Overig

TendR 600 Outboard

Prins Watersport Nijkerk +31 (0)3... www.prinswatersport.nl

Algemeen

Bouwjaar 2022
Ligplaats Nijkerk
Rompmateriaal Overig

Afmetingen

Lengte 100 cm

Meer informatie

De TendR 600 Outboard is voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte en heeft een luxe uitstraling. Voorin de TendR 600 is een ruimte rondzit met hoge rug kussens dat opgebouwd kan worden tot een groot zonnedek.

Door de grote ruimte die wordt gecreëerd door de rond zit voor en achterin de boot is er genoeg ruimte om met uw gezin of met uw vrienden te varen. Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de TendR 600 bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast. Het riante zwemplateau zorgt voor een fijne zit na het zwemmen met een makkelijke doorgang naar het bunkussen. Droog hier op voordat u de kuip betreedt en vaar weer uitgerust en relaxed verder.

De tender sloep is daardoor uitermate geschikt voor zowel een ontspannen tocht door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten, Leiden of met hogere snelheden over 1 van de ruime wateren die Nederland rijk is.

Specificaties: conditie: nieuw jaar: 2022 lengte: 1m ligplaats: Nijkerk merk: TendR model: 600 Outboard rompmateriaal: overig rompvorm: Overige type: Sloepen

Bezoek onze website of showroom voor meer mooie occasions!

Met vriendelijk groet,

Prins Watersport
Sluiswachter 24
3861 SN Nijkerk

Tel +3133-2571950
info@prinswatersport.nl
www.prinswatersport.nl