Lago Amore

Lago Amore sloep kopen?

Een tot de verbeelding sprekende Italiaanse naam. De sloepen worden echter in Polen gebouwd en in Nederland vaarklaar afgemonteerd. Er is keus uit 12 lengtematen en verschillende indelingen. Elk model sloep van dit merk is uniek. Elke persoonlijke wens kan worden vervuld. Een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige sloepen- en tenderlijn tegen zeer concurrerende prijzen. De Lago Amore modellen zijn de Lago Amore 478, Lago Amore 485, Lago Amore 495, Lago Amore 540, Lago Amore 565, Lago Amore 570 tender, Lago Amore 575 bun, Lago Amore 590 tender, Lago Amore 595 tender, Lago Amore 633 tender en Lago Amore 733 tender.

Lago Amore 478De Lago Amore 478 weegt 500 kilo, is 4,78 meter lang en 1,95 meter breed. Zijn diepgang is 0.4 meter. Voor de buitenschaal kun je kiezen uit de kleuren wit, ivoor, zwart, donkerblauw of antraciet. De motorisering loopt uiteen van 8 tot 30 pk. Deze familiesloep heeft ruimte voor tot aan 6 personen. Standaard heeft deze sloep een uitneembaar zonnedek en een ruime rondzit in de boeg. Door zijn lage gewicht is deze sloep ook gemakkelijk te traileren. Hij is tevens verkrijgbaar met een elektrische voortstuwing. Kortom, veel sloep voor je geld.

Lago Amore 485Een prettig geprijsde volwaardige gezinssloep, dat is de Lago Amore 485. Deze 530 kilo zware sloep is 4,8 meter lang en 2,08 meter breed bij een diepgang van 0,4 meter. De kleur van de kabelaring is zwart of bruin kokos. De zit- en rugkussens en het zonnedek zijn naar keus zwart, lichtgrijs of donkergrijs. Ook dit zespersoons model kan als maatpak worden afgemonteerd. Persoonlijke wensen kunnen hierbij meegenomen worden. Zo is uitstraling en comfortniveau geheel aan te passen aan het eigen inzicht van de koper. De maximale motorisering is 30 pk.

Lago Amore 495Een stabiele familiesloep met een hoog comfortniveau. Tot aan zes personen kunnen genieten van het uitneembare zonnedek. Ze kunnen al hun bagage kwijt in de opbergvakken. De buitenkant van deze sloep kan uitgevoerd worden in wit, zwart, marineblauw, ivoor of donkergrijs. De afmetingen van de Lago Amore 495 zijn 4,75 meter lang en 1,95 meter breed. Zijn diepgang is 0,4 meter. De 495 is uitgerust met een luxe stuurwiel met rvs spaken en een zwarte rand. Optioneel zijn onder andere een Biminitop en een Finteakvloer in de kuip.

Lago Amore 540Hij is 5,05 meter lang en 2,15 meter breed met een diepgang van 0,4 meter. Hij weegt 550 kilo en heeft plek voor tot aan zes vrienden of familieleden. Heerlijk voor een uitje op een Italiaans meer of een Friese plas. De Lago Amore 540 kan in elke gewenste RAL-kleur voor zowel de romp als de binnenschaal worden geleverd. Voor de DELUXE gewatteerde kussenset zijn er vier kleuren om uit te kiezen. Je maakt er dus helemaal je eigen sloep van.

Lago Amore 565In de brede en diepe kuip van dit nieuwe model, de Lago Amore 565, is plek voor tot aan zes personen. Zowel het in- als exterieur zijn in diverse kleuren leverbaar. De 600 kilo zware boot heeft een maximale motorisering van 50 pk. Dat is naar keuze een buitenboordmotor van Honda of Suzuki. Op de optielijst staan onder andere een koelkast, een extra brandstoftank, navigatieverlichting en een dieptemeter. Er is zowel een afleverpakket snelvarende boot als niet-snelvarende boot. Lengte 5,40 meter, breedte 2,15 meter diepgang 0,4 meter.

Lago Amore 570Met zijn opvallende teakhouten interieur is deze Lago Amore 570 tender een impossante verschijning. Deze 5,6 meter lange en 2,16 meter brede tendersloep heeft plek voor 6 tot 8 opvarenden. Hij weegt 630 kilo. Hij is standaard onder andere voorzien van een bruine of zwarte kabelaring, meerdere opbergvakken, een rvs boeg- en traileroog en een ankerluik voorin bij de punt. De opties lopen uiteen van 12 volt usb aansluitingen via een Finteak tafel met bekerhouders tot aan 3 verschillende audiosets naar keuze. Hij is er ook met een elektrische aandrijving.

Lago Amore 575 bunOp de Lago Amore 575 bun is het met zes tot acht personen heerlijk toeven tijdens een dagje op het water. Een ruime kuip en een strakke afwerking zorgen voor comfort en gemak aan boord. Het hele gezin heeft ruim plek in de royale rondzit. De 30 pk sterke 575 bun is 5,65 meter lang en 2,30 meter breed. Hij weegt 650 kilo en heeft een diepgang van 0,4 meter. Een tweede accu, waterski-ogen of een afdekzeil behoren onder andere tot de mogelijke opties.

Lago Amore 590 TenderStandaard gewoon helemaal compleet. Dat is de Lago Amore 590 Tender. De boot is daarbij ook nog eens aangenaam stil. De buitenboormotor is namelijk in een bun geplaatst. Met zijn gewicht van 650 kilo is deze sloep gemakkelijk op een trailer te zetten. Daarmee vergroot je je vaargebied. Hij is er in zo’n beetje alle kleuren en is uitgerust met een doorlopende bestuurdersbank. De 590 tender is 5,8 meter lang en 2,3 meter breed. Hij is optioneel onder andere uit te rusten met een walstroompakket en Track & Trace device.

Lago Amore 595 TenderDe Lago Amore 595 Tender is er standaard in het wit, donkerblauw, antraciet, ivoor en zwart. Maar wil je hem liever in een andere kleur dan kan dat tegen een meerprijs ook. Door de ergonomisch gevormde zitbanken heb je een goede zitpositie in deze sloep. Meerdere opbergvakken zorgen voor voldoende bergruimte voor proviand en andere bagage. De buitenboordmotor is naar keuze een Honda of een Suzuki met een vermogen tot 40 pk. Er is plek voor zes tot acht personen. De 595 weegt 650 kilo en is 5,70 meter lang en 2,16 meter breed.

Lago Amore 606Nog een nieuw model in het assortiment, dat is de Lago Amore 606. Deze sloep is 6,06 meter lang en 2,25 meter breed. Hij heeft een diepgang van 0,55 meter. Kenmerkend voor de 606 zijn de ruimte en de ergonomische vormgeving. Op deze familieboot heb je alles binnen handbereik. Er is plek voor zes tot acht personen. Deze gezinssloep is compleet uitgevoerd met onder andere een voorziening voor naar keuze een chemisch of droogtoilet. De 606 weegt 800 kilo.

Lago Amore 633Een heerlijke, wendbare en snelle sloep voor recreatie en watersport. Ruim genoeg voor tot aan acht opvarenden. Prima vaareigenschappen en erg stabiel in het water. De motorisering loopt van 30 pk tot 80 pk. Waarbij je met de 30 pk buitenboordmotor geen vaarbewijs nodig hebt. De Lago Amore 633 is 6,30 met lang en 2,44 meter breed bij een diepgang van 0,55 meter. Hij is er optioneel ook als Permateak-uitvoering en met hydraulische besturing.

Lago Amore 733 Tender De Lago Amore 733 Tender heeft aan boord plek voor maar liefst 10 personen. Hij is dan ook 7,28 meter lang en 2,52 meter breed. Hij weegt 1100 kilo een heeft een diepgang van 0,6 meter. Er mag een buitenboordmotor aan van tot 150 pk. Saint Tropez here we come. Mocht de standaarduitrusting nog niet luxe genoeg zijn, er zijn tal van mooie opties. Zoals een audioset met vier speakers of zwemplateau- en kuipverlichting

Bekijk al het aanbod