Corsiva Tenders & Sloepen

Corsiva sloep of tender kopen?

Kenmerken passend bij de Corsiva sloepen en tenders zijn: snel, stoer en opvallend goede vaareigenschappen. De Corsiva sloepen en tenders worden geproduceerd door familiebedrijf Corsiva Yachting welke is opgericht in 2001. De sloepen en tenders bieden vele mogelijkheden aan stoffering en kussensets. Het is een populair en betaalbaar merk welke je veel terug ziet op de Nederlandse wateren. Het belangrijkste doel van Corsiva is boten produceren met glas verstrekte kunststof en volgens de laatste technologieën met de beste materialen. De Corsiva sloep wordt in heel Europa verkocht en voert de volgende modellen: Corsiva 475 New Age, Corsiva 500 Tender, Corsiva 505 New Age, Corsiva 565 New age, Corsiva 520 New Age, Corsiva 570 New Age, Corsiva 595 Tender, Corsiva 650 Tender.

Corsiva 475 New AgeDe Corsiva 475 New Age is een sloep met een goed zitcomfort door de hoge rugleuning en de fijne indeling. Het is een sloep die in zijn klasse zeer compleet is en fijne vaareigenschappen kent. De Corsiva 475 New Age biedt plaats aan 5 personen heeft een lengte van 4,65 meter en een breedte van 1,92 meter. De boot wordt voortgestuwd middels een buitboordmotor en kan uitgevoerd worden met een maximaal vermogen van 30PK. De boot is royaal uitgerust met ankerluik op het voordek, grote opbergruimte onder de zitbanken, groot stuurwiel en RVS kikkers. Wilt u meer luxe aan boord dan kunt u de boot verfraaien met een zonnedek en biminitop.

Corsiva 505 New AgeDe Corsiva 505 New Age is een ideale boot voor mensen die houden van een sportieve styling met veel functionele ruimte. De stuurkolom heeft een centrale plek in de boot. Zowel voorin als achterin de boot is het heerlijk luieren. De rondzit met tafel is makkelijk om te zetten tot een zonnedek. Het grote achterdekkussen met omklapbare rugleuning is ook op zonnige dagen een uitstekende plek om te liggen. De Corsiva 505 New Age heeft een lengte van 4,95 meter en is 2,05 meter breed. De 505 New Age is slechts uitvoerbaar met een 60PK buitenboordmotor. De boot biedt plaats aan 5 personen is royaal uitgevoerd met zwemtrap, gewatteerde zitkussens, kunst teak en overkapping. Wilt u nog meer luxe aan boord dan kunt u er nog voor kiezen het zonnedek en de bimini-top erbij aan te schaffen.

Corisiva 565 New AgeDe Corisiva 565 New Age onderscheidt zich door een zeer moderne lijn met klassieke accenten. Het veiligheidsniveau wordt verhoogd door de diepe zittingen en hoge zijkanten. De prestaties van de Corisva 565 zijn verbazingwekkend. Met een motor van 60 pk bereikt de boot in enkele seconden een snelheid van meer dan 30 knopen. De 565 biedt gemakkelijk plaats aan 5 personen. De tafel en rondzit kunnen eenvoudig worden omgevormd tot groot zonnendek. De boot heeft een lengte van 5,25 meter en is 2,15 meter breed. De diepte zit op 0,40 meter en de maximale motorkracht op 60PK. De Corsiva 565 is te verfraaien met Diamante motorluik kussen, bimini-top en zwemtrap.

Corsiva 520 New AgeDe Corsiva 520 New Age is een sloep waar het zitcomfort riant te noemen is. De zeer comfortabele rugsteun en de riante doorlopende rondzit biedt plaatst aan zeker 6 personen. Liever een zonnedek? Geen probleem met een handomdraai tover je de rondzit om tot royaal zonnedek. Naast dit heerlijke zitcomfort levert de boot ook nog eens hele fijne vaareigenschappen. De boot ligt zeer stabiel in het water dit komt mede door doordat de boot 2,20 meter breed is. De boot heeft vele bergruimtes zodat spullen altijd netjes opgeborgen uit het zicht liggen. De tijdloze uitstraling en degelijke romp maken de Corsiva 520 de ideale boot voor vele jaren plezier op het water. De 520 heeft een diepgang van 0,40 meter en kan maximaal uitgevoerd worden met 40PK buitenboard motor.

Corsiva 570 New AgeDe Corsiva 570 New Age is de verlengde variant van de 520. De indeling is hetzelfde met het verschil dat de buitboordmotor in een bun geplaatst wordt waarmee deze uit het zicht en geluiddempend is. De bun is bij de 570 multifunctioneel gemaakt want door het plaatsen van groot kussen op de bun ontstaat er een heerlijk zonnedek. De riante ruimte voor in de boot geeft ruimte voor 6 personen. Ook aan opbergruimte biedt de 570 voldoende ruimte om alle spulletjes een plek te geven. Verder is de Corsiva 570 New Age uitgevoerd met een verlaagde vloer wat zorgt voor een diepe zit en goede rugsteun. De sloep kent een rijke standaard uitrusting maar wilt u meer bestel dan ook het luxe Diamante of Markilux kussenset en het heerlijke zonnedek. De sloep is uitvoerbaar met een maximaal motorvermogen tot 20PK. De breedte van de sloep is 2,20 meter, diepgang 0,4 meter en een doorvaarhoogte van 1 meter.

Corsiva 595 TenderDe Corsiva 595 Tender is een klassieke Tender met een sportief karakter, gekenmerkt door een zeer moderne romplijn. In de riante kuip kunt u met 6 personen ruim zitten. De Tender is zeer wendbaar en bereikt met een motorvermogen van 60PK een snelheid van ongeveer 50 kilometer per uur. De tafel in het voorste gedeelte van de boot kan worden omgevormd tot groot zonnedek. Ook aan de veiligheid is gedacht zo is de motor geplaatst in een afgesloten motorcompartiment waardoor bij gebruik van het zwemplatform er geen risico is om de schroef te raken. De Corsiva 595 Tender is 5,75 meter lang en 2,20 meter breed. De diepgang is 0,40 meter. De standaard uitrusting is royaal met zwemplatform en luxe kussenset.

Corsiva 650 TenderDe Corsiva 650 Tender is een perfecte boot voor mensen die op zoek zijn naar een sportief, teder ontwerp met ruimte en functionaliteit, geschikte voor grote groepen mensen. Het grote achterdekkussen zal op zonnige dagen een populaire plek zijn om te liggen. Ook biedt de boot vele afsluitbare opbergruimtes. De boot is ontworpen om met 8 personen royaal op te kunnen recreëren. De maximale motorkracht wat deze 650 tender aan kan is 90PK. Hiermee glijdt de boot door het water. De boot is 6,30 meter lang en 2,45 meter breed. De diepgang is 0,50 meter en weegt 1000 kilo. Ook deze Corsiva is standaard al luxe maar nog luxere uit te voeren met de vele optie die de fabriek aanbiedt zoals: Diamante kussenset, kunstteak , chemisch toilet, boegschroef en zwemtrap.

Corsiva 500 TenderDe Corsiva 500 Tenderis een compacte maar karaktervolle boot voor gezinsgebruik. Met zijn moderne lijnen en sportieve uiterlijk kan de Tender 500 hoge snelheden aan. De maximale motorcapaciteit van deze tender is 60Pk wat betekent dat deze boot er niet alleen sportief uitziet maar ook sportiviteit levert. De Corsiva 500 Tender is 5 meter lang en 2,05 meter breed. De kuip is royal voor 5 personen. De boot weegt 540 kilo en heeft een doorvaardiepte van 0,40 meter.

Bekijk al het aanbod