Filters sluiten Bekijk het complete Nederlandse botenaanbod
Zoek boten, zeilboten, kleine boten, motoren en trailers
Prijs
Bouwjaar
Lengte (cm)
Vermogen (pk)

Uitgebreide zoekfilters

reset

Nieuwe of gebruikte visboot kopen?

Visboot kopen? Dan ben je bij Boot123 aan het juiste adres! Op deze pagina bespreken wij waar je op moet letten bij het aanschaffen van een visboot en presenteren wij ons royale aanbod aan te koop staande visboten. Van een compact visbootje tot een aluminium visboot of een zeewaardige visboot met kajuit – bij Boot123 vind je het allemaal.

Filteren
0 resultaten
0 resultaten

Waar moet je op letten bij het kopen van een visboot?

 • Type visboot
  Er zijn verschillende soorten visboten, zoals bijvoorbeeld een roofvisboot of een zeevisboot. Een roofvisboot is vaak wat kleiner en wendbaarder, terwijl een zeevisboot is ontworpen voor zeevissen en meestal groter en stabieler is. Wat ook belangrijk is welk comfort je aan board wilt hebben. Vissen doe je vaak meerdere uren achter elkaar en een beetje comfort is dan wel zo prettig. Bepaal welke type visboot het beste bij je wensen past. Op Boot123 kun je middels filters direct komen tot het gewenste aanbod te koop staande visboten.
 • Materiaal
  De materiaalkeuze is ook belangrijk bij het aanschaffen van een visboot. Een veelvoorkomende keuze is een aluminium visboot vanwege zijn duurzaamheid, lichtgewicht en onderhoudsvrije eigenschappen. Andere opties zijn polyester of hout, afhankelijk van je voorkeur en budget.
 • Zeewaardigheid
  Wil je op zee vissen? Dan is het essentieel om te kiezen voor een zeewaardige visboot. Deze boten zijn speciaal ontworpen om golven en ruigere omstandigheden op zee aan te kunnen. Het is ook een goed idee om een visboot met kajuit te overwegen, zodat je kunt schuilen tegen slecht weer.
 • Afmetingen en capaciteit
  De grootte van je visboot hangt af van je behoeften en het aantal mensen waarmee je wilt vissen. Kies voor een kleiner visbootje als je alleen of met een paar vrienden het water op wilt, of ga voor een groter model als je meer opslagruimte of een grotere viscapaciteit nodig hebt.
 • Motor en technische specificaties
  Ten slotte is het belangrijk om rekening te houden met de motor en technische specificaties. Zorg ervoor dat je een visboot kiest met voldoende motorvermogen voor de activiteiten die je wilt doen en let op zaken als brandstofverbruik, type verbrandingsmotor en onderhoud.

Het aanbod van Boot123

Bij Boot123 hebben wij een breed scala aan visboten te koop. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig visbootje, een robuuste aluminium visboot of een zeewaardige visboot met kajuit, je vindt gegarandeerd de ideale visboot op onze website. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod en kies de perfecte visboot voor jouw visavonturen.