Filters sluiten Bekijk het complete Nederlandse botenaanbod
Zoek boten, zeilboten, kleine boten, motoren en trailers
Prijs
Bouwjaar
Lengte (cm)
Vermogen (pk)

Uitgebreide zoekfilters

reset

Catamaran te koop

Het kopen van een catamaran kan een overweldigende ervaring zijn, want hoe weet je welk model het meest geschikt is voor jou? Geen zorgen, bij Boot123 nemen wij je mee op een catamaranreis om de juiste catamaran te koop te vinden. Op boot123 vind je modellen zoals de populaire Lagoon 42, Lagoon 46, Sunreef 80, maar ook de compactere modellen als de Nacra 17 en de Dart 18. Uiteraard staan er nog veel meer catamarans te koop, bekijk hieronder het uitgebreide aanbod.

Filteren
0 resultaten
0 resultaten

Koop een Catamaran die bij jou past

Een catamaran kopen is een investering voor het leven en, afhankelijk van het model, kan het prijskaartje variëren. Gelukkig voor jou biedt Boot123 een divers aanbod van catamarans te koop, variërend van instapmodellen zoals de Lagoon 40 tot luxere modellen zoals de Sunreef 80. Wat jouw budget en wensen ook zijn, wij helpen je graag met het vinden van jouw droomcatamaran.

Jouw betrouwbare Partner bij het Kopen van een Catamaran

Als je een catamaran koopt, is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van een expert. Bij Boot123 hebben onze specialisten jarenlange ervaring in de watersportbranche, en staan te popelen om hun passie voor zeilen met jou te delen. Bovendien bieden zij ondersteuning bij elke stap van het aankoopproces en zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe catamaran helemaal naar wens is.

Bij Boot123 begrijpen we dat het kopen van een catamaran een belangrijke beslissing is en we willen ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt. Met een breed scala aan catamarans te koop zoals de Lagoon 42, Lagoon 46, Sunreef 80, Lagoon 40, Nacra 17 en Dart 18 zeker zijn dat wij de perfecte catamaran hebben die aan jouw wensen voldoet. Begin vandaag nog jouw zeilavontuur met Boot123 en ontdek wat het betekent om een catamaran te bezitten!