Sloep

Waterspoor 717 Outboard

FlevoNautica Almere +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2024
Ligplaats Almere
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Wit
Dek kleur Wit
Aantal motoren 1
Aantal personen 10

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Model 30ARL
Brandstof Benzine
Vermogen 30 pk

Afmetingen

Lengte 727 cm
Breedte 280 cm
Diepgang 65 cm

Opties en accessoires

Elektronica 2e accupakket gescheiden systeem Bilgepomp elektrisch Boegschroef Navigatie verlichting complete set Schakelpaneel met 12V Toplicht
Uitrusting buiten Aanritsbaar havenkleed Antifouling, zwart Boot- en plaatsnaam stickers Brandstoftank met snelkoppeling Buiskap Incl. brengen naar locatie in NL Kabelaring zwart Kadeslot 5m type BEAST, ART gekeurd Opberghoes buiskap RVS Railing op console SCM gekeurd motorslot Vaarklaarpakket Vlag Waterlijn in kleur Zomerkap, uitritsbaar voorraam Zonnebed
Uitrusting binnen Armsteun met 2 RVS bekerhouders Blokprofiel bekleding Bunkussen Dashboard carbon Hydraulische besturing Koelkast Schakelkast Suzuki Topmount Toilet Topdek vloer Zit en rugkussens Diamante Zonnedek

Meer informatie

Uiteraard is deze boot verder uit te breiden naar wens. Het is mogelijk een andere zwaardere motor tegen meerprijs te kiezen voor deze set. In dit voorbeeld hebben wij een 30pk opgenomen.

Maak kennis met het nieuwste model in de Waterspoor familie: De Waterspoor 717 Outboard. Dit waanzinnige nieuwe model met een lengte van 727cm en breedte van 280cm, is alles wat u nodig heeft voor een glorieus dagje uit op het water. De Waterspoor is in deze uitvoering met een buitenboordmotor in de bun. Dit betekent dat de boot een stuk voordeliger te varen is dan haar inboard zussen. Vaarbewijsvrij te varen met bijvoorbeeld een Suzuki 30 pk 3 of lekker waterskien met tot wel 140 pk Suzuki!

Het schip beschikt over een compleet systeem, waaronder een elektrische bilgepomp, boegschroef, een complete set navigatieverlichting en een toplicht. Het schakelpaneel met 12V houdt iedere gadget opgeladen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw dag op het water.

Aan boord van de Waterspoor 717 vindt u de perfecte mix van comfort en functionaliteit. De armsteun met 2 roestvrijstalen bekerhouders, het dashboard van carbon, en de hydraulische besturing zorgen voor gemak en comfort bij het navigeren. Het interieur is verrijkt met blokprofiel bekleding, comfortabele zit- en rugkussens Diamante, een zonnedek en prachtig Topdek vloer. Naast bovengenoemde bevat de boot ook praktische uitrusting zoals een koelkast, toilet, en natuurlijk een topmount schakelkast.

Uitgerust met een scala aan accessoires, zorgt de Waterspoor 717 voor complete gemoedsrust op en buiten het water. Buitenboord heeft u onder andere een zwart kabelaring, een RVS railing op de console voor veiligheid, en een motorslot SCM goedgekeurd voor extra beveiliging. Daarnaast wordt de boot geleverd met een vaarklaarpakket, een brandstoftank met snelkoppeling en een set boot- en plaatsnaam stickers.

De Waterspoor 717 wordt inclusief bezorging op locatie in Nederland aangeboden. Voor uw gemak voorzien we u van een aanritsbaar havenkleed, een opberghoes voor de buiskap, en een zomerhoes met uitritsbaar voorraam voor die warme zomerdagen. Dus, bent u klaar voor het avontuur? Gun uzelf een upgrade naar de Waterspoor 717 Outboard. U zult verliefd worden op deze betrouwbare, stijlvolle en ongekend comfortabele boot.

Uiteraard is deze boot verder uit te breiden naar wens. Het is mogelijk een andere zwaardere motor tegen meerprijs te kiezen voor deze set. In dit voorbeeld hebben wij een 30pk opgenomen.