Sloep

Waterspoor 616 Aviator 42pk vaarbewijsvrij

FlevoNautica Almere +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2023
Ligplaats Almere
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Wit RAL 9010
Dek kleur Wit RAL 9010
Aantal motoren 1
Aantal personen 10

Motor specificaties

Type Binnenboord
Merk Craftsman
Model 4.42
Brandstof Diesel
Vermogen 42 pk

Afmetingen

Lengte 610 cm
Breedte 250 cm
Diepgang 60 cm

Opties en accessoires

Uitrusting buiten Aanritsbaar havenkleed Antifouling, zwart Boot- en plaatsnaam stickers Incl. brengen naar locatie in NL Kadeslot 5m type BEAST, ART gekeurd RVS Railing op console Vaarklaarpakket Waterlijn in kleur Zomerkap, uitritsbaar voorraam Zwemplateau
Elektronica Acculader Bilgepomp elektrisch Boegschroef Brandstofmeter Navigatie verlichting complete set Schakelpaneel met 12V Toplicht Walstroomaansluiting
Uitrusting binnen Blokprofiel bekleding Dashboard carbon Hydraulische besturing Koelkast Luxe schakelkast inbouw Stuurwiel 50cm carbon Topdek vloer, lijfhout uitgevoerd Zit en rugkussens Diamante

Meer informatie

De Waterspoor 616 Aviator
42pk vaarbewijsvrij 

Uw droomboot wacht erop om door u ontdekt te worden! Deze boot, modeljaar 2023, is een toonbeeld van het typische Waterspoor design. Het straalt kracht, luxe en stijl uit in een elegante tender met een bescheiden formaat.

Met een lengte van 610 cm en een breedte van 250 cm biedt deze boot u genoeg ruimte om met uw dierbaren een onvergetelijke tijd op het water door te brengen. Dankzij de doorvaarhoogte van 125 cm en diepgang van 60 cm kunt u ook in ondiepe wateren van onze prachtige de natuur genieten!

Laten we de accessoires onder loep nemen:

Elektronisch uitgerust met een 2e accupakket, elektrische bilgepomp en een handige boegschroef. Natuurlijk een complete set navigatieverlichting, een schakelpaneel met 12V, toplicht en een walstroomaansluiting en een krachtige acculader aan boord.

Binnen vindt u een koelkast om uw dranken gekoeld te houden, zit en rugkussens Diamante met blokprofiel voor comfort en luxe voor de perfecte ontspanning en een zonnedek om te genieten van de warme zomerzon. En laten we de luxe inbouwschakelkast niet vergeten!

Op het dek zijn er tal van accessoires, waaronder een buiskap is een zomerkap met uitritsbaar voorraam, aanritsbaar havenkleed en een buishoes. De RVS zwemtrap in het zwemplateau, een waterlijn in kleur en zwarte antifouling zorgen voor de afwerking rond de waterlijn. De boot wordt geleverd met uw bootnaam en plaatsnaam sticker naar keuze, antifouling in zwart en naar een trailerhelling in NL naar keuze worden gebracht. Ter verzekering van uw veiligheid wordt er ook een ART gekeurd kadeslot van 5m type BEAST bijgeleverd.

De Waterspoor 616 Aviator met deze 42pk craftsman diesel is een stijlvol, betrouwbaar en luxe vaartuig dat uw zomeravonturen naar nieuwe hoogten zal tillen!

Natuurlijk ook nog verder uit te breiden naar wens.