Motorboot

Quicksilver 635 Commander Occasion

Sloepenspecialist.nl Sliedrecht +31 (0)1... www.sloepenspecialist.nl

Algemeen

Bouwjaar 2007
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Helder Wit
Dek kleur Helder Wit
Snelvarend 1
Aantal motoren 1

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Mercury
Model F200 DS
Brandstof Benzine
Vermogen 200 pk

Afmetingen

Lengte 635 cm
Breedte 255 cm

Opties en accessoires

Uitrusting buiten Afdekzeil Kuipkussens Zwemladder
Elektronica Audiosysteem Brandstofmeter Elektrische lenspomp Fishfinder Kompas Navigatieverlichting Snelheidsmeter Trimsysteem
Uitrusting binnen Kapiteinsstoel

Meer informatie

Ontdek de ultieme vaarervaring met deze prachtige Quicksilver 635 Commander occasion!

Bent u op zoek naar een veelzijdige, betrouwbare en comfortabele boot om optimaal van uw vrije tijd op het water te genieten? Zoek niet verder! Wij presenteren u met trots deze prachtige Quicksilver 635 Commander, een perfecte keuze voor zowel ontspannen vaartochtjes als wat actievere watersportactiviteiten.

Gebouwd in 2007, beschikt deze boot over tijdloos design en een solide constructie. Met een lengte van 635 cm, breedte van 255 cm, en vervaardigd uit hoogwaardig polyester, biedt deze Quicksilver 635 Commander een duurzame en stabiele vaarervaring. De helder witte kleur geeft deze boot een frisse en stijlvolle uitstraling.

Geniet van de luxe elektronica aan boord.

Wat deze Quicksilver 635 Commander helemaal afmaakt, zijn de vele elektronische accessoires die u gegarandeerd veel vaarplezier zullen bezorgen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek met het audiosysteem. Ook de brandstofmeter, elektrische lenspomp, kompas, navigatieverlichting en snelheidsmeter zorgen ervoor dat u altijd veilig en in stijl door het water glijdt.

Optimaal comfort gegarandeerd.

Naast de geavanceerde elektronica is ook het comfort aan boord uiterst belangrijk. Deze schitterende Quicksilver 635 Commander is uitgerust met een comfortabele kapiteinsstoel en zachte kuipkussens. Zo kunt u urenlang ontspannen op het water doorbrengen zonder enig ongemak te ervaren.

Stijlvolle bescherming tegen weer en wind.

Om uw vaarervaring nog aangenamer te maken, wordt deze Quicksilver 635 Commander geleverd met een handig afdekzeil om het console. Zo blijft uw console beschermd tegen weer en wind in elke situatie. En om gemakkelijk aan en van boord te gaan, is er ook een zwemladder aanwezig.

Mis deze unieke kans niet en kom snel een kijkje nemen bij deze indrukwekkende Quicksilver 635 Commander Occasion. Wij weten zeker dat u verliefd zult worden op uw nieuwe droomboot! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging of proefvaart te plannen.


Let op! Advertentie is excl. Trailer

Al generaties actief binnen de pleziervaart
Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, tenders en consoleboten. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen, tenders en consoleboten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring
Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken
In onze showroom vind u een ruime collectie sloepen van onder andere Corsiva,  Primeur, STOUT, Lifestyle Marine en Prins consoleboten. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Steelfish en Malina Yachts boten, beiden uit aluminium