Norman 20 Motorboten

€ 100
Bootveiling.com 0355449675...
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Kenmerken

MerkOnbekend TypeMotorboten RompmateriaalPolyester Aantal motoren1 Vermogen55 pk

Meer informatie

De Boot is sinds 2009 gekocht door de eigenaar en ongeveer 8 seizoenen plezier mee beleeft. In 2020 is de eigenaarbegonnen met de restauratie van de boot. Buitenkant is opnieuw geschilderd, er is een nieuw stootrubber rondom de boot aangebracht. De binnenzijde is opnieuw in de lak gezet en de kussens zijn opnieuw bekleed. Het buitendek is bekleed met alucobond kleur zilvergrijs. Waar de eigenaar niet meer aan toegekomen is het elektra, bilgepomp en buitenboordmotor. Der woord een trailer bij geleverd het is eenstrallingstrailer de staat van de trailer is slecht.  Zitten veel rotte stukken in het staalwerk. De wiellager aan de linker kant is in 2021 vervangen. Het bouwjaar van de boot is onbekend.


Klik hier voor meer informatie

Specificaties: basisgegevens: land: Nederland merk: Norman model: 20 prijs: 100 incl BTW lengte: 6.3 breedte: 2.1 youtube: http://www.youtube.com/watch?v=AoZKuVo2gt8 bouwjaar: 1850 diepgang: 0.7m verkoper: Bootveiling.com categorie: Motorjacht materiaal: Polyester referentie: B-1934-44 motorisatie: Chrysler 55PK Buitenboordmotor niet werkzaam scheepsnaam: Inter630 slaapplaatsen: 2vast stahoogte binnen: 1.5m variabele diepgang: Nee te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , (elders) algemeen: diepgang: 0.7m rompvorm: V-bodem besturing: Stuurwiel ce max gewicht: -1 plek besturing: Buiten accommodatie: stahoogte: 1.5m slaapplaatsen: Vast: 2 watertank & materiaal: 25 liter motor en elektra: merk: Chrysler bouwjaar: 1972 vermogen: 55 brandstof: Benzine start type: Elektrisch aantal identieke motoren: 1 uitrusting buitenom: veiligheid: bilgepomp: Elektrisch

Online Bootveiling


Deze boot zit in een online bootveiling. Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Bootveiling

Bootveiling is het grootste nautische veilinghuis in de Benelux. We veilen in opdracht van eigenaren, gemeente, bedrijven en banken zeilboten, motorboten, speedboten en sloepen. Bootveiling heeft het grootste klantenbestand in de watersport.

Waarom kopen bij Bootveiling?
Bepaal je eigen prijs
Hoge klantbeoordelingen (gemiddeld een 9.1 van 10)
Betaal veiling via een aparte derdengeldrekening
Bootveiling: Kijken, bieden, Varen

Maandelijks hebben wij het grootste aanbod van boten in de online veiling. Elke laatste zaterdag van de maand een kijkdag om elke bod te inspecteren.

Om op deze boot te kunnen bieden klik je op de link in deze advertentie en maak gratis een account op onze website.