Lifestyle Marine

Lifestyle Marine boot kopen?

De sloepen en tenders van het Nederlandse merk Lifestyle Marine zijn helemaal aan jouw wensen aan te passen. Je kiest namelijk zelf de motorisering, de kleur van de romp en de kussens en de accessoires die je niet wilt missen. Ze passen daardoor helemaal bij jouw levensstijl en bieden je de ultieme vaarbeleving. De boten worden ontworpen en met de hand gebouwd door mensen met ruim 20 jaar ervaring. De modellen zijn de Lifestyle 495 Comfort, 530 Comfort, Lifestyle 570 Tender, 600 Tender, 606 Tender, 616 Tender, en 650 Tender. De Lifestyle 660o, 660i, 700 Tender, 740 XL, 750 Tender, 780 en 818 Tender.

Lifestyle 495 ComfortDe compacte Lifestyle 495 Comfort is 4,8 meter lang en 1,95 meter breed. Hij weegt 350 kilo en heeft een diepgang van 30 centimeter. Dit instapmodel kenmerkt zich door een slimme indeling. In de doorlopende rondzit is plek voor tot aan vijf personen. De cabriokap is voorzien van een uitritsbaar raam. In het voorste opbergvak zit standaard een toiletvoorbereiding. Door het zelfontworpen onderwaterschip ligt de Lifestyle 495 Comfort erg stabiel in het water.

Lifestyle 530 ComfortEen ruime outboardsloep met een luxe uitstraling. Het kuipzeil is aan te ritsen en voorzien van ventilatie. Deze 450 kilo zware sloep heeft plek voor tot aan zes personen. Standaard is de Lifestyle 530 Comfort uitgerust met onder meer een zonnedek, een luxe rvs stuurwiel en een kabelaring in zwart of hennep. Deze sloep is 5,3 meter lang en 2,2 meter breed. De diepgang is 30 centimeter. Op de optielijst onder andere een HPL teakline kuipvloer en een chemisch toilet.

Lifestyle 570 TenderEen compacte inboard tender met klassieke lijnen en een luxe uitstraling. Aan boord van de Lifestyle 570 Tender is genoeg ruimte voor tot aan zes personen en hun bagage. De inhoud van de vaste 40 liter brandstoftank kun je aflezen op een meter op het dashboard. De banken zijn ergonomisch van vorm en bieden ruime opbergvakken. In de geïsoleerde motorruimte vinden we standaard een 16 pk sterke Craftsman 2 cilinder buitenboordmotor. Een 74aH accu met hoofdschakelaar is eveneens standaard. De 570 Tender is 5,65 meter lang en 2,10 meter breed. Hij weegt 650 kilo en heeft een diepgang van 40 centimeter.

Lifestyle 600 TenderDe Lifestyle 600 Tender is niet alleen een plaatje om te zien. Hij is bovenal heel gebruiksvriendelijk. Tot aan acht personen kunnen genieten van het royale zwemplateau. Ook is er de mogelijkheid de standaarduitrusting uit te breiden met zaken als een koelkast of een toilet. Dat maakt deze inboard tender bij uitstek geschikt voor een heerlijk dagje varen. De doorlopende kiel maakt de 600 Tender uiterst koersvast. Deze 950 kilo zware tender is 5,9 meter lang en 2,3 meter breed. Hij heeft een diepgang van 50 centimeter. Standaard is hij voorzien van een hydraulisch stuursysteem

Lifestyle 606 TenderEen geperfectioneerd ontwerp met een strakke belijning. Het zwemplateau nodigt uit tot een verfrissende duik. De achtpersoons Lifestyle 606 Tender is daarbij standaard uitgerust met een zomerkap met uitritsbare ramen, een koelkast en een chemisch toilet. Je kiest zelf de kleur van de romp en kussens. De diepgang is 60 centimeter en het gewicht bedraagt 1100 kilo. De boot is 6,06 meter lang en 2,45 meter breed. Ook aan dit model van Lifestyle Marine heb je een boot gemaakt van hoogwaardige materialen en gebouwd voor het leven.

Lifestyle 616 TenderKoersvast en desgewenst optioneel ook snelvarend. Dat is de 5,9 meter lange en 2,3 meter brede Lifestyle 616 Tender. Het uitneembare zonnedek zet je eenvoudig tussen de rondzit. Klikkers, railing en stuurwiel zijn van rvs. Optioneel zijn zaken als een boegschroef, een tafel of een zwemtrap. De 616 Tender weegt 750 kilo en heeft een diepgang van 65 centimeter. Ook dit model is voorzien van het CE-keurmerk en voldoet daarmee aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, milieu en veiligheid.

Lifestyle 650 TenderDe 800 kilo zware Lifestyle 650 Tender is een ruime sloep voor tot aan acht personen. De breedte is optimaal en zorgt voor prima vaareigenschappen. Je kunt bij deze tender desgewenst ook kiezen voor elektrische aandrijving. De HPL Teakline kuipvloer is standaard, evenals het uitneembare zonnedek. De boot is 6,50 meter lang en 2,45 meter breed. Zoek op de optielijst de accessoires die je niet wilt missen. Zo maak je er je persoonlijke boot van. Denk daarbij aan zaken als een Biminitop, navigatieverlichting of een aanmeerpakket.

Lifestyle 660oDe Lifestyle 660o verloochent zijn afkomst niet. En dat is duidelijk de reddingssloep. Deze sloep heeft stabiele vaareigenschappen dankzij een aangehangen roer en het onderwaterschip in combinatie met stabiliteitsvlakken. De motor is amper hoorbaar, want weggewerkt in een bun. De 660o is 6,45 meter lang en 2,25 meter breed. Hij weegt 800 kilo en heeft een diepgang van 50 centimeter. De boot is voorzien van een rubberen stootrand en een uitneembaar zonnedek.

Lifestyle 660iDe van de reddingssloep afgeleide Lifestyle 660i is standaard voorzien van een 27 pk sterke 3 cilinder Craftsman motor op diesel. Deze is weggewerkt in een geïsoleerde motorruimte. Hij heeft een vaste 50 liter brandstoftank aan boord. Op het dashboard zien we behalve een tankmeter ook een toeren- en urenteller en een voltmeter. Ruime opbergvakken zijn onder elke zitbank te vinden. De 660i van Nederlandse bodem is 6,45 meter lang en 2,25 meter breed.

Lifestyle 700 TenderHet ontwerp van de Lifestyle 700 Tender is uniek te noemen. Een combinatie van klassiek en modern. De tendersloep, 1200 kilo schoon aan de haak, is voorzien van een heerlijk royaal zwemplateau. De tot aan acht opvarenden kunnen na een verfrissende duik lekker relaxen en drogen op het uitneembare zonnedek. Stel jouw ideale boot samen door zelf te bepalen welke kleur en accessoires bij je passen. De afmetingen zijn 7,2 meter lang en 2,6 meter breed.

Lifestyle 740 XLDeze stoere boot is het vlaggenschip van Lifestyle Marine. De Lifestyle 740 XL is een regelrechte afstammeling van de traditionele reddingssloep. Kenmerkend voor dit model is verder de zeer luxe afwerking. Denk daarbij aan HPL Teakline, een dikke kabelaring en rvs. Grote groepen vinden zonder probleem plek aan boord van deze sloep. Hij is dan ook 7,4 meter lang en 2,5 meter breed. De boot weegt 1400 kilo en heeft een diepgang van 40 centimeter. Standaard aan boord onder meer 2 x 74 aH accu’s.

Lifestyle 750 TenderDeze sloep is 7,5 meter lang, 2,35 meter breed en weegt 1400 kilo. Ook snelvarend te leveren, maar onder alle omstandigheden blijft hij goed bestuurbaar. Deze strakke tendersloep heeft ruimte voor tot aan acht personen. Je kiest zelf de motorisering en kunt daarbij tot aan 130 pk gaan. Standaard is er in de Lifestyle 750 Tender een 27 pk sterke motor gemonteerd. Ook is er een cabriokap, biminitop of zomerkap optioneel verkrijgbaar.

Lifestyle 780Het nieuwste model van Lifestyle Marine is de Lifestyle 780. De afgesloten voorpunt heeft desgewenst plek voor een toilet. Deze ruime boot is stabiel en koersvast. Er kunnen hoge snelheden mee worden bereikt en daar is hij ook op berekend. Standaard zijn onder meer een bunkussen en Sunbrella bekleding. De buitenboordmotor is bij dit model weggewerkt in een bun. Dat werkt geluiddempend. De boot is 7,5 meter lang en 2,45 meter breed. Hij weegt 1400 kilo.

Lifestyle 818 TenderDeze semi cabin laat zich prima gebruiken voor langere vaartochten. De Lifestyle 818 Tender is met zijn 8,18 meter lengte en een breedte van 2,5 meter erg ruim. Overnachten aan boord is daardoor prima te doen. Daarbij maakt het teakhouten dek deze boot tot een beauty. De standaard uitneembare ligbedden passen zowel in de cabin als tussen de rondzit. En wil je sneller kunnen varen dan zijn er zwaardere motortypes om uit te kiezen. Tot aan maar liefst 250 pk. De brandstoftank is met 170 liter ruim bemeten. De semi cabin heeft veel opties waaronder flexiteak.

Bekijk al het aanbod