Klassieke motorboot

Riva Aquarama modelboten 66 of 87 cm

€ 299 Koop direct
Nieuw
FlevoNautica Almere showroom FlevoNautica +31 (0)3... www.flevonautica.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Ligplaats Almere showroom FlevoNautica
Rompmateriaal Hout

Afmetingen

Lengte 66 cm

Meer informatie

Riva Aquarama modelboot

Welkom bij onze website, waar wij de prachtige Riva Aquarama modelboot aanbieden! Deze boot is tot in detail gemaakt, met messing, chroom en teakspanten die op schaal zijn geproduceerd, inclusief een prachtige laklaag op het hout. Dit maakt het tot een prachtig decoratief stuk voor elk interieur.

Onze modelboten zijn niet geschikt om mee te varen, maar ze zijn perfect om neer te zetten als een echt pronkstuk. Er zijn twee kleurstellingen voor de bekleding beschikbaar: wit/Riva blauw en roomwit. Dit geeft je de mogelijkheid om de boot te kiezen die het beste is bij jouw smaak en interieur verleden.

We bieden deze prachtige modelboten in twee verschillende maten aan. De 66 cm Riva Aquarama heeft een prijs van € 299,00 en de 87 cm Riva Aquarama heeft een prijs van € 399,00. Beide modellen worden verzonden in de originele doos met goede bescherming door middel van piepschuim.

Als je op zoek bent naar een prachtig decoratiestuk voor jouw huis of kantoor, dan is de Riva Aquarama modelboot een geweldige keuze. Bestel nu en voeg deze prachtige boot toe aan jouw verzameling!Met messing en chrome, ook de teakspanten waarmee een echte Riva is opgebouwd zijn nagemaakt op schaal. Inclusief laklaag op het hout.
Deze modelboten zijn geschikt om neer te zetten, ze kunnen niet varen.

Prijzen:
  • Riva Aquarama 66 cm, Prijs € 299,00
  • Riva Aquarama 87 cm, Prijs € 399,00


Verzenden is mogelijk, in originele doos met goede bescherming dmv piepschuim