Sloep

Lifestyle Marine 818 Tender

Sloepenspecialist.nl Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht +31 (0)1... www.sloepenspecialist.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Ligplaats Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht
Rompmateriaal Polyester
Aantal motoren 1
Aantal personen 9

Motor specificaties

Type Binnenboord
Brandstof Benzine

Afmetingen

Lengte 828 cm
Breedte 250 cm
Diepgang 65 cm

Opties en accessoires

Uitrusting binnen Bed, uitneembaar Verlichting
Elektronica Bilgepomp elektrisch Brandstofmeter Hoofdschakelaar Oliedruk meter Voltmeter
Uitrusting buiten Bunkussen in Diamante Diamante kuipkussens Hydraulische besturing Inbouw brandstoftank Luxe RVS-stuurwiel RVS zwemtrap Teak gangboorden Teak-look kuip Zonnebed Zwemplateau

Meer informatie

Lifestyle 818 tender
Het strakke en moderne uiterlijk in combinatie met sierlijke retrolijnen zorgt er voor dat de boot een lust voor het oog is. Doordat de boot standaard wordt uitgerust met een specifieke V-drive overbrenging heeft de boot een stille en comfortabele vaareigenschappen. Bij het juiste motor vermogen zult u zich verbazen over de snelheden die de Lifestyle 818 tender bereikt! 

De tender om op te overnachten
Deze semi-cabin van Lifestyle Marine biedt de mogelijkheid om comfortabel op de boot te kunnen overnachten met 3/4 personen. Het gedeelte voorin de punt van de Lifestyle 818 is standaard inbegrepen bij deze fenomenale tender. De cabineverlichting mag natuurlijk niet ontbreken. Na een dagje cruisen ergens aanmeren en overnachten is geen enkel probleem met de Lifestyle 818 tender.

Douchen aan boord
Met een spoelbak en een douche aan boord is deze Lifestyle helemaal compleet. Na het zwemmen even afspoelen van het vieze water zodat u fris het bed in kan. En vergeet natuurlijk niet om de tanden te poetsen. Met de 80 liter watertank die bij de spoelbak en de douche krijgt, heeft u meer dan zat. Is dat niet zo dan is het makkelijk te zien op de gemonteerde watermeter.

Waarom kiezen voor een Lifestyle tender?
Met een breed en divers assortiment is Lifestyle Marine een goed vertegenwoordigt sloepen merk. Het ontwerp en de afbouw gebeurd allemaal op Hollandse grond in de Zaanstreek. Het is een merk dat gebruik maakt van hoogwaardige materialen wat de duurzaamheid ten goede komt. Met een Lifestyle sloep heeft u gegarandeerd mooie vaartochten en een boot voor de toekomst. 

Daarom kiest u voor Sloepenspecialist.nl
Wij zitten gevestigd langs de Beneden Merwede in Sliedrecht en zijn zowel via de weg als het water bereikbaar.  Met onze jarenlange ervaring in de watersportbranche helpen we u aan een eerlijk advies. In onze showroom vind u dan ook verschillende soorten sloepen en consoleboten en onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen. 
Vraag direct een offerte aan Al generaties actief binnen de pleziervaart
Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, en tenders. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen en tenders en allerlei andere soorten boten voor een scherpe prijs. Ook voor een nieuwe boottrailer bent u bij ons aan het juist adres. 

Specialist met jarenlange ervaring
Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken
Sleopenspecialist is exclusief dealer van het merk Lifestyle Marine welke een ruim assortiment bieden van verschillen de sloepen en tenders. Verder vind u in onze showroom een ruime collectie sloepen van onder andere Corsiva en Primeur. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Malina Yachts boten, gemaakt van aluminium.