Sloep

Lifestyle Marine 530 Comfort Occasion

€ 23.295 Koop direct
Gebruikt | 2022
Sloepenspecialist.nl Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht +31 (0)1... www.sloepenspecialist.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2022
Ligplaats Baanhoek 128, 3361GM Sliedrecht
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Zwartblauw
Dek kleur Crème Wit
Snelvarend 1
Aantal motoren 1
Aantal personen 6

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Mercury
Model F40 ELPT
Brandstof Benzine
Tankinhoud 25 liter
Vermogen 40 pk

Afmetingen

Lengte 530 cm
Breedte 220 cm
Diepgang 40 cm

Opties en accessoires

Elektronica 12V aansluiting Dieptemeter Navigatiesysteem Navigatieverlichting Ray Marine Axiom 9 Trimsysteem USB aansluiting
Uitrusting buiten Buiskap Diamante kuipkussens Hydraulische besturing Kabelaring Teak-look kuip Vaarklaar pakket Vlag Zonnebed Zwemladder
Uitrusting binnen Fenderhouder Kuiptafel

Meer informatie

Ervaar het ultieme comfort en verfijnde varen met de Lifestyle Marine 530 Comfort. Deze prachtboot, met een bouwjaar van 2022, is perfect ontworpen voor de lekkerste dagen op het water en biedt alles wat u verwacht van een krachtige en moderne boot.

Met een lengte van 530 cm, breedte van 220 cm, doorvaarhoogte van 95 cm en diepgang van 40 cm, is dit de ideale reisgenoot voor zowel korte als lange boottochten. De Lifestyle Marine 530 Comfort boot is uitgevoerd in een stijlvolle zwartblauwe kleur die prachtig opvalt in de wateren, en het sterke polyester materiaal getuigt van een kwaliteitsconstructie die jaren mee gaat.

Wat dit model echt bijzonder maakt, zijn de rijk uitgeruste accessoires, ontworpen en gesorteerd in drie categorieën: Elektronica, Uitrusting Binnen en Uitrusting Buiten, om aan al uw nautische behoeften te voldoen.

De boot is vol geladen met geavanceerde elektronica zoals een 12V aansluiting, een dieptemeter voor fijn afgestelde navigatie, een navigatiesysteem om de koers te bepalen, navigatieverlichting voor veilige avondtochten, een trimsysteem voor optimale motorprestaties en een USB aansluiting om uw elektronica op te laden of te verbinden.

Als we naar binnen kijken, wordt de boot aangevuld met een praktische kuiptafel voor al uw behoeften aan boord. De buitenkant glanst met een scala aan accessoires zoals een buiskap voor bescherming, comfortabele diamante kuipkussens, een kabelaring voor beveiliging tijdens het aanmeren, een teak-look kuip die een premium uitstraling geeft, een vaarklaar pakket, de trotse vlag, een zonnebed om te ontspannen op zonnige dagen en een zwemladder voor die verfrissende duiken in het water.

Verwen jezelf met de Lifestyle Marine 530 Comfort, een perfecte combinatie van comfort, technologie en stijl.

Bootrailer eventueel beschikbaar!

Al generaties actief binnen de pleziervaart
Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, tenders en consoleboten. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen, tenders en consoleboten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring
Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken
In onze showroom vind u een ruime collectie sloepen van onder andere Corsiva,  Primeur, STOUT, Lifestyle Marine en Prins consoleboten. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Steelfish en Malina Yachts boten, beiden uit aluminium