Tender

Corsiva 605 Tender met 60pk Suzuki Wit

FlevoNautica Almere +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2024
Ligplaats Almere
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Wit
Dek kleur Wit
Snelvarend 1
Aantal motoren 1
Aantal personen 6

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Model 60ATL
Brandstof Benzine
Tankinhoud 24 liter
Vermogen 60 pk

Afmetingen

Lengte 630 cm
Breedte 230 cm
Doorvaarhoogte 110 cm
Diepgang 50 cm

Opties en accessoires

Elektronica 12V aansluiting extra Bilgepomp elektrisch Kuipverlichting Navigatie verlichting complete set Schakelpaneel LED Suzuki toerenteller Suzuki trimmeter Suzuki trimschakelaar op console Toerenteller Toplicht USB aansluiting USB aansluiting extra Verlichte bekerhouders
Uitrusting buiten 4x RVS dekoog Aanritsbaar havenkleed Brandstoftank 24 liter Buiskap Incl. brengen naar locatie in NL Kadeslot 5m type BEAST, ART gekeurd Opberghoes buiskap Rubberen stootrand SCM gekeurd motorslot Snel vaarklaarpakket Zomerkap, uitritsbaar voorraam Zwemladder
Uitrusting binnen Blokprofiel bekleding Exclusive Pack, zonnedek en tafel HPL Fin teaklook gehele boot Luxe schakelkast inbouw Prijs is inclusief alle standaard accessoires Tafelpoot demonteerbaar Zit en rugkussens Diamante

Meer informatie

Betreed de wereld van luxe en comfort met de Corsiva 605 Tender met 60pk Suzuki Wit. Deze boot, die afkomstig is uit het bouwjaar 2024, schittert in het onovertroffen wit en is vervaardigd uit duurzaam polyester materiaal. Met een royale lengte van 630cm, breedte van 230cm, doorvaarhoogte van 110cm en een diepgang van 50cm, heeft Corsiva haar ultieme belofte waargemaakt voor ruimtelijk comfort en navigatie gemak.

Als het gaat om elektronica, schemert de Corsiva 605 in volwaardige luxe met de meest geavanceerde accessoires. Geniet van de betrouwbaarheid van de elektrische Bilgepomp, extra 12V, USB-aansluitingen, en Trimmeter van Suzuki. Kuip- en navigatieverlichting zorgen voor veilige navigatie, terwijl de verlichte bekerhouders toevoegen aan het sfeer van uw boottochten.

Aan boord verwent de Corsiva 605 met een ambiance van onvergelijkbare comfort. Ontdek de blokprofiel bekleding, het zonnedek en de tafel van het Exclusive Pack, een luxe inklapbare schakelkast en verwijderbare tafelpoot. De stijlvolle HPL Fin teaklook loopt door de gehele boot, samen met de zit en rugkussens Diamante.

De buitenuitrusting van de Corsiva 605 is ook zeker niet te onderschatten. Wij leveren de brandstoftank van Suzuki met 24L capaciteit en een gemakkelijke snelkoppeling, een aanritsbaar havenkleed, een veilige en betrouwbare buiskap, en zelfs een ART en SCM gekeurde motorslot en kadeslot voor die extra beveiliging. Bovendien is dit model uitgerust met een zwemladder, een opberghoes voor de buiskap, een rubberen stootrand en een zomerkap met uitritsbaar voorraam.

Met onze speciale brengservice leveren we de boot zelfs op uw locatie in Nederland. Maak uw vaarervaring compleet met het snel vaarklaarpakket. En dat alles is inbegrepen in de prijs - geen verborgen kosten, slechts een onweerstaanbaar aanbod.

The Corsiva 605 Tender met 60pk Suzuki Wit is uw keuze voor superioriteit en luxe op het water. Hij nodigt uit, belooft en levert elke keer weer een sensationele ervaring. Pak deze kans en zeil weg in stijl en comfort.
FlevoNautica Dealer van:

 • Corsiva sloepen en tenders
 • Primeur sloepen en tenders
 • Nautica sloepen
 • STOUT 750 sloep
 • Waterspoor tenders
 • Consoleboten
 • Suzuki buitenboordmotoren
 • Kalf boottrailers
 • Riva modelboten
Service:
 • Proefvaren
 • DEMO boten
 • Verhuur sloepen en tenders
 • Onderhoud
 • Winterstalling