Tender

Interboat 680

Bola Maritiem B.V. Poeldijk +31 (0)1... www.bolamaritiem.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2011
Ligplaats Poeldijk
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Creme
Dek kleur Creme
Aantal motoren 1

Motor specificaties

Type Binnenboord
Merk Vetus
Model M4.55
Brandstof Diesel
Vermogen 52 pk

Afmetingen

Lengte 680 cm
Breedte 250 cm
Diepgang 75 cm

Opties en accessoires

Uitrusting buiten Biminitop Buiskap Zwemladder Zwemplateau
Elektronica Boegschroef Kuipspeakers Navigatiesysteem Radio/cd speler
Uitrusting binnen Koelkast

Meer informatie

Stap aan boord van stijl en luxe met de Interboat 680, een toonbeeld van eersteklas Nederlandse bouwkunst. Dit prachtige model uit 2011, in een tijdloze crèmekleur, is gemaakt voor de liefhebber die niets minder dan het allerbeste verlangt.

Deze boot mag misschien compact zijn, maar wat de specifieke afmetingen betreft, laat ze niets te wensen over. Ze biedt voldoende ruimte voor ontspanning en plezier, zonder in te boeten op wendbaarheid en snelheid – perfect voor die spontane escapades op het water.

Voeg daarbij nog eens een scala aan moderne faciliteiten. In de categorie Elektronica voorziet de boot in een boegschroef voor eenvoudig manoeuvreren, kuipspeakers voor het perfecte geluid, een navigatiesysteem voor uw tochten en een radio voor entertainment.

De boot beschikt over een koelkast in de categorie Uitrusting binnen, ideaal voor het bewaren van drankjes en snacks voor zomerse dagen op het water. Bovendien kunt u ook genieten van de functionele accessoires in de categorie Uitrusting buiten, zoals een biminitop en buiskap voor bescherming tegen de elementen, samen met een zwemladder en zwemplateau voor gemakkelijke toegang tot het water.

De Interboat 680 vertegenwoordigt comfort, gemak en plezier. Of u nu een zeilliefhebber bent in hart en nieren of gewoon op zoek bent naar de perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen, dit model is de ideale keuze.