Bayliner boten

Bayliner sportboot of sportcruiser kopen?

Bayliner is al ruim 50 jaar een van de bestverkopende (sport)bootmerken. Kwaliteit, vormgeving, gebruiksgemak en betaalbaarheid spelen daarbij een belangrijke rol. Of je een sportboot, een deckboot, een cuddy of een sportcruiser zoekt: Bayliner heeft hem voor je. De modellen van Bayliner zijn: de Bayliner Element M15, M17 en M 19. De Bayliner VR 4 en VR 4 Outboard, de VR 5 en VR 5 Outboard. De VR 5 Cuddy en VR 5 Cuddy Outboard. De Vr 6, VR 6 Outboard, VR 6 Cuddy en VR 6 Cuddy Outboard. De Bayliner 742 R Cuddy en de Bayliner Ciera 8.

Bayliner Element M 15De Bayliner Element M 15 werd vorig jaar nieuw geïntroduceerd. Er is plek voor tot aan 5 personen op deze 4,63 meter lange boot. Hij is 2 meter breed en weegt 630 kilo inclusief motor. De motorisering van het merk Mercury loopt van 15 tot 60 pk. Hij is zeker voor zijn prijs verrassend ruim en stabiel. Standaard uitgerust met onder andere een voltmeter en een snelheidsmeter, 12 volt stopcontact, navigatieverlichting en een RVS zwemtrap. Op de optielijst vinden we onder meer een Biminitop, een stereo met 2 speakers en hydraulische besturing.

Bayliner Element M 17Door zijn M-vormige onderwaterschip vaart de Bayliner Element M 17 bijzonder fijn. Hij is daarbij bijzonder stabiel. Met een 115 pk sterke Mercury buitenboordmotor is deze zevenpersoonsboot ook nog eens snel. Deze boot is 5 meter lang, 2,29 meter breed en heeft een diepgang van 0,40 meter. Optioneel naar wens nog uit te voeren met onder andere een digitale dieptemeter, een lounge seat of een stereo-installatie.

Bayliner Element M 19Een hoge stabiliteit en veel binnenruimte met een lengte van 5,79 meter en een breedte van 2,29 meter. Dat is de tot aan 115 pk sterke Bayliner Element M 19. Er is voor tot aan 8 personen plek aan boord. Deze sportboot is compact en met een gewicht van 1088 kilo licht van gewicht te noemen. De brandstoftank heeft een inhoud van 68 liter. De ideale boot voor koppels of kleine gezinnen. Genieten van veel kracht en comfort.

De Bayliner VR 4De De Bayliner VR 4, het kleinste mode uit de VR serie, is helemaal gebouwd op snelheid. Sterke punten: veel ruimte, gemakkelijk trailerbaar en veel comfort. Deze zogenaamde bowrider is 5,49 meter lang, 2,29 meter breed en heeft plek voor tot aan 7 personen. De motorisering bedraagt maximaal 200 pk en het gewicht is 1280 kilo. Standaard onder andere voorzien van een bluetooth radio met usb en een accu on/off switch. Een zwemplateau is een optie. Hij is er ook als Bayliner VR 4 Outboard (foto). Ook deze heeft het zogenaamde BeamForward-ontwerp, waarbij de totale breedte verder naar voren komt te liggen. Achteraan zien we extra veel zitruimte.

Bayliner VR 5De Bayliner VR 5 (foto) en Bayliner VR 5 Outboard, dus met een hekmotor of buitenboordmotor, hebben hun sterke punten gemeen. De totale breedte van 8 voet komt verder naar voren in de boot dan normaal wordt gedaan. De zitruimte in de zelflozende kuip is vergroot, want verlengd tot aan het achterste punt van het loopvlak. Het zwemplatform is gescheiden van de bruikbare binnenruimte. De 6,23 meter lange en 2,43 meter brede boot heeft ruimte voor tot aan 8 personen. Hij weegt 1516 kilo. Het maximale motorvermogen bedraagt 250 pk.

Bayliner VR 5 CuddyDe Bayliner VR 5 Cuddy (foto) en Bayliner VR 5 Cuddy Outboard geven je de mogelijkheid om ook comfortabel op je boot te overnachten. In de cabine vind je een tweepersoons slaapplaats. De toegang tot het dek gaat via ingegoten treden en is daarmee eenvoudig te belopen. De zitruimte is vergroot doordat deze is teruggebracht tot het achterste punt van het loopvlak. Het zwemplatform is daar vervolgens nog aan toegevoegd. Hiermee is de bruikbare ruimte zo’n 2 meter langer geworden. De VR 5 Cuddy en VR 5 Cuddy Outboard zijn 6,23 meter lang en 2,44 meter breed. Ze wegen 1520 kilo.

Bayliner VR6Er is plek voor tot aan negen personen aan boord van de Bayliner VR6 en Bayliner VR 6 Outboard (foto). De motorisering varieert van 150 tot aan 225 pk. Op deze grotere versie van de VR 5 ligt alle nadruk op ruimte en ruimtelijkheid. Deze boot is 6,82 meter lang en 2,45 meter breed. Optioneel zijn onder andere een naar achteren gerichte waarnemerstoel voor watersport en een afsluitbare kleedkamer. Het gewicht bedraagt 1500 kilo en de tankinhoud is 132 liter. Onder meer een koelkast, het RVS-pakket en een bluetooth radio met usb zijn standaard.

Bayliner VR 6 CuddyEen innovatieve 2+2 slaapplaats met een af te sluiten hoofd- en toegangsdeur en maximale ruimte. En dat in combinatie met de zo bekende styling van de Bayliner VR-serie. Dat zijn de Bayliner VR 6 Cuddy (foto) en Bayliner VR 6 Cuddy Outboard. Op deze 6,79 meter lange Cuddy is ruimte voor tot aan negen personen. Met een gezin van vier zwem je dus in de ruimte. De ligstoel op het voordek heeft een verstelbare rugleuning. Een entertainmentruimte is optioneel. De Bayliner VR 6 Cuddy en VR 6 Cuddy Outboard zijn 2,45 meter breed en wegen 1722 kilo. Er is keus uit een 250 tot 300 pk motorisering.

Bayliner 742 R CuddyDe Bayliner 742 R Cuddy heeft een lengte van 7.47 meter, is 2,55 meter breed en heeft plek voor tot aan negen opvarenden. Hij weegt 1850 kilo en het maximale motorvermogen is maar liefst 350 pk. De pilotenstoel heeft een uitschuifbare rugleuning en kan daardoor ook als loungebank dienst doen. De overige zitplaatsen zijn naar wens te configureren. De tafel is van teak, een materiaal dat we ook terug zien op de vloer. Ook het RVS-pakket ontbreekt niet. De standaarduitrusting van de 742 R Cuddy is bomvol en zal imponeren.

Bayliner Ciera 8Helemaal nieuw en ongeëvenaard luxe. Maak kennis met de Bayliner Ciera 8. De voorkajuit heeft plek voor twee personen. De cockpit is uitgerust met een entertainment center. Een zoetwater fontein en koelnis zijn standaard. Een toilet is optioneel. De Ciera 8 is 6,23 meter lang en 2,44 meter breed. De 1542 kilo wegende boot heeft de beschikking over maximaal 250 pk. Dat in de vorm van een 4,5 liter sterke V6 MerCruiser motor.

Bekijk al het aanbod