Tender

Primeur 600 Tender Hybride de 1e!

FlevoNautica Almere showroom FlevoNautica +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2022
Ligplaats Almere showroom FlevoNautica
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Pastelblauw
Dek kleur Wit
Aantal motoren 2
Aantal personen 7

Motor specificaties

Type Binnenboord
Merk Vetus
Model 4.33/ E3 3kW
Merk secundaire motor EPropulsion
Brandstof Hybride
Vermogen 33 pk

Afmetingen

Lengte 605 cm
Breedte 230 cm
Doorvaarhoogte 110 cm
Diepgang 45 cm

Opties en accessoires

Elektronica Acculader Bilgepomp elektrisch Boegschroef Brandstofmeter Kuipverlichting Navigatie verlichting complete set Navigatieverlichting toplicht Schakelpaneel met 12V Voltmeter Voorzien van 2e accupakketsysteem
Uitrusting buiten Antifouling, zwart Buiskap Buiskap met havenkleed Buiskap zomerkap uitvoering Kabelaring Hennep Rudderdrive ePropulsion RVS railing bakken SB & BB RVS Railing op console RVS railing voor en achter Sloten kadeslot BEAST 5 mtr Sloten motorslot SCM gekeurd Stickerset 3x Tank brandstof inbouw Vaarklaarpakket Vervoer op locatie inclusief Vlag Waterlijn in kleur
Uitrusting binnen Diamante blokprofiel Diamante zit en rugkussens Exclusive Pack, zonnedek en tafelblad HPL Fin teaklook gehele boot Hydraulische besturing Koelkast RVS prullenbak Schakelkast luxe inbouw Tafelpoot demonteerbaar

Meer informatie

Deze set is verder naar wens aan te kleden met leuke opties! Informeer naar de speciale
DEMO Primeur 600 Tender HYBRIDE PROMO aanbieding.

Wij hebben onze DEMO Primeur 600 omgebouwd naar een hybride aandrijving. Profiteer hier nu als eerste van en vaar moeiteloos over alle wateren!

  • Nu scherpe introductie prijs € 53.995,-
Nieuwprijs van deze set € 65.858,-

Gloednieuw op de botenmarkt - de Primeur 600 Tender hybride! Een spectaculair en uniek samenspel van design, toptechnologie en luxe afwerking. Met een pastelblauwe tint die elegantie en smaak uitstraalt, is dit de boot waar u van gedroom heeft. Vaar moeiteloos door Amsterdam met uw Rudderdrive van ePropulsion!

De Primeur 600 Tender meet 605cm in lengte, met een royale breedte van 230cm, waardoor er voldoende ruimte is om te genieten van het open water met gezelschap. De doorvaarhoogte bedraagt 110cm, ideaal voor het verkennen van prachtige waterwegen met lage bruggen, terwijl de diepgang van 45 cm ervoor zorgt dat deze boot in staat is om te varen in ondiepe wateren.

Deze boot is niet alleen een lust voor het oog, maar ook volledig uitgerust met een scala aan ultramoderne elektronica. Van een 2e accupakket met gescheiden systeem en bilgepomp tot een volt- en brandstofmeter, compleet navigatie verlichtingssysteem en aantrekkelijke kuipverlichting, elk detail is zorgvuldig overwogen voor een moeiteloze vaarbeleving. Wanneer u op open water bent en op de inboard motor vaart, laadt de Elektrische motor de accu zelfs weer bij.

Binnen in de Primeur 600 Tender tref je een even indrukwekkend scala aan voorzieningen. Het HPL Finteak op de vloer zorgt voor een luxueuze sfeer, versterkt door de blokprofielbekleding en Diamante zit- en rugkussens. Ook vind je er een koelkast en een luxe inbouwschakelkast, naast een demonteerbare tafelpoot en een RVS prullenbak, die bijdragen aan het gemak en de functionaliteit van deze boot.

Buiten is elke vierkante centimeter zorgvuldig ontworpen en voorzien van hoogwaardige accessoires. Een elegante RVS railing siert zowel de console als het voor- en achterdek, terwijl de aanritsbare havenkap en uitritsbare zomerkap zorgen voor bescherming tegen weersinvloeden. Er is verder een zwemplatform met een RVS-zwemtrap en een ART gecertificeerde slot voor extra veiligheid.

We begrijpen dat u met een nieuwe boot gelijk het water op wilt. Daarom krijgt u van ons een vaarklaarpakket bij aankoop en brengen we de boot ook naar uw gewenste locatie in Nederland.

Klaar om uw droom te bevaren? Stap aan boord van de Primeur 600 Tender hybride en ervaar een unieke, luxe vaarbeleving! Ontdek het varen op zijn best. De Primeur 600 Tender hybride wacht op je!
Het beste van beide werelden. Een inboard verbrandingsmotor en een elektrische motor op dezelfde boot!


Deze set is verder naar wens aan te kleden met leuke opties! Informeer naar de speciale
DEMO Primeur 600 Tender HYBRIDE PROMO aanbieding.

Nieuwprijs van deze set € 65.858,-
Nu scherpe introductie prijs € 59.995,-

5970


FlevoNautica Dealer van:

  • Corsiva sloepen en tenders
  • Primeur sloepen en tenders
  • Nautica sloepen
  • STOUT 750 sloep
  • Waterspoor tenders
  • Consoleboten
  • Suzuki buitenboordmotoren
  • Kalf boottrailers
  • Riva modelboten
Service:
  • Proefvaren
  • DEMO boten
  • Verhuur sloepen en tenders
  • Onderhoud
  • Winterstalling