Tender

Primeur 715

Verschuur Watersport B.V. Rijnsaterwoude +31 (0)1... www.verschuurwatersport.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Rompmateriaal Polyester

Afmetingen

Lengte 700 cm
Breedte 250 cm
Doorvaarhoogte 110 cm
Diepgang 50 cm

Meer informatie

Primeur 715 , the Look
Deze Tender heeft hetzelfde onderwaterschip als de Primeur 710 Tender, maar met andere optische kenmerken. Zo heeft de boot een kabelaring en andere bakken aan de zijkant. Deze bakken zijn te gebruiken als koelkast of prullenbak, maar fungeren ook als extra opbergruimte.
Aan de achterkant is een zwemplateau bevestigd, handig om uit het water te komen. Om dit zwemplateau zit een RVS stootlijst. Standaard is de boot uitgevoerd met HPL teakline. Optioneel is het mogelijk deze te vervangen voor Finteak of topdek, wat onderhoudsvrij is.

Motorisering Primeur 715 tender
De benzinemotor voor deze boot wordt in de motorbun geplaatst. Lekker stil (vaak zelfs stiller dan een diesel!) en je ziet hem niet. Ondanks dat deze tender een onderwaterschip heeft dat ontworpen is om ook snel mee te kunnen varen, is hij ook perfect geschikt om relaxed te cruisen door de Nederlandse wateren. Want eerlijk is eerlijk: je mag niet overal snel varen. En dat relaxte cruisen kan met een 25 of 30 Pk. Minder kan officieel ook, maar houd rekening met het gewicht van de boot. Dan is het wel prettig wat Pk’s over te hebben.
Maar…. hoe leuk is het om hier snel mee te varen. Want dat doet hij fluitend. Althans, als je er een zwaardere motor in doet…
Wil je het maximale eruit halen? Hij kan tot maar liefst 100 Pk hebben. En dan kan je er gewoon mee waterskiën of wakeboarden.

Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:
- Triple boats
- Gulliver tender
- Van Vossen sloepen en tenders
- Waterspoor tenders
- Corsiva sloepen en tenders
- Stout sloepen
- Primeur sloepen en tenders
- Outlaw
- 4 Family sloepen
- TendR tenders
- Valory sloepen
- Suzuki motoren
- Pega trailers


Dit product is verkrijgbaar bij:

Verschuur Watersport B.V.
Herenweg 10 a
2465 AA Rijnsaterwoude
Telefoon: +31 (0)17 258 66 78
E-mail: info@verschuurwatersport.nl
Internet: https:www.verschuurwatersport.nl