Windy Scirocco 32 Overig

€ 89.950
GJ Yachting 0297 303 2...
Inruilvoorstel Stel een vraag

Kenmerken

Bouwjaar1998 MerkWindy TypeBinnenboord LigplaatsKudelstaart RompmateriaalPolyester Aantal motoren2 BrandstofDiesel

Meer informatie

Windy Scirocco 32
Met de Windy Scirocco 32 verzekert u uzelf van een allround boot met veelzijdige eigenschappen. Wilt u een jacht kopen, dan heeft u wellicht wensen en eisen op het gebied van formaat. Met een lengte van 9.40 meter is de Windy Scirocco relatief compact. Toch biedt ze u alle ruimte, comfort en luxe aan boord. GJ Yachting biedt u deze Windy uit 1998 te koop aan en levert haar in perfecte staat.

Een volledig uitgeruste Windy Scirocco kopen
Met de Windy Scirocco 32 bieden wij u een compact jacht te koop aan waarmee u zowel op kleine binnenvaarten als op grotere wateren met zeer veel plezier zult varen. Het jacht heeft alles aan boord om elke pleziervaart zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt ze u een fijne living, keuken met magnetron en kookplaat, warm water en volledig uitgeruste slaapkamer met riant tweepersoons bed. Een nacht op de Windy Scirocco spenderen is dus geen enkel probleem.

Het jacht is vanzelfsprekend voorzien van een anker en van stroomvoorzieningen voor op het water en aan wal.  Net als de mogelijkheden om op het comfortabele dek te genieten van een fijne vaart. Het cabriodak laat zich eenvoudig openen en sluiten zodat u altijd verzekerd bent van comfort. Ook wanneer het iets minder goed weer is. Dankzij het zwemplatform met trap kunt u altijd genieten van een verfrissende duik in het water. Opfrissen is geen probleem dankzij het toilet en de douche aan boord.

Het formaat van de Windy Scirocco 32 maakt haar prettig te manoeuvreren. Deze Windy is uitgerust met een kompas, roerstandindicator en toerenteller. Dankzij de geringe diepgang van slechts 0.90 meter kunt u op veel plekken aan de wal aanleggen.
Dankzij twee Volvo Penta dieselmotoren van 231 pk per stuk zult u onder alle omstandigheden beschikken over meer dan voldoende vermogen.

Deze Windy boot verkeert in perfecte staat
De Windy Scirocco 32 die wij te koop aanbieden, is door ons helemaal gereed gemaakt voor directe vaart. Het jacht is door middel van diverse werkzaamheden, vervangingen en revisies in een staat gebracht waar u trots op kunt zijn en waar u vele jaren van zult genieten. Wij hebben gezorgd voor:
– Onderhoud aan de staartstukken
– Onderhoud aan de motoren
– Onderhoud van het onderwaterschip
– Hull gewrapt
– Nieuwe cabrioletkap
– Nieuwe buitenbekleding
– Nieuwe matrassen
– Nieuwe vloerbedekking binnen

Al deze werkzaamheden zijn in 2022 verricht. Het resultaat is een prachtige Windy die zijn leeftijd niet verraadt.

Wilt u deze fraaie Windy Scirocco 32 komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u. Heeft u eerst een vraag of wilt u meer informatie? Ook dan staan onze deskundige adviseurs vanzelfsprekend voor u klaar.

Specificaties:

land: Nederland
merk: Windy
model: Scirocco 32
prijs: 89950 incl BTW
lengte: 9.4
breedte: 2.75
bouwjaar: 1998
deeplink: https://www.gjyachting.nl/
diepgang: 0.9m
verkoper: GJ Yachting
categorie: Speed- en sportboten
materiaal: Polyester
laatste refit: 2022
slaapplaatsen: 2vast, 2 extra