Tender

Waterspoor 777 met 52pk vaarbewijsvrij! Demo

FlevoNautica Almere +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2023
Ligplaats Almere
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Zwart
Dek kleur Zwart
Aantal motoren 1
Aantal personen 12

Motor specificaties

Type Binnenboord
Merk Craftsman
Model 4.52
Brandstof Diesel
Vermogen 52 pk
Draaiuren 5 uur

Afmetingen

Lengte 777 cm
Breedte 310 cm
Diepgang 70 cm

Opties en accessoires

Elektronica 2e accupakket gescheiden systeem Acculader Bilgepomp elektrisch Boegschroef Brandstofmeter Elektrische claxon de luxe Navigatie verlichting complete set Schakelpaneel met 12V Toplicht Walstroomaansluiting
Uitrusting binnen 2x koelkast Blokprofiel bekleding doorgestikt Dashboard carbon Hydraulische besturing Luxe schakelkast opbouw RVS voetsteun Topdek Toilet Topdek vloer, lijfhout uitgevoerd Vuilwatertank Zit en rugkussens Diamante Zonnedek
Uitrusting buiten Aanritsbaar havenkleed Antifouling, zwart Boot- en plaatsnaam stickers Buiskap Inbouw brandstoftank Incl. brengen naar locatie in NL Kabelaring zwart Kadeslot 5m type BEAST, ART gekeurd Opberghoes buiskap RVS Railing op console Vaarklaarpakket Vlag Waterlijn in kleur Zomerkap, uitritsbaar voorraam Zonnebed

Meer informatie

Wind in je haren, de geluid van het water dat splijt onder de boeg... Ga mee op reis! Ervaar de onvergelijkbare charme van het varen met de Waterspoor 777 met 52pk, vaarbewijsvrij!

Deze unieke boot, gebouwd in 2023, biedt een royaal formaat van 777cm lengte en een breedte van 280cm, waardoor hij zeer ruim en luxueus aanvoelt. Dankzij zijn beperkte doorvaarhoogte van slechts 140cm en een diepgang van 70cm kunt u ontspannen en genieten van de charme van de kleinste en meest verborgen waterwegen.

Zijn gedurfde zwarte kleur en duurzaam polyester materiaal dragen bij aan zijn aantrekkelijke en moderne uitstraling, terwijl ze een hoge niveau van waterweerstand en duurzaamheid bieden.

Deze Waterspoor 777 beschikt ook over talrijke aantrekkelijke accessoires die uw vaarervaring zullen verbeteren. In de categorie Elektronica vindt u een elektrische bilgepomp, boegschroef en brandstofmeter.

Er is ook een luxe elektrische claxon aanwezig en natuurlijk een volledige set navigatieverlichting. Vergeet ook niet het schakelpaneel met 12V, toplicht en de walstroomaansluiting.

Het interieur is uitgerust met een blokprofiel bekleding, een koelkast en een toilet voor uw gemak. De boot is voorzien van een vuilwatertank en comfortabele zit- en rugkussens in het hoogwaardige Diamante ontwerp. U kunt ook genieten van het zonnedek en de ontspannen sfeer.

Op het buitendek vindt u de fenderset M2, een aanritsbaar havenkleed, een buishoes en de buiskap. De Waterspoor is ook uitgerust met een kadeslot van 5m type BEAST, ART gekeurd, een vlag en een zomerkap met uitritsbaar voorraam. En laat ons de zwemladder weggewerkt in het zwemplateaut niet vergeten - een must voor zomerse zwemuitjes!

Deze boot is meer dan slechts een vaartuig - het is uw toekomstige plek van rust, avontuur en onvergetelijke momenten. Stapt u aan boord?


Profiteer nu van onze DEMO aanbieding

U ontvangt maar liefst € 11.348,- euro korting! slechts € 105.000,-

Uiteraard is ook deze boot geheel naar uw wens verder uit te breiden. Neem hiervoor contact op, maak een afspraak en laat u verrassen over de mogelijkheden die FlevoNautica kan realiseren op uw Waterspoor 777!