Honda buitenboordmotoren

Honda buitenboordmotoren kopen?

Met een buitenboordmotor van Honda, officieel heet het merk Honda Marine, kies je voor een beproefd en getest concept. Honda is een Japans topmerk met meer dan 50 jaar ervaring. Gedurende die tijd was het merk voortdurend bezig met testen en verbeteren. Daardoor leveren de buitenboordmotoren van Honda hoge prestaties in combinatie met een laag brandstofverbruik. Je kiest met een buitenboordmotor van Honda voor betrouwbaarheid en duurzame techniek. Vanaf de draagbare 2.3 pk, via de snelle V6-modellen, tot aan de brute 5 liter V8. Er zijn momenteel ruim 50 Honda-dealers voor buitenboordmotoren in ons land.

Honda draagbare buitenboordmotoren van 2.3 tot 20 pk

Honda draagbare buitenboordmotoren van 2.3 tot 20 pkOok de kleinste Honda, de draagbare BF2.3 is een viertaktmotor. Olie en benzine mengen, zoals bij een 2-takt, is niet nodig. Hij doet betrouwbaar en geruisloos zijn werk. De ergonomische draaghendel maakt hem gemakkelijk mee te nemen. Deze één-cilinder Honda buitenboordmotor met een inhoud van 57cc regelt zelf nauwkeurig zijn ontstekingstijdstip. Ook bij koud weer staat dat garant voor een vlekkeloze start. En dat keer op keer. Deze luchtgekoelde krachtpatser is gemakkelijk te bedienen en onderhoudsarm. Hij is verkrijgbaar met een kort of lang staartstuk en heeft een gewicht vanaf 13,5 kilo.

Honda draagbare buitenboordmotoren van 2.3 tot 20 pkRespectievelijk 4, 5 en 6 pk sterk. Dat zijn de BF4, BF5 en BF6. Deze nieuwste BF-motoren zijn meteen de lichtste in hun klasse. Ze zijn compact en de stuurhendel is in te klappen. Dat maakt het meenemen en opbergen van deze motoren uiterst gemakkelijk. Deze Honda buitenboordmotoren hebben een inhoud van 127 cc en wegen vanaf 27 kilo. De motoren doen stil hun werk en hebben amper last van trillingen. Dat maakt ze behalve betrouwbaar ook nog eens zeer comfortabel. De 6A dynamo zorgt voor voldoende stroom. Het zogenaamde decompressiemechanisme zorgt ervoor dat deze motoren heel gemakkelijk zijn te starten.

Honda draagbare buitenboordmotoren van 2.3 tot 20 pkPerfect geschikt voor een tender, rib of opblaasboot. Zeer zuinig en betrouwbaar, dat zijn de Honda buitenboordmotoren BF8 en BF10. Ze zijn licht, compact en draagbaar. Het zogenaamde Programmed Ignition System zorgt voor een vlekkeloze start. Ze zien er daarbij ook nog eens mooi uit met hun zilveren kleur en strakke ontwerp. Door het inklapbare handvat zijn ze gemakkelijk te tillen. Deze motoren van respectievelijk 8 en 10 pk hebben 2 cilinders en een inhoud van 222 cc. Naar keuze hebben ze een S- of L-staart. De Honda BF10 is er ook met een X-staart. Te besturen met een hendel of met afstandsbediening. Gewicht vanaf 42 kilo.

Honda draagbare buitenboordmotoren van 2.3 tot 20 pkZe zijn draagbaar en hebben desondanks veel kracht met hun 15 en 20 pk. De BF15 en BF20. Beiden zijn ze uitgerust met het door Honda ontwikkelde rubberen ophangsysteem. Dat maakt ze vrijwel trillingsloos. Ze zijn daarbij ook nog eens uiterst aangenaam stil. Deze robuuste viertaktmotoren hebben een inhoud van 350 cc. De motorafstandsbediening waarschuwt voor een te lage oliedruk of een te hoge temperatuur. Optioneel is de Honda Power Thrust schroef met vier bladen. Hiermee kan deze motor op een groter vaartuig als een zeilboot dienstdoen. Er is keus uit een elektrische of handmatige start.

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pk

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pkMet zijn 3 cilinders, 30 pk en 552 cc inhoud is de Honda BF30 een sterke middelgrote buitenboormotor. Deze motor kan uitgerust worden met verschillende stuurhendel- en afstandsbedieningsopties. Kenmerkend voor deze buitenboordmotor is het hoge koppel, met name in het middenbereik. Net als alle Honda motoren heeft ook de BF30 een uiterst laag brandstofverbruik. Honda geeft 3 jaar garantie op zijn motoren.

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pkDe BF40 van 40 pk en BF50 van 50 pk zijn recent door Honda onder handen genomen. Dat resulteerde in twee sublieme buitenboordmotoren met een laag gewicht, een hoge snelheid en veel functies. De prestaties van deze 808 cc motoren zullen je verrassen. Uniek is bijvoorbeeld het BLAST-systeem. Dat staat voor Boosted Low Speed Torque. Het zorgt ervoor dat de boot zeer snel op kruissnelheid zit. Optioneel zijn deze buitenboordmotoren onder andere nog uit te rusten met het Trolling-systeem. Daarmee kun je de motor in stappen van 50 toeren omhoog of omlaag laten schakelen. De lichtste variant van deze motoren weegt 90 kilo.

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pkDe BF60 en BFP60, beiden 60 pk sterk, leveren alles wat je van een Honda buitenboordmotor mag verwachten. Prestaties, betrouwbaarheid en ze springen zuinig om met brandstof. De 998 cc sterke motoren met het kenmerkende slanke ontwerp zijn optioneel uit te rusten met een multifunctionele stuurhendel. Het verschil tussen deze beide motoren is de overbrengingsverhouding. Deze is respectievelijk 2,07:1 en 2,33:1. Beide motoren zijn uitgerust met een elektrische start. Ook deze Honda buitenboordmotoren zijn uitermate goed beschermd tegen corrosie en extreem goed beschermd tegen de invloeden van zowel zoet als zout water.

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pkNog meer vermogen en tegelijk nog zuiniger. De nieuwste versies van de Honda buitenboordmotoren BF80 en BF100, 80 en 100 pk sterk, doen het gewoon. Met hun kracht de ideale motor voor een sportboot of een grote opblaasboot. De 16-klepsmotoren hebben een motorinhoud van 1,5 liter. Ze zijn voorzien van een bovenliggende nokkenas. Het oog wil ook wat: beide zijn ze voor een viertaktmotor verrassend slank van vorm. Het gewicht van deze viercilinders: vanaf 165 kilo.

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pkDrive-by-Wire technologie en een nieuw ontwerp. Met deze drie Honda buitenboordmotoren zijn we aanbeland in de hoofdklasse. De BF115, BF135 en BF150 zijn respectievelijk 115, 135 en 150 pk sterk. Met welke boot dan ook ben je altijd verzekerd van het optimale vermogen. De motoren hebben een cilinderinhoud van 2,4 liter. Ze zijn met diverse systemen uitgerust waardoor ze optimaal presteren met een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Zo is er een drievoudig koelsysteem. Het ECOmo Lean Burn Control systeem maakt van deze Honda motoren de zuinigste en milieuvriendelijkste uit hun klasse. Honda’s bijna spreekwoordelijke betrouwbaarheid zorgt er bovendien voor dat deze motoren je nooit in de steek laten.

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pkVier uiterst krachtige V6 motoren met een gewicht vanaf 272 kilo. Deze V6 motoren hebben een cilinderinhoud van maar liefst 3.583 cc. Ze zijn er in vier verschillende uitvoeringen. De Honda BF175 met 175 pk, de BF200 met 200 pk, de BF225 met 225 pk en tenslotte de BF250 met 250 pk. Top buitenboordmotoren die topprestaties leveren met een maximum aan zuinigheid. Alle vier met het kenmerkende gegrom van een Honda 6 cilinder. Optioneel nog te voorzien van zaken als een kompashuis en een startbeveiligingssysteem. Uiteraard zijn de acceleratie en de topsnelheid indrukwekkend.

Honda buitenboordmotoren van 30 tot 350 pkDe top van het Honda-gamma: de volledig nieuwe V8, 5 liter en 32 kleppen tellende BF350. Hij is uitgevoerd in de kleur Grand Prix White. Voorzien van VTEC, wat staat voor Variable Valve Timing and Lift Electronic Control. Het zorgt voor een hoger piekvermogen en een flinke acceleratieboost. De motor kreeg een verbeterd ontwerp van de versnellingsbak, hierdoor is er nog minder wrijving met als resultaat een nog lager brandstofverbruik. Erg handig is de cruise control. Net als de prestaties is ook het uiterlijk van deze Honda buitenboormotor van absoluut premiumniveau.

Bekijk al het aanbod