Sloep

Lago Amore 565

Trustwatersport Oude Meer +31 (0)6... www.trustwatersport.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 2021
Ligplaats Oude Meer
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Wit
Dek kleur Wit
Aantal motoren 1
Aantal personen 7

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Tohatsu
Model EPL
Brandstof Benzine
Tankinhoud 12 liter
Vermogen 20 pk
Kruissnelheid 20 knopen

Afmetingen

Lengte 560 cm
Breedte 220 cm
Doorvaarhoogte 80 cm
Diepgang 40 cm

Meer informatie

Maak kennis met de onverslaanbare Lago Amore 565, het perfecte symbool van schoonheid, prestaties en luxe. Dit parelwitte wonder wordt gekenmerkt door zijn superieure bouw en grandeur, en is klaar om uw ideale partner op het water te zijn.

De Lago Amore 565 is een luxueuze boot, ontworpen en gebouwd in 2021. De boot is maar liefst 560 cm lang en 220 cm breed. Elk detail, van stuur tot roer, is bewust ontworpen om een sublieme navigatie-ervaring te bieden. Op het water straalt deze boot elegantie uit, zijn witte kleur en glanzende polyester afwerking geven het een tijdloze schoonheid.

Maar de Lago Amore 565 schittert niet alleen in uiterlijk, het is ook functioneel superieur. Met een doorvaarhoogte van 80 cm en een diepgang van 40 cm, kan deze boot gemakkelijk kanalen en rivieren met lage bruggen en ondiepe wateren doorkruisen. Hierdoor biedt hij u een uitzonderlijke veelzijdigheid bij het verkennen van verschillende wateren.

De boot is ontworpen voor comfort en gemak. Zijn royale breedte biedt voldoende ruimte voor u en uw gezelschap, zodat u op stijlvolle en comfortabele wijze kunt genieten van uw vaartocht. Gemaakt van hoogwaardige polyester, is de Lago Amore 565 niet alleen bestand tegen schokken en corrosie, maar zorgt ook voor licht gewicht en uitstekende zeewaardigheid.

In de Lago Amore 565 vindt u de perfecte combinatie van design en duurzaamheid. Het is de boot die u fijne en zorgeloze uren op het water belooft. Stap in de wereld van luxe, prestige en onvergetelijke wateravonturen met de Lago Amore 565!