Isloep

Isloep sloepen of tenders kopen?

Isloep 585De Isloep 585 is de ideale sloep voor als je het water op wilt. Of dat nou met zijn tweetjes of met zijn zevenen is. De mooiste afmeerplekjes zijn met zijn lengte geen enkel probleem. De 585 is naast eigentijds ook betrouwbaar en betaalbaar. De teakhouten vloer, de dikke grijze kussens en de overvloed aan ruimte maken het goed toeven aan boord. U kiest zelf de kleur van deze nagenoeg onderhoudsvrije polyester sloep. Deze sloep is standaard uitgerust met een 2 cilinder 16 pk buitenboordmotor. De maximale motorisering bedraagt 29 PK. Ook een 12 volt koelbox en een brandblusser behoren tot de ruime standaarduitrusting.

Isloep 735Een ideale grachtensloep, dat is deze 7,35 meter lange Isloep 735. Met het grote zonnebed en de ruime opbergruimte is er genoeg plek voor het hele gezin. Sterker nog, een hele dag varen met twee gezinnen is ook geen enkel probleem. De polyester boot is uitgerust met een zuinige en stille drie cilinder Yanmar motor met 21 PK. Naast de standaardmotor is deze isloep ook leverbaar met elektrische aandrijving. De besturing is voor elke kapitein een fluitje van een cent mede dankzij de gestroomlijnde waterlijn.

Rapida 666Een tender waar het designteam trots op is. De Rapida 666 is een moderne en elegante plezierboot met stijl. Aan de achterkant vinden 8 personen ruim plek in de rondzit. De topsnelheid ligt rond de 25 km/u met zijn standaard Yanmar motor van 57 PK. Wakeboarden en waterskiën behoren daarmee ook tot de mogelijkheden. Hoge verschansingen en het steilsteven maken dat ook varen op zee geen probleem is. Veel vaargemak en daarmee de ideale dagboot voor iedereen.

Rapida 750Door de slim bedachte indeling zit je op de Rapida 750 allemaal gezellig om de stuurman heen. Deze tender heeft daardoor meer weg van een sloep. Deze strakgelijnde boot heeft prima vaareigenschappen. Door het vernieuwde waterschip zijn de prestaties op hoge snelheid nog beter geworden. Er kan gekozen worden voor een motor tot aan 110 PK. Er is voldoende plek voor 12 personen. Die kunnen om de beurt een verfrissende duik nemen vanaf het zwemplateau. Dit is ingelegd met teakhout. De 750 is uitgerust met hydraulische besturing.

Rapida 777Tijdens cruisen en sporten is deze elegante en strakgelijnde boot in zijn element. Opvallend is het prachtige zonnebed aan de achterkant. Klap de rugleuning naar voren en er is plek voor 4 personen. De Rapida 777 tender heeft veel mogelijkheden op het gebied van motorisering. Zit er standaard een 21 PK sterke motor op, u kunt ook kiezen voor 195 PK. Daarmee komt de topsnelheid van deze fantastische boot rond de 50 km/ u te liggen. Hij blijft daarbij onder alle omstandigheden stabiel en bestuurbaar.

Rapida 990Op het gemak door een Amsterdamse gracht of op snelheid varen over open water. Met de Rapida 990 kan het allemaal. Deze tender is de combinatie van strak, stoer, luxe en snel. De cabin van de 990 is een gezellig kajuit met 2 slaapplaatsen. Naar wens is deze cabin uitgerust met een koelkast, wastafel, kachel of douche. Aan weerszijden van de kajuit blijft het ruime zonnedek bereikbaar via het gangpad. Ook bij hoge snelheden blijft deze luxe tender uiterst comfortabel. Standaard is hij voorzien van een 45 PK sterke vier cilinder motor. De brandstoftank (diesel) heeft een inhoud van 55 liter.

Rapida 1090Op zoek naar een schip dat in Saint Tropez niet zou misstaan? De nieuwe Rapida 1090 is een dayboat geschikt voor korte vakanties. Naast een ruime slaapplek voor twee is er ook een ruime natte cel aan boord. In de cabin heeft u stahoogte. Dit schip is een echt ruimtewonder met veel opbergruimte. Zo blijft het ook met grote gezelschappen heel gezellig. Motorisering tot aan 370 PK is mogelijk. U kunt met dit schip prima uit de voeten zowel in de smalle Nederlandse rivieren en meren als ook in het ruime open water.

Bekijk al het aanbod