Interboat boten

Interboat sloep of sportcruiser kopen?

Definitely Dutch, handmade en met trots vervaardigd. En dat met inmiddels 30 jaar ervaring. Dat zijn de sloepen van Interboat, de Intender-modellen en de cruisers van InterCruiser. Een honderd procent Nederlandse aangelegenheid en dat willen ze weten. Na het bouwproces op de grote werf in Zwartsluis zijn de modellen te bewonderen in de showroom/showhaven in Oud-Loosdrecht. De modellen van Interboat zijn de Interboat 17, 19 en 22 in diverse uitvoeringen. De modellen van Intender zijn de Intender 650, 700, 780, 820 en de 950. En tenslotte zijn er de cruisers van InterCruiser by Interboat 29 en 32.

Interboat 17De Interboat 17 biedt aan tot 8 personen een comfortabele zitplaats. De naam instapper doet hem mede daarom geen recht. Wel is dit model wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding zeer concurrerend. De hoge rugleuning en diepe zit bieden veel comfort. Standaard een geïsoleerde koelbak en ruim voldoende opbergruimte. Compacte afmetingen, een heel eenvoudige bediening en een gewicht van slechts 800 kilo. Kan achter elke middenklasse auto dus. Daarmee is deze Interboat 17 een prima gezinssloep.

Interboat 19De Interboat 19 is er sinds 1996. Deze populaire sloep kent verschillende uitvoeringen. Zo is er onder andere de Interboat 19 Seagreen. Hij is vanaf zijn geboorte namelijk steeds verder doorontwikkeld. Het is de bestverkochte sloep van ons land. De prijzen beginnen bij een kleine 40.000 euro. Je kunt in de kuip met tot aan 9 personen ruim een zitplaats vinden. Extra kussens maken van de U-vormige bank in het voorschip een groot zonnedek. Een zwemplateau behoort tot de opties. Op de Nederlandse werf gebouwd en komt met 10 jaar garantie. De Interboat 19 is 6 meter lang en 2,40 meter breed.

Interboat 19 electroElektrisch varen, goed bezig! De onderhoudsvriendelijke Interboat 19 electro zwartblauw is nieuw en per direct te leveren. Standaard krijg je een Vetus elektrische voortstuwing van zo’n 6 pk met een vaartijd van 6 tot 8 uur. Ook een zonnebed, luxe stoffering, twee sierkussens, een middenarmsteun en een antislipvloer in een afwijkende kleur zijn bij de prijs inbegrepen. De Interboat 19 electro is 6 meter lang en 2,40 meter breed. Zijn diepgang is 0,60 meter. Hij is naar wens te voorzien van een buiskap.

Interboat 19 cappucinnoStandaard is een sloep geschikt voor pleziervaart maar dan zonder overnachting. Wil je toch overnachten in je sloep dan zijn daar prima aanpassingen voor te krijgen. Bij Interboat werken ze op maat en configureren de sloep helemaal naar jouw wensen. Zo ook de Interboat 19 cappucinno. Die inderdaad een hele mooie bruine kleur meekreeg. Hij is 6,20 meter lang, 2,40 meter breed met een diepgang van 0,60 meter. De standaard diesel buitenboordmotor levert 27 pk. Verder valt het zwemplateau met zwemtrap op. De luxe stoffering van Silverguard met witte bies draagt de naam Expresso.

Interboat 19 cremewitBij de nieuwe en onderhoudsarme Interboat 19 cremewit kun je zelf de kleur van de bijgeleverde kussens bepalen. Het ontbreekt je aan niets met het zonnebed, de zonnekap en het zwemplateau. De kuipvloer heeft een afwijkende kleur en de kabelaring is zwart met leguaan. Het maakt van deze sloep een smaakvolle verschijning. Deze uitvoering heeft een lengte van 6,40 meter. De dieseltank heeft een inhoud van 60 liter.

Interboat 22 XplorerWil je ook verder weg en langere tochten maken? Dan is de Interboat 22 Xplorer jouw ideale sloep. Ook overnachten is op deze comfortabele sloep geen probleem. Hij is er zowel met een diesel buitenboordmotor als met een elektrische voortstuwing. In het voorschip een unieke ruimte met een koelkast, stromend water en een toilet. De voorbanken tover je in een handomdraai om in een ruim bed. Deze sloep met zijn hoog comfortniveau is 6,80 meter lang, 2,55 meer breed en heeft een diepgang van 0,65 meter.

Intender 650De tenders van Intender zijn eigentijds en sportief. De handgemaakte Intender 650 is er in diverse uitvoeringen. Ze hebben een vrije doorgang via een deur naar het zwemplateau gemeen. Ook het comfort van een koelkast en een spoelbak ontbreken niet. Standaard zien we een motorisering van 33 pk, goed voor een topsnelheid van 21 kilometer per uur. Een complete tender in een aangenaam prijssegment. En dat met 10 jaar garantie. De afmetingen van de Intender 650: 6,50 meter lang, 2,80 meter breed, 0,7 meter diepgang. Er is ook een Intender 650 42 pk en 650 Esthec dek.

Intender 700De Intender 700 is 6,90 meter lang en 2,50 meter breed. Hij heeft een diepgang van 0,70 meter. De motorisering loopt van 16 tot 75 pk. De open achterkant is kenmerkend voor deze tender. De rugkussens zijn modulair en het zonnedek verrassend ruim. Hij is erg snel met weinig vermogen dankzij het nieuw ontwikkelde onderwaterschip. De open spiegel heeft een waterdichte afsluiting die meerdere mogelijkheden biedt. Een elektrische koelunit is een van de vele mogelijke opties. Er zijn meerdere uitvoeringen om uit de kiezen. Zoals de Intender 700 IJswit 33 pk, Intender 700 Zwartblauw 42 pk, de Intender 700 haze grey en de Intender 700 orange.

Intender 780Een vlakke vloer zonder afstapjes en midscheeps twee consoles. Te gebruiken als koelkast, fontein met stromend water of als bergruimte. Dat is de Intender 780. Of je nou snel of langzaam vaart, deze tender heeft uitstekende vaareigenschappen. Hij is 7,80 meter lang en 2,80 meter breed. Er is ruim plek voor tot aan 10 vrienden of familieleden. Opvallen doet de brede deur in de spiegel voor een ongehinderde toegang tot het zwemplateau. De motorisering loopt van 27 pk tot aan een common rail diesel met 170 pk. Die laatste is goed voor een topsnelheid van 47 kilometer per uur.

Bekijk al het aanbod