Sloep

Primeur 710

Het Noorden Watersport Grootebroek +31 (0)6... www.alumacrafteurope.eu
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2023
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Zwart
Dek kleur Creme wit
Snelvarend 1
Aantal motoren 1
Aantal personen 8

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Brandstof Benzine
Vermogen 100 pk

Afmetingen

Lengte 710 cm
Breedte 240 cm
Diepgang 50 cm

Opties en accessoires

Elektronica Bilgepomp elektrisch Boegschroef
Uitrusting buiten Buiskap Kuipkussens Teak-look gangboorden Teak-look kuip Zonnebed Zwemplateau

Meer informatie

Ontdek de majesteuze Primeur 710. Deze boot, met een lengte van maar liefst 710cm en een breedte van 240cm, garandeert een overweldigende en luxueuze vaarervaring. Haar diepgang van 50cm maakt deze boot perfect voor zowel diepe wateren als ondiepe, schilderachtige rivieren en kustlijnen. Bovendien is ze voorzien van een vlekkeloze, glanzende zwarte afwerking, gemaakt van duurzaam polyester - zo stijlvol als het maar kan zijn.

In de wereld van elektronica, laat de Primeur 710 niets aan het toeval over. Ze is uitgerust met de allernieuwste technologische snufjes, zoals een elektrische bilgepomp en een boegschroef. Deze snufjes maken het navigeren en manoeuvreren door het water gemakkelijker dan ooit tevoren.

Als het gaat om buitenapparatuur verzekert de Primeur 710 het hoogste niveau van comfort en luxe. Geniet van ontspannende zomerdagen onder de buiskap, zonnebadend op het luxe zonnebed, of neem een verfrissende duik vanaf het zwemplateau. Dankzij de op maat gemaakte kuipkussens zit je altijd comfortabel, en de boot is verder ook uitgevoerd met een teak-look gangboord en kuip voor die luxueuze nautische esthetiek.

Neem de Primeur 710 nu in overweging—een boot van uitstekende kwaliteit, ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt voor de liefhebbers van het waterleven. Maak van elke vaartocht een onvergetelijke ervaring met de Primeur 710.