Klassieke motorboot

Delta 25 Lady classic

Marine Service van der Ploeg en Zoon aalsmeer +31 (0)6... www.marineservicevanderploeg.nl
Inruilvoorstel Proefvaart Stel een vraag

Algemeen

Bouwjaar 1977
Ligplaats Aalsmeer
Rompmateriaal Polyester
Rompkleur Mint groen
Snelvarend 1
Aantal motoren 1

Motor specificaties

Type Binnenboord
Merk Mercruiser v8
Model Small block
Brandstof Benzine
Vermogen 250 pk

Afmetingen

Lengte 800 cm
Breedte 200 cm
Diepgang 85 cm

Opties en accessoires

Elektronica Elektrische lenspomp
Uitrusting buiten Zwemplateau

Meer informatie

Welkom bij de unieke aanbieding van de Delta 25 Lady Classic, een tijdloze schoonheid die klassieker en kwaliteit combineert. Gebouwd in 1977, maakt deze boot deel uit van de rijke maritieme traditie, verweven met het robuuste ontwerp en vakmanschap waar Delta voor staat.

gerestaureerd in 2016/2017 refit 2022 en de motor vernieuwd 2 draaiuren.orginele kleur .

ontwerp Renato' Sonny' Levi .

Gepresenteerd in een opvallende en verfrissende mintgroene kleur, zal de Delta 25 Lady Classic zeker hoofden doen omdraaien waar u ook vaart. Dit is niet zomaar een boot; het is een statement, een weerspiegeling van een onberispelijke smaak en liefde voor het klassieke.

Het materiaal van deze boot is polyester, gekozen vanwege zijn hoge duurzaamheid, weerstand tegen de elementen en laag onderhoud. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Delta 25 Lady Classic lang meegaat en houden haar lang in topconditie.

Maak kennis met de indrukwekkende en tijdloze Delta 25 Lady Classic. Deze oogverblindende klassieke schoonheid werd gebouwd in 1977 en heeft al haar charme behouden. Een vintage pareltje dat de tand des tijds met gemak heeft doorstaan, klaar om nog vele jaren op het water door te brengen.

En laten we het even over de kleur hebben. Deze schitterende boot komt in een unieke tint mintgroen, die zorgen voor een frisse en levendige uitstraling. Het is een kleur die nostalgisch aanvoelt en toch past in de moderne tijd.
.

Kortom, de Delta 25 Lady Classic is de droom van elke bootliefhebber. Een unieke kans om een authentieke klassieker te bemachtigen en je eigen stukje maritieme geschiedenis te bezitten. Maak de golven onvergetelijk met de Delta 25 Lady Classic!

ontwerp Renato' Sonny' Levi compleet restoratie 2016/17 motor vernieuwd 2022