Sloep

Primeur 710 Tender | Verbouwingsuitverkoop

Sloepenspecialist.nl Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht +31 (0)1... www.sloepenspecialist.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Ligplaats Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Grafiet Zwart
Dek kleur Helder Wit
Aantal personen 8

Afmetingen

Lengte 710 cm
Breedte 255 cm
Doorvaarhoogte 110 cm
Diepgang 50 cm

Opties en accessoires

Elektronica 12V aansluiting Bilgepomp elektrisch Boegschroef Hoofdschakelaar Navigatieverlichting
Uitrusting buiten Bunkussen in Diamante Exclusive package Luxe RVS-stuurwiel Teak-look kuip Zonnebed Zwemplateau

Meer informatie

Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan! De prachtige Primeur 710 Tender is nu beschikbaar tegen een waanzinnige prijs in onze enorme verbouwingsuitverkoop!

Speciaal voor deze actie bieden wij deze 710 aan met een Mercury 30pk voor: €39.800!

Deze prachtige boot is ontworpen voor diegenen die niet willen inleveren op stijl, comfort of prestaties.

De Primeur 710 Tender heeft een lengte van maar liefst 710 cm en een breedte van 255 cm, wat garant staat voor een riante en comfortabele zitruimte. Met zijn doorvaarhoogte van 110cm en diepgang van 50cm kunt u zelfs de ondiepste wateren probleemloos verkennen. De boot is gemaakt van hoogwaardig polyester en wordt geleverd in een stijlvol grafiet zwart - altijd trendy en eenvoudig te onderhouden.

Maar de uitzonderlijke specificaties en het mooie design is nog niet alles! Comfort ontmoet technologie in de Primeur 710 Tender. De boot is uitgerust met diverse handige elektronica zoals een 12V aansluiting, een elektrische bilgepomp, boegschroef, hoofdschakelaar en navigatieverlichting.

De buitenruimte van de Primeur 710 Tender is genereus en luxueuze ingericht. Het exclusieve pakket bevat bunkussens in Diamante, een luxe RVS-stuurwiel en een teak-look kuip. Daarnaast biedt de boot een comfortabel zonnebed om tijdens mooie dagen volop te genieten van de zon en een zwemplateau voor de nodige waterpret.

Zie je jezelf al heerlijk cruisen op het water in je eigen Primeur 710 Tender? Haast je dan naar onze winkel of bel ons voor meer informatie! Wees er snel bij, want op = op in deze verbouwingsuitverkoop. Mis deze fantastische kans niet om de trotse eigenaar te worden van een prachtige Primeur 710 Tender, klaar om te genieten van onvergetelijke reizen op open wateren.



Al generaties actief binnen de pleziervaart
Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, en tenders. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen en tenders en allerlei andere soorten boten voor een scherpe prijs. Ook voor een nieuwe boottrailer bent u bij ons aan het juist adres. 

Specialist met jarenlange ervaring
Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken
Sleopenspecialist is exclusief dealer van het merk Lifestyle Marine welke een ruim assortiment bieden van verschillen de sloepen en tenders. Verder vind u in onze showroom een ruime collectie sloepen van onder andere Corsiva en Primeur. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Malina Yachts boten, gemaakt van aluminium.