter. De ruime kuip biedt plaats aan 6/8 personen. De Maxima 600L is standaard uitgerust met een 16 PK Vetus dieselmotor mocht je meer PK’s willen dan kan dat tot maximaal 27PK.

Maxima 620 RetroDe Maxima 620 Retro is een nieuw fris model met strakke vormen, gladde romp en super fijne indeling. De kabelaring, zwemplateau en kuiptrap zijn geïntegreerd in de romp. Voor de motor is een geluiddempende bun aan boord waar een motor met een maximum vermogen van 60 PK geplaatst kan worden. De boot heeft een lengte van 6,15 meter en is 2,30 meter breed. Vrienden kun je voldoende uitnodigen want de boot biedt plaats voor 8 tot 10 personen. Standaard is de Maxima 620 Retro zeer royaal uitgerust met RVS onderdelen, grote opbergruimtes, royale zitbanken uitgerust met luxe kussens en kabelaring met luxe eindstukken. Met de Maxima 620 Retro is het heerlijk toeren maar met de juiste motor kan ze ook ingezet worden als sportboot.

Maxima 620 Retro MCDe Maxima 620 Retro MC is exact dezelfde boot als de Maxima 620 Retro maar dan met een andere kuip indeling. Hier wordt gewerkt met een middenconsole waardoor er meer leefruimte ontstaat. Aan beide zijden van de console bevinden zich grote opbergruimtes welke optioneel ook ingezet kunnen worden om een koelkist en keukentje gemonteerd kan worden. Maxima 620 Retro MC kan een maximale motorcapaciteit hebben van 60PK. De boot biedt plaats voor 6 tot 8 personen heeft een lengte van 6,15 meter en een breedte van 2,30 meter. De doorvaarhoogte is 1,15 en de diepgang 0,40 meter. De Maxima 620 Retro MC weegt 840 kilo en is per trailer te vervoeren.

Maxima 630De Maxima 630 heeft met zijn gladde romp en rubberen stootranden een moderne en strakke uitstraling. In de romp zijn 2 mooie opstapje verwerkt naar het zwemplateau. Het zwemplateau heeft een RVS beschermingsstrip. De tender sloep is geschikt om snel mee te varen en kan een maximale motorcapaciteit aan van 60PK. De buitenboord motor wordt geplaatst in een geluid reducerende bun. De Maxima 630 heeft een lengte van 6,10 meter en een breedte van 2,30 meter. De doorvaarhoogte ligt op 1,02 meter en de diepgang 0,40 meter. Op de Maxima 630 is het prima vertoeven met 6 tot 8 personen. De boot weegt 840 kilo en is per trailer te vervoeren. De standaard uitrusting van de Maxima 630 is uitgebreid te noemen. Zo kun je kiezen uit verschillende romp kleuren heeft de tender sloep veel RVS afwerking en luxe kussens in de zitbanken.

Maxima 630IDe Maxima 630I is een heerlijke tendersloep met een Vetus dieselinboard motor. De strakke vormgeving, rubberen stootranden en het geïntegreerde zwemplateau maakt deze tendersloep een echte eye catcher. De Maxima 630I kan een motorvermogen aan van 52pk waarmee de boot ingezet kan worden als snelvarende boot om bijvoorbeeld achter te waterskiën en wakeboarden. De Maxima 630I heeft een lengte van 6,10 meter en een breedte van 2,30 meter. De doorvaarhoogte is 1,02 meter en de diepgang is 0,50 meter. Nodig gerust u vrienden uit. De Maxima 630I biedt plaats aan 6 tot 8 personen. Standaard is de Maxima 630I royaal uitgevoerd met een 16 PK Vetus dieselmotor, veel RVS afwerking, luxe kussens in de zitbanken en vele opbergruimtes. Wilt u nog meer luxe aan boord geen probleem. De lijst met extra’s is uitgebreid en zeer compleet.

Maxima 650 Flying LoungeDe naam zegt het al dit is een heerlijk snel varende sloep welke een motorcapaciteit aankan van maar liefst 100PK. Het onderwaterschip is afgeleid van de traditionele reddingssloep is koersvast en heeft een topsnelheid van 50km per uur. Naast de sportieve eigenschappen is het ook heerlijk toeren met deze Maxima 650 Flying Lounge. De indeling is heel prettig en geeft veel leefruimte in de kuip. De motor wordt geplaatst in een geluid isolerende bun. Ook is er voorbereiding getroffen voor het plaatsen van een chemisch toilet. De boot heeft een lengte van 6,50 meter een breedte van 2,25 meter. De doorvaarhoogte van deze tendersloep is 1,15 meter en de diepgang 0,40 meter. De tendersloep weegt 950 kilo en is per trailer te vervoeren. Vrienden kunt u voldoende uitnodigen want de boot biedt plaats aan 8 tot 10 personen. De boot is volledig naar eigen wens samen te stellen. De standaard uitrusting is uitgebreid maar de mogelijke extra opties ook.

Maxima 650 loungeHet unieke van deze Maxima 650 lounge is dat hij zelflozend is. De tendersloep is afgeleid van het reddingssloepmodel. De boot wordt voornamelijk geleverd met een buitenboord motor welke geplaatst kan worden in de geluidsisolerende bun maar kan eventueel ook met inboard diesel motor geleverd worden. Het maximum vermogen ligt op 50PK. De indeling is zeer praktisch en houdt rekening met alle gewenste opties zoals een keukentje, koelunit en chemisch toilet. De Maxima 650 lounge geeft ruimt aan 8 personen. De tendersloep is 6,50 meter lang, 2,25 meter breed en heeft een doorvaarhoogte van 1,23 meter en een diepgang van 0,60 meter. Standaard is de Maxima 650 lounge in verschillende kleuren leverbaar. De lijst van optie is uitgebreid waardoor de boot helemaal naar eigen wens samen te stellen is.

Maxima 720 RetroDe Maxima 720 retro is een mooi vormgegeven sloep met geïntegreerde kabelaring en zwemplateau. De gladde romp en het fijne onderwaterschip maakt dat de boot zeer prettig vaart en koersvast is. De Maxima 720 retro kan uitgevoerd worden met een 150 pk buitenboord motor welke in de bun geplaatst wordt. Dit maakt het ook direct een snel varende boot waar achter gewaterskied kan worden. Een ander mooi voordeel van deze tendersloep is dat het een afgesloten toiletruimte heeft. De hoge rugleuning zorgt voor een fijne zit en verder is het met 10 personen heerlijk vertoeven op deze boot. De Maxima 720 retro heeft een lengte van 7,20 meter, breedte van 2,50 meter en een doorvaarhoogte van 1,15 meter. Met een diepgang van 0,50 meter is deze tendersloep ook in zeer laag water te bevaren. Standaard kan er gekozen worden uit verschillende romp kleuren en zit- en rug kussens. Nagenoeg alle denkbare opties kunnen op deze tendersloep geleverd worden dus stel je boot samen naar eigen wens en behoefte.

Maxima 730De Maxima 730 heeft snelheid, uitstraling en veel comfort. Snelheid kan worden gecreëerd met een 150pk buitenboord motor welke geplaatst wordt in een geluidsisolerende bun. De uitstraling is chique, modern en snel tegelijk. Het comfort zit hem onder andere in de ruime leefruimte, het geïntegreerde zwemplateau en de afsluitbare toiletruimte. Met een lengte van 7,10 meter en een breedte van 2,50 is er voldoende plaats voor 6 tot 8 personen. De doorvaarhoogte is 1,12 meter en de diepgang 0,50 meter. Standaard is de Maxima 730 al behoorlijk compleet. Wilt u meer dan biedt de uitgebreide optielijst tal van mogelijkheden om de boot volledig naar eigen wens in te richten.

Maxima 730IDe Maxima 730I is de grootste tender sloep uit de Maxima serie en heeft een hele fijne inboard Vetus diesel motor standaard voorzien van 27pk. Wil je meer pk’s? Geen probleem deze Maxima 730I tender sloep kan een motorvermogen aan van maar liefst 110 pk. Veel comfort heeft deze 730I te bieden met veel ruimte, hoge rugkussens en mogelijkheid voor keuken met ruime koelkist en toilet. De rondzit voorin is met een handomdraai om te bouwen tot groot zonnedek. Het geïntegreerde zwemplateau is ideaal om makkelijk op te stappen maar ook voor de zwemmers om in- en uit het water te komen. Ook deze sloep is zeer geschikt voor de watersport heeft een stabiele en koersvaste ligging zowel langzaam als snelvarend. De Maxima 730I heeft een lengte van 7,10 meter, een breedte van 2,50 meter en een diepgang van 0,6 meter. Het gewicht van de sloep is 1200 kilo en de doorvaarhoogte is 1,12 meter. Standaard is de Maxima 730I als zeer royaal uitgerust maar wilt u meer dan zijn er volop mogelijkheden want de lijst met extra mogelijkheden maakt dat u de sloep helemaal naar eigen wens kunt samenstellen.

Maxima 730De Maxima 740 is uniek op vele fronten. Zo is de buitenboordmotor optrimbaar en kan deze Maxima 740 een motorvermogen aan van maar liefst 250PK. Daarnaast is er veel comfort en luxe aan boord denk aan een royaal zonnedek achterop de bun, afgesloten toiletruimte en een geïntegreerd zwemplateau. Hoe luxe wilt u het hebben? Optioneel kan er gekozen worden voor een elektrisch ankelier, een douche en permateek op de liggende delen. De Maxima 740 is ook geschikt voor de kustwateren, het IJsselmeer en de Waddenzee. Deze tendersloep heeft een lengte van 7,60 meter, een breedte van 2,59 meter en een diepgang van 0,50 meter. De boot weegt 1650 kilo.

Maxima 750 Flying LoungeDe Maxima 750 Flying Lounge is een snelvarende boot met een klassieke uitstraling. De sloep kan een motorvermogen aan van maar liefst 100PK. De Maxima 750 Flying Lounge is een ruime, praktische, tijdloze sloep met vele luxe opties. De boot biedt plaatst aan 12 personen heeft de mogelijkheid voor een toiletruimte en zonnebed. De romp is een afgeleide van de reddingssloep en houdt zich prima staande op ruwere wateren zoals het Ijsselmeer en de grotere rivieren. De sloep heeft een lengte van 7,50 meter een breedte van 2,50 meter en een doorvaarhoogte van 1,23 meter. Ondanks dat de boot standaard al zeer royaal is uitgerust is de lijst van extra opties uitgebreid te noemen waardoor u de sloep volledig naar eigen wens kunt samenstellen.

Maxima 750 LoungeDe Maxima 750 Lounge staat bekent om zijn ruimte en fijne indeling. Standaard is er een toiletruimte wat ook als opbergruimte gebruikt kan worden. De comfortabele zit biedt plaats aan 12 personen ook kan dit zit omgebouwd worden tot ruim zonnedek. De inboard diesel motor kan een maximaal vermogen aan van 50PK. Ruwere wateren zoals het IJsselmeer en de grotere rivieren is voor deze Maxima 750 Lounge geen probleem. De sloep heeft een lengte van 7,50 meter een breedte van 2,50 meter en een diepgang van 0,60 meter. De doorvaarhoogte is 1,35 meter en het gewicht van deze boot is 1750 kilo. Er kan gekozen worden uit verschillende standaard rompkleuren van zwart, grijs, donkerblauw en wit. Ook deze Maxima 750 Lounge kan nagenoeg geheel naar eigen wens worden samengesteld. Bekijk ook de uitgebreide optielijst.

Maxima 840Dit is wel het summum van de Maxima vloot. De tendersloep kan uitgerust worden met 350PK heeft alle luxe voor een dagboot aan boord zoals een royaal zonnedek, af te sluiten toiletruimte en een royaal zwemplateau. De boot scheert mede door de sandwich gebouwde romp en de deep-v door het water. IJsselmeer, waddenzee en kustwateren is voor deze Maxima 840 geen enkel probleem. Nodig u vrienden maar uit want met zeker 12 personen is het heerlijk vertoeven op deze tendersloep. De Maxima 840 heeft een lengte van 8,40 meter een breedte van 2,80 meter en een doorvaarhoogte van 1,40 meter. De standaard uitrusting is royaal met keuze uit verschillende romp kleuren, luxe zit en rugkussens, luxe stuurwiel en veel RVS in de afwerking. Maak je boot helemaal af en voeg de gewenste extra’s toe. De optielijst biedt vele mogelijkheden.

Bekijk al het aanbod