Tender

Oud Huijzer 740 Tender

Omtzigt Watersport B.V. 2172 HV, Sassenheim +31 (0)2... www.omtzigt.com
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Ligplaats 2172 HV, Sassenheim
Rompmateriaal Polyester
Aantal motoren 1
Aantal personen 8

Motor specificaties

Type Binnenboord
Brandstof Benzine

Afmetingen

Lengte 704 cm
Breedte 271 cm
Diepgang 50 cm

Opties en accessoires

Uitrusting binnen Koelkast Toilet
Uitrusting buiten Zwemladder

Meer informatie

Nieuw model!

De Oud Huijzer 740 is een ruime en comfortabele boot, ideaal voor groepen tot 8 personen om te genieten van een dag op het water. Met een maximaal vermogen van 150pk biedt deze boot voldoende kracht om soepel door het water te manoeuvreren. De boot is uitgerust met een koelkast, waardoor u tijdens uw tocht kunt genieten van verfrissende drankjes en snacks. Daarnaast beschikt de Oud Huijzer 740 over een wc, wat het comfort en gemak van uw trip vergroot. 

De hoge rugleuningen zorgen voor een comfortabele zitervaring. Bovendien zijn handige opbergluiken aanwezig door heel de boot om uw spullen veilig en georganiseerd op te bergen, zodat u kunt genieten van een opgeruimde omgeving aan boord. Met de combinatie van comfort, functionaliteit en ruimte is de Oud Huijzer 740 de perfecte keuzen voor een ontspannen dag op het water met vrienden of familie.

Disclaimer
The Company offers the details of this vessel in good faith but cannot guarantee or warrant the accuracy of this information nor warrant the condition of the vessel. A buyer should instruct his agents, or his surveyors, to investigate such details as the buyer desires validated. This vessel is offered subject to prior sale, price change, or withdrawal without notice.