Rubberboot

Astromar ASTROMAR

Kewi Boten B.V. Rotterdam +31 (0)6... www.kewi.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2023
Rompmateriaal Hout
Rompkleur Wit
Dek kleur Wit
Aantal motoren 1

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Model Suzuki
Brandstof Benzine
Vermogen 5 pk

Meer informatie

KEWI BOTEN ROTTERDAM HEEFT WEER VOLOP RUBBERBOTEN IN VOORRAAD

WIJ LEVEREN RUBBERBOTEN VANAF 745 EURO (RUBBERBOOT 270 LATTEN BODEM)

ZIE VOOR PRIJSINFORMATIE EN ACCESSOIRES FOTO'S IN DE ADVERTENTIE


· NIEUW IN DOOS· DE BOOT IS VOORZIEN VAN DUBBELE HANDVATEN OM DE BOOT TE DRAGEN, OP DE ACHTER PUNTEN.· DE BOOT IS INCLUSIEF 2 BANKJES, AIR BODEM, PADDELS, HOGE DRUK VOETPOMP EN EEN PLAKSET.· DE VENTIELEN VAN DE BOOT ZIJN VAN PROFESSIONELE KWALITEIT INCLUSIEF SCHROEFDRAAD VOOR DE VOETPOMP OM AAN DE BOOT AAN TE SLUITEN.· DE BOOT IS GEMAAKT VAN DUITS VALMEX DOEK· U HEEFT 2 JAAR GARANTIE OP DE RUBBERBOOT.· BEZORGEN EN KOSTEN IN OVERLEG VANAF 25 EURO.· HEEFT EEN ZEER GOEDE SOLIDE DRAAGTAS.· DE POLYESTER SPIEGEL IS EXTRA INGEPLAKT IN DE BOOT. (NOOIT MEER PROBLEMEN MET HOUTEN SPIEGELS)· BETERE RUBBERBOT VOOR DEZE PRIJS ZULT U NIET VINDEN.


· WIJ KUNNEN VOOR ALLE RUBBERBOTEN EEN SETPRIJS MAKEN MET EEN NIEUWE SUZUKI BUITENBOORDMOTOR.. Hideau 5 pk + 12 L buitentank voor 1115 euro!· WIJ ZIJN AL 45 JAAR GESPECIALEERD IN HET REPAREREN VAN RUBBERBOTEN EN RIBS. (MOCHT U EEN SCHADE BOOT HEBBEN, VRAAG HET ONS. VOORAF PRIJSOPGAVE)· U BENT ALTIJD WELKOM OM DE BOTEN TE KOMEN BEZICHTIGEN, BEL EVEN VAN TE VOREN NAAR 0653-151188.

LET OP: DE GELDENDE PRIJSLIJST PER 1-MAART-2021 STAAT OP FOTO. PRIJZEN OP DE WEBSITE ZIJN NIET MEER GELDIG.· ADRES: KEWI BOTEN B.V. , DELFTWEG 125, ROTTERDAM OVERSCHIE. BIJ DE GELE RUBBERBOOT


www.kewiboten.nl

www.kewiboten.nl
www.kewiboten.nl