Tender

Malina Yachts Malina23 Tender Voorraad

€ 40.000 Koop direct
Nieuw
Sloepenspecialist.nl Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht +31 (0)1... www.sloepenspecialist.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Ligplaats Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht
Rompmateriaal Aluminium
Aantal personen 9

Afmetingen

Lengte 695 cm
Breedte 235 cm
Diepgang 50 cm

Opties en accessoires

Elektronica 12V aansluiting Bilgepomp elektrisch Bunventilatie Hoofdschakelaar Navigatieverlichting Toplicht, uitneembaar
Uitrusting buiten Alle voorramen uitritsbaar Bunkussen in Diamante Diamante kuipkussens Stootrand Tussenschot Buiskap Zwemplateau

Meer informatie

Bent u op zoek naar een perfecte combinatie van luxe, stijl en performantie? Dan is deze volledig uitgeruste Malina23 Tender boot gewoonweg de juiste keuze voor u! Deze boot, die momenteel op voorraad is, heeft het Malina merk al goed op de kaart gezet vanwege zijn uitmuntende kwaliteiten in comfort, prestaties en ongeëvenaard savoir-faire in bootdesign.

Met haar indrukwekkende lengte van 695cm en een breedte van 235cm, biedt deze Malina23 Tender ongekende stabiliteit en ruimte voor uw gasten. Dankzij de doorvaarhoogte van 115cm en een verrassend lage diepgang van 50cm, is ze in staat om zowel in ondiepe als in diepere wateren uitstekend te presteren. Daarnaast geeft de hoge kwaliteit aluminiumconstructie u het vertrouwen om in alle weersomstandigheden te varen.

De boot is uitgerust met hedendaagse elektronische snufjes in de vorm van een 12V aansluiting voor uw apparaten, een elektrische bilgepomp voor eenvoudige waterverwijdering en een navigatieverlichting voor veilig varen zelfs in beperkte lichtomstandigheden.

Voor uw optimaal comfort buiten aan boord heeft deze Malina23 Tender een tal van luxe uitrusting. De boot is voorzien van een handige buiskap om u tegen de elementen te beschermen. De aanwezigheid van Diamante kuipkussens en bunkussen biedt opvallende luxe en ongeëvenaard zitcomfort. En voor de ultieme ontspanning na het varen, is er een geïntegreerd zwemplateau om gemakkelijk het water in te duiken of gewoonweg te relaxen bij het dock.

Kortom, of u nu een fervent watersporter bent of een ontspannen plezierzeiler, de Malina23 Tender belooft elke keer weer een onvergetelijke ervaring op het water. Kom langs en ontdek zelf de stijlvolle elegantie en hoge prestaties van deze prachtige boot!Al generaties actief binnen de pleziervaart
Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, tenders en consoleboten. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen, tenders en consoleboten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring
Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken
In onze showroom vind u een ruime collectie sloepen van onder andere Corsiva,  Primeur, STOUT, Lifestyle Marine en Prins consoleboten. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Steelfish en Malina Yachts boten, beiden uit aluminium