Sloep

TendR 20

Zeeland Boten B.V. Middelburg +31 (0)1... www.zeelandboten.nl

Algemeen

Bouwjaar 2022
Ligplaats Middelburg
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Steengrijs
Dek kleur Steengrijs
Aantal motoren 1

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Honda
Brandstof Benzine

Afmetingen

Lengte 635 cm
Breedte 235 cm
Diepgang 50 cm

Meer informatie

Nu bij ons in de voorraad! Deze schitterende TendR 20 - uitgevoerd zoals op de foto's behalve geen teak op de kuipvloer en de punt! 

De TendR 20 Outboard heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte. Dankzij de stuurpositie achter in de sloep en de daarnaast gesitueerde zitplekken kunt u sturen met rondom een uitstekend uitzicht! 

Voorin de TendR 20 is een ruime rondzit met hoge rugkussens dat omgebouwd kan worden tot een groot zonnedek. Door de grote ruimte die wordt gecreërd door de rondzit voor - en achter in de boot is er genoeg ruimte om met uw gezin of met uw vrienden te varen. 

Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de TendR 20 bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast. De tender sloep is daardoor uitermate geschikt voor zowel een ontspannen tocht door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten of met hogere snelheiden over één van de ruime wateren die Nederland rijk is. 

De outboard motor is geplaatst in de bun waardoor deze aan de buitenkant niet zichtbaar is. De TendR 20 Outboard kan worden uitgevoerd met een buitenboordmotor tot 60PK! Binnen en buitenschaal steengrijs 
- Flexiteak op zwemplateau 
- RVS stootlijst 
- Gewatteerde kussenset carbon 
- Bunkussen 
- Exclusive pack zonnedek 
- Navigatieverlichting  
- 12 volt aansluiting  
- Brandblusser 
- Vaarklaar pakket  
- Honda BF60LRTU 
- Vaarklaar maken boot
-  Rompkleur in steengrijs 
- Buiskap met dekkleed 
- Kuipverlichting
- Vlaggenmast
- Motorslot
U ook nieuwsgierig geworden naar deze schitterende boot? Laat ons het gerust weten - of kom gezellig langs voor een vrijblijvend gesprek.

Graag tot ziens!