Tender

Coastliner 620 Tender

NH Watersport Heerhugowaard +3172234... www.nhwatersport.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2024
Rompmateriaal Polyester

Afmetingen

Lengte 625 cm
Breedte 235 cm
Diepgang 40 cm

Meer informatie

Coastliner 620 Tender kopen?
Ontdek de buitengewone kenmerken van de Coastliner 620 Tender, een sloep die perfect is afgestemd op comfort, veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties. Met een lengte van 6.22 meter en een breedte van 2.35 meter biedt deze sloep royaal ruimte voor maximaal 6 personen, waardoor het de ideale metgezel is voor gezinsavonturen op het water. Laten we dieper ingaan op de specificaties van de Coastliner 620 Tender en ontdek waarom het de perfecte keuze is voor liefhebbers van onbezorgd varen.

Uitmuntende Specificaties:

1. Lengte van 6.22 meter: De royale lengte van de Coastliner 620 Tender biedt voldoende ruimte voor comfortabel varen met familie en vrienden, waardoor u kunt genieten van uitgebreide dagen op het water.

2. Breedte van 2.35 meter: Met een brede basis biedt deze sloep stabiliteit en ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor ontspannen sociale momenten en activiteiten aan boord.

3. Diepgang van 0.40 meter: De geringe diepgang maakt de Coastliner 620 Tender geschikt voor diverse wateren, inclusief ondiepere gebieden, waardoor u meer mogelijkheden heeft om nieuwe plekken te verkennen.

4. Doorvaarhoogte van 0.80 meter: Met een doorvaarhoogte van 0.80 meter kunt u gemakkelijk navigeren onder lage bruggen en andere obstakels, waardoor u toegang heeft tot verschillende vaarroutes.

5. Gewicht van 550 kilogram: Het lichte gewicht maakt traileren moeiteloos en draagt bij aan de veelzijdigheid van de Coastliner 620 Tender.

6. Capaciteit voor 6 personen: Met ruimte voor maximaal 6 personen is deze sloep ideaal voor gezinsuitjes, sociale bijeenkomsten en ontspannen tochten met vrienden.

7. Maximale motorisering van 75 PK: De Coastliner 620 Tender biedt de mogelijkheid voor krachtige prestaties met een maximale motorisering van 75 PK, waardoor het een opwindende ervaring wordt om over het water te glijden.

Unieke Vaarervaring:
De Coastliner 620 Tender belooft niet alleen indrukwekkende specificaties, maar ook een unieke vaarervaring. Of u nu kiest voor een ontspannen cruise, een dag vol watersportactiviteiten of gewoon genieten van de rust op het water, deze sloep biedt de veelzijdigheid om aan al uw behoeften te voldoen.

 Opties voor Personalisatie:
Maak uw Coastliner 620 Tender nog specialer door te profiteren van verschillende opties voor personalisatie. Kies uit diverse kleuren voor de buitenschaal, voeg extra accessoires toe en creëer een sloep die perfect past bij uw stijl en voorkeuren.

U kunt bij ons ook terechte voor de volgende merken occasions:
tender - sloep - silver - silveryacht - corsiva - tendr - maxima - aw - admiral - primeur - oudhuijzer - topcraft - meersloep - felor - 4family - lago amore - oldamtsloep - kruger - gentle - steelfisch - wsr - damare - escape - tendersloep - stout - amigo - wato - admiraal - freedom - pieterman - wiedesloep - falon - lifestyle - riomar - beauty - enkhuizen - wizard - clever - sunrise - liberty