Tender

Primeur 620 Tender Setprijs met Suzuki 30 Pk

FlevoNautica Almere +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2024
Ligplaats Almere
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Wit
Dek kleur Wit
Aantal motoren 1
Aantal personen 8

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Model 30ARL
Brandstof Benzine
Tankinhoud 25 liter
Vermogen 30 pk

Afmetingen

Lengte 600 cm
Breedte 220 cm
Doorvaarhoogte 110 cm
Diepgang 50 cm

Opties en accessoires

Uitrusting buiten Antifouling, zwart Buiskap met havenkleed Buiskap opberghoes Buiskap zomerkap uitvoering RVS Railing op console RVS railing voor en achter Sloten kadeslot BEAST 5 mtr Sloten Motorslot SCM gekeurd Stickerset 3x Tank 24 ltr met snelkoppeling Vaarklaarpakket Waterlijn in kleur
Elektronica Bilgepomp elektrisch Navigatie verlichting complete set Navigatieverlichting toplicht Schakelpaneel met 12V
Uitrusting binnen Diamante blokprofiel Diamante bunkussen Diamante zit en rugkussens Exclusive Pack, zonnedek en tafelblad HPL Fin teaklook gehele boot RVS bekerhouders Schakelkast Suzuki Topmount Tafelpoot demonteerbaar

Meer informatie

Komt u deze set bij ons in de showroom verder naar wens samenstellen? Deze set is ook snelvarend te leveren met een 60Pk!

Primeur 620 Tender - Luxe en Comfort Gecombineerd in één

Deze buitengewoon strak gelijnde, stijlvolle Primeur 620 Tender uit 2024 brengt exclusiviteit en brede functionaliteit samen. Met een lengte van 600 cm, breedte van 220 cm en een diepgang van slechts 50 cm is deze boot zeer wendbaar en makkelijk te manoeuvreren, ideaal voor de binnenwateren, maar ook geschikt voor de open wateren.

De Primeur 620 Tender is gefabriceerd met hoogwaardig polyester, geverfd in een stralend witte kleur, wat een tijdloze elegantie toevoegt aan haar uitstraling. Haar ruime breedte biedt voldoende comfort aan boord, terwijl de goedgekozen doorvaarhoogte van 110 cm ervoor zorgt dat de meeste bruggen geen obstakel vormen tijdens uw vaartocht.

Accessoires van de hoogste kwaliteit

Deze boot is zorgvuldig uitgerust met een brede reeks aan kwaliteitsaccessoires, onderverdeeld in drie categorieën:

1. Elektronica: Het omvat een elektrische bilgepomp, complete navigatie verlichtingsset, schakelpaneel met 12V en toplight. Deze features zorgen voor een optimale navigatie- en vaarbeleving.

2. Uitrusting binnen: Geniet van een luxueuze inrichting met blokprofiel bekleding, een exclusief zonnedek en tafelblad. De boat biedt ook comfortabel zit- en rugkussens Diamante, teaklook over de gehele boot en RVS bekerhouders. De demonteerbare tafelpoot maakt flexibele indeling mogelijk, en de schakelkast Suzuki Topmount garandeert gemakkelijk bedieningscomfort.

3. Uitrusting buiten: De uitgebreide buiten uitrusting bevat onder meer een aanritsbaar havenkleed, een buiskap met opberghoes, Brandstoftank 24L Suzuki met snelkoppeling, en RVS railingspakket. Daarnaast is er bijzondere aandacht aan de veiligheid besteed met ART gekeurd Kadeslot, SCM gekeurd motorslot en een RVS zwemtrap.

Met deze Primeur 620 Tender, in topconditie en voorzien van een uitstekend uitrustingspakket, kunt u volop genieten van het vaarseizoen. Laat het avontuur beginnen met uw droomboot!

Komt u deze set bij ons in de showroom verder naar wens samenstellen? Deze set is ook snelvarend te leveren met een 60Pk!

8068




FlevoNautica Dealer van:

  • Corsiva sloepen en tenders
  • Primeur sloepen en tenders
  • Nautica sloepen
  • STOUT 750 sloep
  • Waterspoor tenders
  • Consoleboten
  • Suzuki buitenboordmotoren
  • Kalf boottrailers
  • Riva modelboten
Service:
  • Proefvaren
  • DEMO boten
  • Verhuur sloepen en tenders
  • Onderhoud
  • Winterstalling