Sloep

Nautica 495

FlevoNautica Almere +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2023
Ligplaats Almere
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Steengrijs
Dek kleur Wit
Aantal motoren 1
Aantal personen 6

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Model 9.9BRL
Brandstof Benzine
Vermogen 9.9 pk

Afmetingen

Lengte 475 cm
Breedte 210 cm
Diepgang 40 cm

Opties en accessoires

Uitrusting buiten 1x Fenderset M2 2x RVS dekoog Boot- en plaatsnaam stickers Brandstoftank met snelkoppeling Buiskap Incl. brengen naar locatie in NL Kabelaring zwart Opberghoes buiskap SCM gekeurd motorslot Zwemladder
Uitrusting binnen Luxe schakelkast inbouw Zit en rugkussens Diamante Zonnedek

Meer informatie

Uiteraard is het mogelijk deze set nog verder aan te kleden naar wens. Tot snel in de showroom!

Hallo bootliefhebber, Dit is de Nautica 495. Gloednieuw bouwjaar 2023, klaar voor uw heerlijke zomer op het water.

De Nautica 495 meet 475cm in lengte en 210cm in breedte, een bescheiden formaat die u als trotse eigenaar toch een ruime hoeveelheid ruimte biedt. Met een doorvaarhoogte van 95cm en een diepgang van 40cm, is de boot perfect ontworpen om het water soepel en efficiënt te snijden.

De boot is afgewerkt in een stijlvol steengrijze kleur en gemaakt van duurzaam en lichtgewicht polyester - een keuze die zowel esthetisch aantrekkelijk is als praktisch voor onderhoud en duurzaamheid.

Maar het echte voordeel van deze Nautica ligt in de extra's en natuurlijk de prijs die we aanbieden.

Binnen in de boot is er een HPL teaklook vloer, een luxe schakelkast inbouw, comfortabele zit- en rugkussens van Diamante, en op de zonnige dagen kunt u optimaal genieten van ons luxueuze zonnedek.

Het buitendek is uitgerust met diverse accessoires, waaronder een Fenderset, 2x RVS dekoog, boot- en plaatsnaam stickers, een brandstoftank met snelkoppeling en een SCM gekeurd motorslot voor veiligheid. Bovendien komt er een buiskap en een opberghoes bij voor de bescherming van uw boot, alsmede een zwemladder voor die heerlijke duiken in open water.

Wij leveren deze boot direct bij u aan huis in Nederland. Wij stellen kwaliteit en klanttevredenheid als onze voornaamste prioriteiten en we zijn ervan overtuigd dat de Nautica 495 u niets minder dan het beste zal bieden.

Met zijn veelzijdige functies en aantrekkelijke uitstraling, is de Nautica 495 een waardevolle toevoeging aan uw collectie. Wacht niet langer en zorg ervoor dat u vandaag nog uw droomboot bemachtigt!

Uiteraard is het mogelijk deze set nog verder aan te kleden naar wens. Tot snel in de showroom!